DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reparatii injectoare Delphi: Dacia Logan, Renault, Laborator profesional diesel certificat Delphi

EndorDiesel
post 4 Nov 2011, 13:14
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Reparatii injectoare Delphi. Persoanele care cunosc importanta generarii codului hexazecimal pentru injectoarele Delphi aleg serviciile Endor Diesel - Laborator profesional common-rail, certificat Delphi Diesel Service. www.endordiesel.ro 0765.269.021 / 0765.269.733.

Numai un laborator certificat Delphi executa reparatii profesionale pentru injectoare common-rail Delphi pentru Dacia Logan si orice model de Renault.

Numai un laborator Delphi calibreaza electronic injectorul: i se aloca un cod hexazecimal cu ajutorul aparatului de resoftare CRi-PC. Acest cod inmagazineaza informatii legate de caracteristica de debitare si de timpul de reactie al bobinei de comanda.

Folosind solutia de reparatie autorizata Delphi, reduceti consumul, emisiile si prelungiti viata motorului.

Pentru aceste reparatii profesionale avem cel mai avantajos pret: 460 RON/injector.

Oferim 6 luni garantie scrisa! Injectoarele se pot trimite la reparat si prin curier si le primiti inapoi reparate in maximum 48 ore! Garantam returnarea banilor in cazul in care injectorul reconditionat nu este perfect functional!

Laboratorul nostru beneficiaza de echipamente de testare moderne, personal calificat si cu experienta in tehnologia diesel, scule specializate si de o curatenie permanenta in spatiul de lucru. Tehnologia folosita este sub licenta Delphi si beneficiem de suport permanent din partea Delphi Automotive Systems in materie de training, echipamente si piese originale.

Am dobandit o vasta experienta si in reparatii de injectoare common rail Bosch pentru: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes-Benz, Mini, Peugeot, Opel, Renault, VW LT, MAN.

Alegeti serviciile unui service autorizat Delphi!

Endor Diesel este certificat Delphi Diesel Service, iar calitatea lucrarilor este garantata de Delphi Automotive Systems.

Fiecare reparatie presupune schimbarea duzei si supapei. Se folosesc numai piese noi si originale achizitionate direct de la producatorui sistemul de injectie.

Nu este suficienta doar schimbarea componentelor uzate. Fiecare injector trebuie calibrat electronic cu ajutorul standului de test si calibrare Hartridge CRi-PC.

Acest stand realizeaza 100 de teste pentru fiecare injector, simuland in acest fel functionarea lui pe motor la diferitele presiuni/turatii/temperaturi la care un injector este supus atunci cand functioneaza pe motor.

In urma acestor teste, standul re-codeaza fiecare injector prin alocarea unui cod hexazecimal care trebuie introdus in calculatorul masinii atunci cand injectorul este montat pe motor.

In acest mod calculatorul masinii primeste informatiile necesare pentru a transmite comenzile corecte fiecarui injector pentru a reactiona corect la sarcinile la care este supus.

In concluzie: fiecare injector functioneaza corect pe motor, exact asa cum functiona cand masina a iesit pe poarta fabricii!

Un injector reconditionat folosind solutia recomandata de Delphi (cu re-codare) este comparabil cu un injector nou. Economisiti mai bine de 60% din pretul unui injector nou!

Oricine poate face o reparatie empirica ce presupune schimb de duze si supape de retur.

De ce nu se recomanda o astfel de reparatie pentru injectoarele Delphi?

Pentru ca niciodata nu vor iesi gazele la tester, curba de injectie difera de cea optima si se produc multe gaze la evacuare. Arderea nu se realizeaza in timpii optimi, difera avansul la aprindere, post injectia si se produce multa calamina care infunda EGR-ul.

Mai mult, daca alegeti sa le reparati doar prin schimb de duza si supapa, injectoarele nu au cum sa reziste mai mult de 3 luni. Simptome: motorul nu mai porneste sau porneste din ce in ce mai lung pana ce in final dai la automat pana nu mai poti!

Mai grav este ca pot aparea probleme mecanice: se poate topi pistonul pentru ca initierea aprinderii se produce in alte puncte decat cele normale in care pistonul rezista la asa ceva. Si ca urmare apar zgomote anormale la motor: zanganeli, tacaneli care sunt o dovada a unei functionari haotice: motorul nu "merge rotund".

Daca arderea este incompleta, atunci se produce calamina care infunda EGR-ul, care nu va mai functiona in parametrii optimi: valva ramane deschisa si determina intrarea a mai multor gaze de evacuare, astfel amestecul este alterat (cantitatea de oxigen este mai mica) si arderea este din nou incompleta, deci se continua in acelasi ciclu daunator motorului.

Rolul codului hexazecimal generat cu ajutorul standului Hartridge CRi-PC:

Evitati toate aceste probleme apeland la o reparatie profesionala, certificata de Delphi, care nu presupune doar schimbarea duzei si supapei de retur, ci si calibrarea electronica a fiecarui injector. Astfel injectorul este re-codat, iar calculatorul masinii va stii exact ce semnale trebuie sa transmita injectorului pentru a asigura o functionare in parametrii normali.

Dispunem de un service-laborator modern si de o curatenie permanenta la locul de munca.

Toate echipamentele au specificatiile necesare realizarii de reparatii profesionale pentru injectoarele Delphi.

Personalul a dobandit specializarea direct de la Delphi Romania.

Piesele folosite sunt achizitionate direct de la Delphi Romania si astfel avem certitudinea ca sunt originale.

Experienta dobandita contribuie la continua imbunatatire a serviciilor oferite clientilor nostri.

Toate acestea au contribuit la realizarea unui procent de 100% satisfactie a clientilor: Nu putem sa dam gres atunci cand facem totul "ca la carte"!

