Renault prezinta Logan Tuning, preparat de TM Concept (Brazilia)
![]() ![]() ![]() |
Renault prezinta Logan Tuning, preparat de TM Concept (Brazilia)
DiMaggio |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ciudat paintjob-ul, dar frumos in rest. Are si discuri pe spate.
|
--------------------
-
-
-
|
|
DFA |
![]() ![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzãu, RO ![]() |
Combinaþia de culori ºi modelul se potriveºte ca nuca în perete cu Loganu'...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încãlz.+Climã, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Mie chiar imi place masinuta...
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu vad eu bine sau nu mai are arcuri la portbagaj ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
ii sta bine dar sigla aia de la renault strica tot farmecu
|
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
@IRONIK: are arcuri la portbagaj dar sunt mascate de capitonaj.
legat di kitsch...hum...nu mi se pare deloc. e doar un experimet colorat. imi place cum a iesit.se potriveste perfect intr-un peisaj cu ocean si palmieri. edit: imi plac foarte mult scaunele. This post has been edited by han_1.6 mpi: 27 Jul 2007, 17:56 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- eu unul mi-as dori ca toate loganurile sa arate macar asa de bine... cred ca si proprietarii si-ar dori, e loc si de mai bine dar merita de apreciat si ce se vede...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Doar nu era sa puna sigla de Dacia. Mie imi place exteriorul fara eleronul ala care chiar e naspa, si paleta coloristica mi se pare uratica.
This post has been edited by 2dor: 27 Jul 2007, 20:04 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Cauciucuri de 235/35/19, s-o tot plimbi prin Bucuresti peste liniile de tramvai
![]() Oricum e clar ca loganul se preteaza la tuning, iar ceea ce se vede aici nu mi se pare kitch, i-as zice mai degraba "indraznet" |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pregatesc cumva intrarea loganului sport 2L 150 cp?
la tuningaretul asta e de apreciat ca au pus discuri pe spate, jantele si scaunele. In rest, s-au vazut altele mai frumoase. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumoase scaunele dar nu-mi place deloc eleronul si culorea.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
mie personal imi place masinuta......mi-as lua oricand asa ceva,daca mi-as permite.
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Au pus motor pe "Curcubeul aromelor Skittles"
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ba s-avem pardon, e paleta de culori oficiala Renault F1 din sezonul curent.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Oricum, cu curcubeul asta pe ea, parca da senzatia de tabla mai putina
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
mi se pare chiar misto
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
RamsesII |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 23 September 05 ![]() |
QUOTE(adip @ 27 Jul 2007, 21:20) Oricum e clar ca loganul se preteaza la tuning Uhh.. Loganul se preteaza la tuning pt ca e o masina urata din punctul meu de vedere. Dar la tuning Sport, nu se preteaza... Cand vad eleroane deja inchid pagina ![]() Just my 2 eurocents |
--------------------
Renault Megane
/ Skoda
Octavia II Estate 1.5 Dci 80CP / 1.9 TDI 105 CP
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Oare ei nu au ceata pe acolo ca vad ca are 2 lampi de mers inapoi
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Frumoase scaunele...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- culorile probabil au un considerent luat in calcul si nu sunt puse la oha... eleronul sigur nu e la oha, indiferent ca este estetic sau nu rolul lui este cu totul altul... el are rol aerodinamic nu de infrumusetare, poti pune ceva frumos dar asta in mod sigur nu garanteaza ca e si folositor, chiar ar putea fi daunator si sa influenteze negativ comportamentul masinii... multa lume confunda body kit tuning cu infrumusetarea masini, domnilor... asta este o rezultanta, un body kit trebuie sa imbunatateasca performantele aerodinamice si nu se fac la oha ca la noi DOAR sa arate masina frumos...
This post has been edited by laguna_2_interceptor: 29 Jul 2007, 13:04 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Motorasul ce poate? frumusel la interior.
|
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Place la mine evacuarea, scaunele si discurile pe spate. Culorile nu, dar gusturile nu se discuta. Heleronu' e hidos de-a dreptul...
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da' ma intreb ce efect are eleronul ala ca vad ca e indreptat spre decolare ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Noul Logan PAPAGAL / Hai cu el la carnaval!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
acceptabil
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Desi in general nu prea sunt adeptul cosmetizarilor stridente, trebuie sa recunosc ca masina arata chiar bine, si daca mi-as permite colectie auto, sigur mi-as lua sa am una asa... E genul de masina dupa care intorci capul cand trece, ceea ce se intampla extrem de rar la Logan...
|
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Dupa orice masina vopsita asa intorci capul
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Tonyus |
![]()
|
![]() Simply clever... Group: Members Posts: 211 Joined: 12 April 04 From: Oradea ![]() |
Interesant.Se vede atentia la detalii (poza cu scaunele, se vede ca si stalpul a fost vopsit in aceeasi combinatie de culori ca si restul masinii), dar sincer mie nu-mi place.
Nu am nimic cu, culorile, eleronul (am vazut unele mai "indraznete"), dar nu sunt potrivite pentru modelul respectiv.Pe poza cu masina din lateral geamurile de la usi seamana mult cu cele de pe dubele alea blindate, masina are un aer de robustete nu de sportivitate, daca scoteau un SUV 4x4 poate era mai potrivita caroseria. Per total: lucru frumos facut dar masina au ales-o cam aiurea.Poate pe un Megane Bicorp... |
--------------------
Skoda
Fabia Combi 1.4 16v
2002 "A te certa pe internet (forum) e ca si cum ai participa la un concurs de retardati; chiar daca ai sa castigi, tot retardat ramai!"
COPYRIGHT LIVIU Subscriu... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 02:21 |