Alege Endor Diesel! Noi te putem ajuta cu adevarat!

Logan & Renault: 460 RON
Ford Focus: 550 RON
Ford Mondeo: 580 RON
Orice alt injector Delphi: 580 RON

Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733
http://www.endordiesel.ro600x800_Logan_Renault_red_552.jpg

Echipamente_Profesionale_19.jpg


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kappy1112
post 10 Nov 2011, 17:09
Post #2


Membru incepator


Group: Members
Posts: 60
Joined: 27 November 09
vreau si eu un pret doar pentru recalibrare la injector 1.5 dci


--------------------
Renault Clio II 1.5 dci 65 hp 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 20 Nov 2011, 15:41
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Pretul pentru o reparatie profesionala completa injector Delphi 1.5DCi este de 460 RON.

Nu executam doar calibrari de injectoare, pentru ca este foarte probabil ca injectorul pe care il considerati bun (adica are duza si supapa schimbate) sa fie rejectat de CRi-PC si, astfel, sa nu se poata genera cod. De aceea, de obicei, noi evitam astfel de cerinte din partea clientilor pentru a nu fi acuzati de lipsa de transparenta in stabilirea defectiunii si a reparatiei necesare. Injectoarele Delphi sunt foarte sensibile la piesele folosite, iar standul CRi-PC nu accepta decat piese originale, iar orice incercare de a carpi ceva sau de a folosi duze sau supape de alta provenienta, rezulta intr-o rejectare a injectorului. Pentru mai multe detalii si eventual pentru o programare va rugam sa ne contactati la: 0765.269.021.


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 3 Dec 2011, 19:47
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Modificare preturi:

Reparatii injectoare Delphi pentru:

Logan & Renault: 475 RON
Ford Focus: 560 RON
Ford Mondeo: 590 RON
Orice alt injector Delphi: 590 RON

Filtru de motorina Delphi original: 150 RON (schimbarea filtrului de motorina este obligatorie)
Verificare daca pompa produce span - GRATUIT
Demontarea injectoarelor si pregatirea/curatarea locului in vederea remontarii - GRATUIT
Remontarea injectoarelor - GRATUIT
Introducerea codurilor hexa in calculatorul masinii - GRATUIT
Diagnoza (citire/stergere erori, citire date motor in timp real) - GRATUIT


Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733


This post has been edited by cmandrei: 12 Apr 2012, 12:27


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tossi
post 21 Dec 2011, 21:25
Post #5


Membru autentic


Group: Members
Posts: 971
Joined: 25 April 06
From: Bucuresti
Hai sa fiu eu primul de pe forum care da un feedback despre Endor Diesel:

Dupa ce am tot cautat prin capitala mai multe centre care repara injectoare(criterii: banii, echipare si profesionalism), am decis ca mai bine bat drumul pana la Buzau, cumpar si niste covrigi si niste carnati de Plescoi dar imi repar si injectoarele.

Am fost un caz fericit, pompa nu produce pilitura dar 3 injectoare erau duse asa ca le-am facut pe toate 4(celebra supapa de pe retur+duza+GENERARE CODURI NOI), s-a lucrat foarte curat si a pornit la prima cheie de fiecare data dupa reparatie; mai ramane sa vad si maine cand este mai frig si masina rece dar si in decursul iernii.

Diferente sunt destul de mari, fata de cum era inainte: motorul este mai silentios, trage mult mai bine, porneste mai repede.

Recomand, s-a lucrat rapid si curat iar pana la urma sunt doar ~220 km dus intors(10 litri motorina) dar si preturile mai buna ca la capitala.

This post has been edited by Tossi: 21 Dec 2011, 21:31


--------------------
Renault Megane 1.5 dci 2004 - B6SSSS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 11 Apr 2012, 23:45
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Preturi reparatii:

470 RON/injector - Logan & Renault

550 RON/injector - Ford Focus

580 RON/injector - Ford Mondeo

600 RON/injector - orice alt injector Delphi cu C2I din 16 caractere

800 RON/injector - orice alt injector Delphi cu C2I din 20 caractere


Fiecare reparatie presupune schimb de supapa de retur, duza si calibare electronica. Piesele folosite sunt noi si originale, achizitionate de la Delphi Romania. Garantia lucrarii este de 6 luni!

Calibrarea electronica a unui injector presupune realizarea a 165 de teste pe un stand special - Hartridge CRi-PC. Prin aceste teste se simuleaza functionarea corecta a injectorului pe motor, iar in urma lor codul C2I inmagazineaza aceasta informatie pentru a o transmite motorului in timpul functionarii. Ca sa fim mai expliciti, un injector caruia i-au fost schimbate doar duza si supapa de retur nu va functiona corect, pentru ca la o anumita turatie calculatorul masinii nu va stii ce semnal sa transmita injectorului pentru pulverizarea cantitatii de motorina necesara. Este bine de stiut faptul ca vorbim de multiple diferente intre injectoare: acestea, fie noi, fie reparate, au specificatii unice determinate printre altele de orice mica diferenta in tensiunea de strangere sau piesele folosite (adica chiar si duzele si supapele de retur noi si originale nu sunt identice pentru ca tot au o marja de eroare din fabricatie).

Rolul standului Hartridge CRi-PC este de a masura ce cantitate de motorina este pulverizata de injector atunci cand acesta primeste un semnal. Stiind cantitatea de motorina pulverizata, acesta este asociata cu un semnal astfel ca, in timpul functionarii pe motor, calculatorul masinii va stii ce semnal sa trimita injectorului pentru a pulveriza cantitatea de motorina optima, necesara pentru turatia din momentul respectiv.

La prima vedere poate parea putin credibil ca pot exista aceste diferente intre injectoare, dar ganditi-va ca vorbim aici de microni, a milioana parte dintr-un metru, (de exemplu grosimea unui fir de par este de 100 microni), iar o diferenta de cativa microni, la o presiune de 1600 de bari poate face o mare diferenta in cantitatea de motorina pulverizata.

Deci, conform informatiilor noastre tehnice referitoare la reparatia unui injector Delphi, daca aceasta a fost facuta fara generare de C2I, este aproape sigur ca injectorul sa nu functioneza corect. Sansele ca injectorul reparat sa respecte aceleasi specificatii de dinainte de a fi reparat si, impliciti, sa functioneze dupa vechiul cod C2I, sunt aproape zero. Este totusi posibil ca, din pura intamplare, anumite specificatii, foarte putine din cele 165 conform testului standard, sa fie respectate, iar lucrul acesta sa para putin sesizabil, mai ales la Euro 3 sau daca se merge mai turat. Nu in ultimul rand, este bine de stiut ca, chiar daca veti avea impresia ca motorul "merge rotund", pe termen lung, mersul cu injectoare necodate poate avea efecte negative asupra motorului: infundare EGR, uzare prematura, spargere piston s.a.m.d.


Mai multe detalii gasiti pe website-ul nostru: www.endordiesel.ro sau la 0765.269.021 / 0765.269.733

Endor Diesel este dealer autorizat Delphi si executa reparatii profesionale pentru injectoarele Delphi.


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 5 Jun 2012, 19:05
Post #7


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Din pacate majoritatea posesorilor de Logan Diesel gandeste ca nu este nevoie de generare de cod hexazecimal daca schimbi supapa de retur.

Din experienta noastra, am intalnit foarte multi clienti care au venit, s-au interesat de pret si au plecat considerand ca nu este nevoie de generare de cod hexazecimal si ca nu se merita diferenta de bani pentru acest lucru.

Dar nu dupa foarte mult timp s-au reintors, dupa ce au observat ca reparatia pe care au facut-o in alta parte (mai ieftina probabil cu 100 RON) nu este de durata si au aceleasi probleme cu injectoarele.

Este o pierdere de timp si bani sa te gandesti ca poti repara injectoarele doar schimbandu-le supapa si duza. Codul hexazecimal generat cu CRi-PC este crucial pentru o functionare corecta si de durata a injectorului Delphi.

Sfatul nostru este sa va documentati inainte de a alege un tip de reparatie. Iar pentru reparatiile profesionale cu generare de cod pe care firma noastra le realizeza exista o multitudine de surse de informare pe internet.


Modificare preturi:

Logan & Renault: 480 RON
Ford Focus: 550 RON
Ford Mondeo: 580 RON
Orice alt injector Delphi: de la 600 RON


Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733
(mai multe detalii gasiti pe website-ul nostru: www.endordiesel.ro)

Panou pub 1.jpg


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 6 Dec 2012, 23:10
Post #8


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Modificare preturi:

Logan & Renault: 485 RON
Ford Focus: 550 RON
Ford Mondeo: 580 RON
Orice alt injector Delphi: 600 - 800 RON


Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733
(mai multe detalii gasiti pe website-ul nostru: www.endordiesel.ro)


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 11 Mar 2013, 10:18
Post #9


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.155
Joined: 17 July 05
From: BUCURESTI S6
Cat costa reparatia unui injector de opel astra h 1.3 cdti? Am inteles ca este Bosch.
Cam ce presupune reparatia?! Am vazut ca ati detaliat procedura la cele facute de Delphi.

This post has been edited by george_slz: 11 Mar 2013, 10:19


--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 22 Apr 2013, 23:46
Post #10


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Stimate Domn,

Reparația injectoarelor Bosch are următoarele prețuri, în funcție de gradul de uzură:

- 150 RON - Verificare și calibrare pe standul de centicubat pentru injector care nu are uzură la supapa de retur,
- 300 RON - Reparație capitală injector common-rail Bosch. Reparația presupune curățare interioară, rectificare, reglare jocuri actuator, calibrare pe standul de centicubat sau
- în cazul în care duza este uzată (însă foarte puțin probabil), aceasta va trebui înlocuită, iar prețul reparației va fi de 390 RON. Duzele folosite de noi sunt originale Bosch.

Pentru reparațiile complete (cele care costa 300 RON sau 390 RON) garantăm calitatea lucrărilor pentru 6 luni de la data reparației, cu specificația ca beneficiarul să respecte instrucțiunile de montare și exploatare, să folosească combustibil de calitate, să schimbe filtrul de combustibil la timp (să folosească filtrul original recomandat de constructorul mașinii) și să controleze periodic calitatea combustibilului de pe fundul rezervorului (să nu conțină impurități sau particule metalice care sunt generate de defecțiuni ale pompei de înaltă presiune și care produc uzura prematură a injectoarelor). Nu beneficiază de garanție subansamblurile blocate din cauza impurităților din combustibil sau montaj incorect pe motor.

Teoretic, injectoarele reparate de firma noastră durează precum cele noi, dacă motorul este întreținut corect (conform clauzelor din certificatul de garanție prezentate mai sus). Din experiența noastră de 3 ani de când reparăm astfel de injectoare, foarte puține au fost cazurile când clienții s-au întors cu ele din nou la reparat și acest lucru a fost cauzat numai de o proastă întreținere a motorului, de fapt aceleași cauze care au determinat defectarea injectoarelor în prima fază. În tot acest timp, injectoarele reparate de noi s-au dovedit o soluție foarte profitabilă pentru toți clienții noștri, din moment ce o reparație reprezintă mai puțin de 25% din prețul unui injector nou, iar timp de 3 ani, noi nu am observat nicio diferență între un injector nou și unul reparat.

Cu respect,
Echipa Endor Diesel
http://www.endordiesel.ro


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 20 May 2013, 10:13
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Reparații pompe înaltă presiune Delphi:

Pompa înaltă presiune Logan & Renault:
500 RON sau 1,400 RON în cazul în care pompa produce șpan
Pompa înaltă presiune Ford:
600 RON sau 1,700 RON în cazul în care pompa produce șpan

Se folosesc piese originale Delphi achiziționate de la Delphi România.

pompaintaltapresiune.jpg

O pompă recondiționată folosind soluția recomandată de Delphi este identică cu o pompa nouă. Economisiți mai bine de 50% din prețul unui pompe noi!

Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733

www.endordiesel.ro

This post has been edited by cmandrei: 20 May 2013, 13:18


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 3 Jun 2013, 19:59
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Din păcate majoritatea posesorilor de Dacia Logan Diesel gândește că nu este nevoie de generare de cod hexazecimal (C2I) dacă schimbi supapa de retur.

Din experiența noastră, am întâlnit foarte multi clienți care au venit, s-au interesat de preț și au plecat considerând că nu este nevoie de generare de cod C2I și că nu se merită diferența de bani pentru acest lucru.

Dar nu după foarte mult timp s-au reîntors, după ce au observat că reparația pe care au făcut-o în alta parte (mai ieftină probabil cu 100 RON) nu este de durată și au aceleași probleme cu injectoarele.

Este o pierdere de timp și bani să te gândești că poți repara injectoarele doar schimbându-le supapa și duza. Codul hexazecimal C2I generat cu CRi-PC este crucial pentru o funcționare corectă și de durată a injectorului Delphi.

Sfatul nostru este să vă documentați înainte de a alege un tip de reparație. Iar pentru reparațiile profesionale cu generare de cod pe care firma noastră le realizează există o multitudine de surse de informare pe internet.

Avem cele mai competitive preturi pentru astfel de reparații profesionale:

Logan & Renault: 485 RON/injector
Ford Focus: 550 RON/injector
Ford Mondeo: 580 RON/injector
Orice alt injector Delphi: de la 600 RON/injector

Apelați cu încredere la serviciile noastre! Avem sute de clienți mulțumiți!

Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733
(mai multe detalii gasiti pe website-ul nostru: http://www.endordiesel.ro)

Endor Diesel este dealer autorizat Delphi!


Dovada că Endor Diesel este reprezentanță Delphi o găsiți pe site-ul oficial Delphi: http://am.delphi.com/services/delphi-service-centre accesând butonul "Find Now!". Mai jos am atașat și captura de ecran:

captura_reprezentanta_Delphi.JPG

This post has been edited by cmandrei: 4 Jun 2013, 09:45


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sad_bexy
post 6 Jul 2013, 11:48
Post #13


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 29 May 13
O intrebare. Pot veni eu cu supapele pentru repararea injectoarelor? Garantat sunt originale...

This post has been edited by sad_bexy: 6 Jul 2013, 14:07


--------------------
Renaul Megane II 2007 1.5dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 9 Jul 2013, 18:57
Post #14


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Stimate Domn,

Pentru a evita orice neplăcere, noi reparăm injectoarele numai cu piese originale achiziționate de noi din sursa sigură. Politica noastră este să oferim serviciul complet, inclusiv montarea injectoarelor pe motor astfel încât atunci când mașina iese de pe poarta service-ului, totul să funcționeze perfect.

Cu respect,
Echipa Endor Diesel
www.endordiesel.ro


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 26 Jul 2013, 11:33
Post #15


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Injectoarele recondiționate de noi sunt echivalente cu unele noi, deci funcționează minim 180.000 km.

Montarea injectoarelor pe motor respectă un protocol (proceduri speciale asistate de echipamente profesionale) prin care se evită contaminarea cu praf și impurități a sistemului de injecție, care poate produce blocarea supapei de retur, și, implicit, uzarea ei prematură.

Numai un centru Delphi Diesel Service este autorizat de Delphi pentru recondiționarea injectoarelor common-rail.
Generarea de cod C2i se realizează numai de către un centru Delphi Diesel Service, aparatura folosită fiind sub licența Delphi.


Reparații injectoare Delphi pentru (prețurile includ TVA):

Dacia Logan: 485 RON
Renault (orice model): 485 RON
Ford Focus: 550 RON
Ford Mondeo: 580 RON
Orice alt injector Delphi: 600 RON pentru injectoarele cu C2i de 16 caractere; 800 RON pentru injectoarele cu C2i de 16 caractere;

Filtru de motorină original Delphi: 150 RON (înaintea reparației, schimbarea filtrului de motorina este recomandată pentru: 1. a se verifica dacă există șpan în sistem; 2. pentru a se înlocui filtrul existent cu unul care este sigur original Delphi)
Verificare dacă pompa produce șpan - GRATUIT
Demontarea injectoarelor și pregătirea/curățarea locului în vederea remontării - GRATUIT
Remontarea injectoarelor - GRATUIT
Scrierea noilor coduri C2i în calculatorul mașinii - GRATUIT
Diagnoza (citire/ștergere erori, citire date motor în timp real) - GRATUIT

Nu avem niciun preț sau comision ascuns!

Exemplu: Pentru reparația a 4 injectoare de Dacia Logan sau Renault, clientul va trebui să plătească 4 x 485 RON = 1.940 RON + filtru de motorină 150 RON, în total 2.090 RON. Endor Diesel practică cele mai mici prețuri din țară pentru reparații profesionale autorizate Delphi.Endor Diesel
- Dealer Autorizat Delphi
0765 269 021
0765 269 733

http://www.EndorDiesel.ro


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 24 Aug 2013, 12:17
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
485 RON/injector - Logan & Renault
550 RON/injector - Ford Focus
580 RON/injector - Ford Mondeo
600 RON/injector - orice alt injector Delphi cu C2I din 16 caractere
800 RON/injector - orice alt injector Delphi cu C2I din 20 caractere

Fiecare reparație presupune schimb de supapa de retur, duză și calibrare electronică. Piesele folosite sunt noi și originale, achiziționate de la Delphi România. Garanția lucrării este de 6 luni!

Calibrarea electronică a unui injector presupune realizarea a 165 de teste pe standul special - Hartridge CRi-PC. Prin aceste teste se simulează funcționarea corectă a injectorului pe motor, iar în urma lor codul C2I înmagazinează această informație pentru a o transmite motorului în timpul funcționării. Ca să fim mai expliciți, un injector căruia i-au fost schimbate doar duza și supapa de retur nu va funcționa corect, pentru că la o anumită turație calculatorul mașinii nu va știi ce semnal să transmită injectorului pentru pulverizarea cantității de motorină necesară. Este bine de știut faptul că vorbim de multiple diferențe între injectoare: acestea, fie noi, fie reparate, au specificații unice determinate printre altele de orice mică diferență în tensiunea de strângere sau piesele folosite (adică chiar și duzele și supapele de retur noi și originale nu sunt identice pentru că tot au o marja de eroare din fabricație).

Rolul standului Hartridge CRi-PC este de a măsura ce cantitate de motorină este pulverizată de injector atunci când acesta primește un semnal. Știind cantitatea de motorina pulverizată, aceasta este asociată cu un semnal astfel ca, în timpul funcționării pe motor, calculatorul mașinii va știi ce semnal să trimită injectorului pentru a pulveriza cantitatea de motorina optimă, necesară pentru turația din momentul respectiv.

La prima vedere poate părea puțin credibil că pot exista aceste diferențe între injectoare, dar gândiți-vă că vorbim aici de microni, a milioana parte dintr-un metru, (de exemplu grosimea unui fir de păr este de 100 microni), iar o diferență de câțiva microni, la o presiune de 1600 de bari poate face o mare diferență în cantitatea de motorină pulverizată.

Deci, conform informațiilor noastre tehnice referitoare la reparația unui injector Delphi, dacă aceasta a fost făcută fără generare de C2i, este aproape sigur că injectorul să nu funcționeze corect. Șansele ca injectorul reparat să respecte aceleași specificații de dinainte de a fi reparat și, implicit, să funcționeze după vechiul cod C2i, sunt aproape zero. Este totuși posibil ca, din pură întâmplare, anumite specificații, foarte puține din cele 165 conform testului standard, să fie respectate, iar lucrul acesta să pară puțin sesizabil, mai ales la Euro 3 sau dacă se merge mai turat. Nu în ultimul rând, este bine de știut că, chiar dacă veți avea impresia ca motorul "merge rotund", pe termen lung, mersul cu injectoare necodate poate avea efecte negative asupra motorului: înfundare EGR, uzare prematura, spargere piston ș.a.m.d.


Mai multe detalii găsiți pe website-ul nostru: www.endordiesel.ro sau la 0765.269.021 / 0765.269.733

Endor Diesel este dealer autorizat Delphi și execută reparații profesionale pentru pompe și injectoare Delphi.


Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733


www.endordiesel.ro


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 27 Aug 2013, 15:41
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Injectoarele reparate de Endor Diesel sunt echivalente cu unele noi și au o durată de viață de cel puțin 180.000 km.


Reparatii profesionale injectoare Delphi pentru urmatoarele marci de autoturisme:

Dacia - 485 RON
Dacia Duster 1.5 DCI K9K796 (2010 -) Euro 4
Dacia Logan 1.5 DCI K9K796 (2010 -) Euro 4
Dacia Logan 1.5 DCI K9K792 (2005 -) Euro 4
Dacia Logan 1.5 DCI K9K790 (2005 -) Euro 3
Dacia Logan 1.5 DCI K9K794 (2007 -) Euro 3

Renault - 485 RON
Renault Kangoo 2 1.5 DCI K9K716 (2006 -) Euro 4
Renault Modus 1.5 DCI K9K760 (2006 -) Euro 4
Renault Modus 1.5 DCI K9K762 (2006 -) Euro 4
Renault Clio 3 1.5 DCI K9K766 (2006 -) Euro 4
Renault Fluence 1.5 DCI K9K830 (2010 -) Euro 4
Renault Modus 1.5 DCI K9K766 (2006 -) Euro 4
Renault Scenic 3 1.5 DCI K9K830 (2010 -) Euro 4
Renault SM3 1.5 DCI K9K830 (2010 -) Euro 4
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K714 (2006 -) Euro 4
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K716 (2006 -) Euro 4
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K718 (2006 -) Euro 4
Renault Clio 3 1.5 DCI K9K768 (2006 -) Euro 4
Renault Kangoo 2 1.5 DCI K9K702 (2002 -) Euro 3
Renault Kangoo 2 1.5 DCI K9K714 (2006 -) Euro 4
Renault Kangoo 2 1.5 DCI K9K718 (2006 -) Euro 4
Renault Megane 1 1.5 DCI K9K724 (2005 -) Euro 4
Renault Megane 2 1.5 DCI K9K724 (2006 -) Euro 4
Renault Modus 1.5 DCI K9K768 (2006 -) Euro 4
Renault Note 1.5 DCI K9K274 (2006 -) Euro 4
Renault Note 1.5 DCI K9K276 (2006 -) Euro 4
Renault Scenic 2 1.5 DCI K9K274 (2006 -) Euro 4
Renault Thalia 1.5 DCI K9K714 (2006 -) Euro 4
Renault Thalia 1.5 DCI K9K716 (2006 -) Euro 4
Renault Scenic 2 1.5 DCI K9K724 (2006 -) Euro 4
Renault Twingo 2 1.5 DCI K9K740 (2007 -) Euro 4
Renault Clio 2 1.5 DCI (2001 -)
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K700/704 (2001 -) Euro 3
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K700/704 (2006 -) Euro 3
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K710 (2001 - 2005) Euro 3
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K712 (2001 - 2005) Euro 3
Renault Clio 3 1.5 DCI K9K752 (2006 -) Euro 3
Renault Grand Scenic 2 1.5 DCI K9K728 (2004 -) Euro 3
Renault Kangoo 1.5 DCI 65PS K9K (2001 -)
Renault Kangoo 2 1.5 DCI K9K700/704 (2001 -) Euro 3
Renault Kangoo 2 1.5 DCI K9K710 (2002 -) Euro 3
Renault Megane 1 1.5 DCI K9K728 (2003 -) Euro 3
Renault Modus 1.5 DCI K9K750 (2004 -) Euro 3
Renault Modus 1.5 DCI K9K752 (2004 -) Euro 3
Renault Thalia 1.5 DCI K9K700/704 (2001 -) Euro 3
Renault Thalia 1.5 DCI K9K702 (2001 -) Euro 3
Renault Thalia 1.5 DCI K9K710 (2002 -) Euro 3
Renault Thalia 1.5 DCI K9K712 (2001 - 2005) Euro 3
Renault SM3 1.5 DCI K9K268 (2005 -) Euro 3
Renault Clio 2 Campus 1.5 DCI K9K700/704 (2006 -) Euro 3
Renault Megane 1 1.5 DCI K9K722 (2002 -) Euro 3
Renault Megane 1 1.5 DCI K9K729 (2003 -) Euro 3
Renault Scenic 2 1.5 DCI K9K722 (2003 -) Euro 3
Renault Clio 2 1.5 DCI K9K702 (2002 -) Euro 3
Renault Clio 3 1.5 DCI K9K750 (2006 -) Euro 3
Renault Megane 2 1.5 DCI K9K722 (2002 -) Euro 3
Renault Megane 2 1.5 DCI K9K728 (2003 -) Euro 3
Renault Megane 2 1.5 DCI K9K729 (2003 -) Euro 3
Renault Scenic 2 1.5 DCI K9K728 (2003 -) Euro 3
Renault SM3 1.5 DCI K9K264 (2005 -) Euro 4
Renault Thalia 1.5 DCI K9K712 (2006 -) Euro 3
Renault Kangoo 1.5 K9K808 (2008 -) Euro 5
Renault Megane 3 1.5 K9K834 (2008 -) Euro 5
Renault Scenic 1.5 K9K834 (2008 -) Euro 5

Ford - 580 RON
Ford Focus 1.8 TDCI (2001 - 2004) Euro 3 - 550 RON
Ford Connect 1.8 TDCI (2002 - 2008) Euro 3
Ford Mondeo 2.0 TDCi (2001 -) Euro 3
Ford Transit 2.0 TDCI FWD (2002 - 2006)
Ford Transit 2.4 TDCI RWD (2004 - 2006)
Ford Mondeo 2.2 TDCI (2004 -) Euro 3
Ford Mondeo 2.2 TDCI (2005 -) Euro 4
Ford Transit 2.8 4JB1 TCI (2006 -) Euro 3
Ford Mondeo 2.0 CDPF (2006 -) Euro 4
Ford Mondeo 2.0 TDCi (2003 -) Euro 4

Citroen - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Citroen C3 1.4 HDI 16V DV4TED4 (2002 -)
Citroen C3 XTR 1.4 HDI 16V DV4TED4 (2004 - 2005)
Citroen C4 2.0 HDI DW10BTED4 (2006 -) Euro 4
Citroen C5 2.0 HDI DW10BTED4 (2008 -) Euro 4

Hyundai - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Hyundai Terracan 2.9 CRDI 4WD (2001 -) Euro 3
Hyundai Terracan 2.9 CRDI 2WD (2003 -) Euro 3

Jaguar - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Jaguar X-Type 2.0 D (2003 - 2005) Euro 3
Jaguar X-Type 2.0 D (2003 - 2009) Euro 4
Jaguar X-Type 2.2 D (2005 - 2009) Euro 4

Kia - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Kia Bongo 2.9 KJ29 (2001 - ) Euro 3
Kia Frontier 2.9 KJ29 (2001 - )
Kia Pregio 2.9 KJ29 (2001 -) Euro 3
Kia Sedona 2.9 KJ29 (2001 -) Euro 3
Kia Carnival 2.9 KJ29 (2001 -) Euro 3
Kia Carnival 2 2.9 KJ29 (2005 -) Euro 3
Kia Sedona 2 2.9 KJ29 (2005 -) Euro 3
Kia Frontier 2.9 KJ29 (2003 - )
Kia Carnival 2.9 VGT (2004 -) Euro 4
Kia Carnival VGT (2004 -) Euro 4
Kia Gran Carnival VGT (2004 -) Euro 4
Kia Sedona 2.9 VGT (2004 -) Euro 4
Kia Sedona Dom VGT (2004 -) Euro 4
Kia Bongo 1.0 DOM WGT (2004 -) Euro 4

Mercedes - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Mercedes C220 2.2L 100kw OM646 (2007 -) Euro 4
Mercedes C220 2.2L 120kw OM646 (2007 -) Euro 4
Mercedes C220 2.2L 125kw OM646 (2007 -) Euro 4
Mercedes E220 2.2L 100kw OM646 (2006 -) Euro 4
Mercedes E220 2.2L 120kw DPF OM646 (2006 -) Euro 4
Mercedes E220 2.2L 125kw OM646 (2006 -) Euro 4
Mercedes E220D 2.2L OM646 (2006 -)

Nissan - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Nissan Kubistar 1.5 DCI 60 K9K710 (2003 -)
Nissan Kubistar 1.5 DCI 80 K9K702 (2003 -)
Nissan Micra 1.5 DCI K9K272 (2003 -) Euro 3
Nissan Micra 1.5 DCI K9K270 (2003 -) Euro 3
Nissan Almera 1.5 DCI K9K270 (2003 -) Euro 3
Nissan Kubistar 1.5 DCI 70 K9K700 (2003 -)
Nissan Almera 1.5 DCI K9K260 (2003 -) Euro 3

Peugeot - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Peugeot 307 2.0 HDI DW10BTED4 (2006 -) Euro 4
Peugeot 307CC 2.0 HDI DW10BTED4 (2006 -) Euro 4
Peugeot 308 2.0 HDI DW10BTED4 (2007 -) Euro 4
Peugeot 407 2.0 HDI DW10BTED4 (2006 -) Euro 3
Peugeot 407 2.0 HDI DW10BTED4 (2006 -) Euro 4
Peugeot 407 2.0 HDI DW10BTED4 (2007 -) Euro 4

SsangYong - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
SsangYong Actyon 2.0 D20DT (2005 -) Euro 3
SsangYong Kyron 2.0 D20DT (2006 -) Euro 3
SsangYong Kyron 2.7 D27DT (2005 -) Euro 3
SsangYong Rexton 2.7 D27DT (2003 -) Euro 3
SsangYong Rodius/Stavic 2.7 D27DT (2004 -) Euro 3
SsangYong Actyon 2.0 D20DT (2006 -) Euro 4
SsangYong Kyron 2.0 D20DT (2006 -) Euro 4
SsangYong Kyron 2.7 D27DT (2006 -) Euro 4
SsangYong Rexton 2.7 D27DT (2006 -) Euro 4
SsangYong Rodius/Stavic 2.7 D27DT (2006 -) Euro 4

Suzuki - C2I de 16 caractere: 600 RON; C2I de 20 caractere: 800 RON
Suzuki Jimny K9K266 (2005 -) Euro 4
Suzuki Jimny 1.5 DCI K9K262 (2004 -) Euro 3
Suzuki Liana 1.4 DV4TED4 (2004 -) Euro 3Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733

(mai multe detalii gasiti pe website-ul nostru: www.endordiesel.ro)


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 3 Sep 2013, 18:44
Post #18


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Folosim numai piese originale Delphi achizitionate direct de la Delphi Romania.

Dispunem de un stoc suficient de duze si supape de retur Delphi, pentru a satisface cerintele tuturor clientilor nostri.

Supapele de retur Delphi 9308-621C (28239294) sunt distribuite numai in reteaua Delphi Diesel Point, deci numai la un service certificat Delphi aveti cetitudinea ca acestea sunt originale.

pieseoriginale9.jpg


Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733

www.endordiesel.ro

This post has been edited by cmandrei: 4 Sep 2013, 09:42


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 10 Sep 2013, 15:09
Post #19


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Laboratorul nostru beneficiază de echipamente de testare moderne, personal calificat și cu experiență în tehnologia diesel, scule specializate și de o curățenie permanentă în spațiul de lucru. Tehnologia folosită este sub licența Delphi și beneficiem de suport permanent din partea Delphi Automotive Systems în materie de training, echipamente și piese originale.

Am dobândit o vastă experiență și în reparații de injectoare common rail Bosch pentru: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Iveco, Mercedes-Benz, Mini, Peugeot, Opel, Renault, VW LT, MAN.

Preț reparație injector Bosch: 300 RON/injector. Reparația presupune curățare interoară, rectificare, reglare jocuri actuator, calibrare pe stand.

Preț reparație injector Delphi Logan/Renault: 485 RON/injector. Reparația presupune schimbarea duzei și supapei și calibrarea electronică cu ajutorul standului de test și calibrare Hartridge CRi-PC. În urma acestei calibrări, standul re-codează fiecare injector prin alocarea unui cod hexazecimal (C2I) care trebuie introdus în calculatorul mașinii atunci când injectorul este montat pe motor.

Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733

(mai multe detalii gasiti pe website-ul nostru: www.endordiesel.ro)


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 10 Oct 2013, 14:35
Post #20


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Dovada că Endor Diesel este reprezentanță Delphi o găsiți pe site-ul oficial Delphi: http://am.delphi.com/services/delphi-service-centre accesând butonul "Find Now!". Mai jos am atașat și captura de ecran:

captura_reprezentanta_Delphi.JPG
*--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
petro_ionut
post 5 Nov 2013, 17:33
Post #21


Membru


Group: Members
Posts: 185
Joined: 2 January 09
Buna ziua,

Am o mica problema, si anume ca pe bord imi apare injection fault + stop, doar cand accelerez "agresiv" masina la schimbari de treapta 3-4-5, dupa care dispare. Dupa o diagnoza s-a constatat ca injecotrul 1 are mici probleme, si anume explicatia fiind: "injectorul 1 nu mai are presiunea corespunzatoare avand 700 unitati in loc de cele 800 unitati". Spune-ti-mi va rog un test exact pentru aceasta eroare se poate face? Multumesc.

Mentionez ca detin un Megane 2 1.5dCI.


--------------------
Renault Megane 2.1 1.5 82CP dCI 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 7 Dec 2013, 09:20
Post #22


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Stimate Domn,

Recomandarea noastră este să apelați la un service specializat care vă va diagnostica injectoarele și, dacă un injector sau mai multe sunt defecte, vă poate ajuta și cu reparația.

Nu recomandăm să apelați la un service care nu este autorizat Delphi Service Centre sau să încercați să le reparați singur printr-un schimb de duză și supapă de retur. Cea mai importantă etapă din procesul de reparație este generarea de codul C2i (am explicat în posturile de mai sus ce presupune această etapă), în plus întreaga reparație se desfășoară ca la carte, conform instrucțiunilor Delphi, într-un mediu ferit de impurități, iar injectoarele astfel reparate echivalează cu unele noi.

Endor Diesel vă oferă acest serviciu la prețul de 485 lei/injector (prețul include TVA), inclusiv demontare/remontare pe motor și diagnoză sistem injecție. Garanția oferită este de 6 luni, dar practic, dacă motorul este întreținut corect, injectoarele durează 180,000 km.

Dacă vă hotărâți să apelați la serviciile noastre, ne puteți contacta telefonic la 0765 269 021 sau 0765 269 733 pentru o programare. Mai multe detalii găsiți la www.endordiesel.ro.

Cu respect,
Echipa Endor Diesel
www.endordiesel.ro


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 6 Apr 2014, 22:47
Post #23


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
485 RON/injector - Logan & Renault
550 RON/injector - Ford Focus
580 RON/injector - Ford Mondeo
600 RON/injector - orice alt injector Delphi cu C2I din 16 caractere
800 RON/injector - orice alt injector Delphi cu C2I din 20 caractere

Fiecare reparație presupune schimb de supapa de retur, duză și calibrare electronică. Piesele folosite sunt noi și originale, achiziționate de la Delphi România. Garanția lucrării este de 6 luni!

Endor Diesel este dealer autorizat Delphi și execută reparații profesionale pentru pompe și injectoare Delphi.


Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733


www.endordiesel.ro


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
frzalexandru
post 8 Jul 2014, 21:31
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 8 July 14
Buna seara .

Pompa de inalta presiune Delphi ( renault symbol 2007 ) puteti repara ?
Un pret estimativ ?

Va multumesc !


--------------------
renault megane, symbol 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
kretzu77
post 18 Jul 2014, 21:21
Post #25


n00b


Group: Members
Posts: 310
Joined: 14 August 06
Buna seara,

Imi puteti spune, va rog daca aveti program si sambata si cam cat dureaza o astfel de operatiune?

Am drum acolo periodic dar nu pot lasa masina de pe o zi pe alta pentru ca trebuie sa ajung la 70 km de Buzau.


--------------------
Toyota Corolla E15/Prius 3 2008 1.4D-4D/2012 Hybrid
Ne nastem pe rand si murim pe sarite!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 20 Jul 2014, 00:59
Post #26


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Stimati Domni,

Reparație pompă înaltă presiune Logan & Renault: 500 RON sau 1,400 RON în cazul în care pompa produce șpan.

Avem program și sâmbăta, dar vă rugăm să ne contactați telefonic pentru o programare la numărul: 0765 269 021.

O reparație de injectoare durează 2-3 ore, iar pentru o pompă, o oră.

Cu respect,
Echipa Endor Diesel


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 8 Sep 2014, 15:32
Post #27


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
NOU!

Reparații injectoare common-rail Delphi EURO 5 pentru următoarele modele de Dacia și Renault:

Dacia Duster 1.5 EURO 5 (K9K894 - 2010>>)
Dacia Logan 1.5DCI EURO 5 (K9K892 - 2011>>)
Dacia Logan MCV EURO 5 (K9K892 - 2011>>)
Dacia Sandero 1.5 EURO 5 (K9K892 - 2011>>)
Renault Clio 3 1.5DCI EURO 5 (K9K770 - 2010>>)
Renault Kangoo 2 1.5 EURO 5 (K9K808 - 2008>>)
Renault Megane 3 1.5 EURO 5 (K9K834 - 2008>>)
Renault Modus 1.5 DCI EURO 5 (K9K770 - 2010>>)
Renault Twingo 2 EURO 5 (K9K820 - 2010>>)

Reparațiile sunt certificate de Delphi, iar un injector reparat echivalează cu unul nou.
Reparațiile presupun schimb de duză, supapă de retur și calibrare pe stand Hartridge CRi-PC.
Standul Hartridge CRi-PC calibrează electronic fiecare injector timp de 78 de minute, realizând 574 de măsurători de debite și timpi de răspuns.

Preț: 900 RON (TVA inclus)
Garanție scrisă: 6 luni
Garanție reală: 180,000 KM (în condiții corecte de întreținere a motorului)

Pentru injectoarele EURO 3 și EURO 4, prețul reparației este de 485 RON/injector (TVA inclus).

Pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0765 269 021, pe email: contact@endordiesel.ro sau la sediul nostru: Strada Grădinilor, nr. 1, Buzău

Endor Diesel
http://www.endordiesel.ro
0765 269 021
0765 269 733


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 25 Jul 2015, 22:58
Post #28


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Modificare preturi reparatii injectoare Bosch:

- 150 RON - Verificare și calibrare pe standul de centicubat pentru injector care nu are uzură la supapa de retur,

- 280 RON - Reparație injector common-rail Bosch (Reparația presupune calibrare supapă de retur, curățare interioară, rectificare, reglare jocuri actuator, calibrare pe standul de centicubat)

Endor Diesel
0765 269 021
0765 269 733


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 6 Oct 2015, 08:57
Post #29


Membru autentic


Group: Members
Posts: 9.752
Joined: 5 October 06
From: Bucuresti
salutare.

un pret pentru curatare instalatie si reparare injectoare plus pompa. megane 1.5 dci euro 4 85 cp.

bafta.


--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
huawei P20 lite cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
EndorDiesel
post 30 Aug 2018, 11:58
Post #30


Membru incepator


Group: Members
Posts: 22
Joined: 10 September 10
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic la 0765 269 021.


--------------------
Renault Clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th July 2019 - 02:55
Forum Renault Server hosting