SN alba tunata!
![]() ![]() ![]() |
SN alba tunata!
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
E superba......ce mai eu chiar m'am indragostit de ea.
Un lucru bun e ca n'a spoit stopurile shi a a eliminat lampa de stop din spoiler. E o idee buna care merita. Asha shi arata misto streashina aia de la luneta :wink: |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
se putea mai bine la imbinari...dar eleronul de pe portbagaj e cam de prost gust, mult prea mare in raport cu formele existente ale masinii...parerea mea
|
-------------------- |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mda, arata bine, am vazut-o mai demult cand nu era gata (n-avea bara/spoilerul spate care mi se pare super si nu era vopsita). oricum a iesit bine; eu am vazut-o tot pe acolo pe langa banca, cand am fost sa platesc o rata la slz (:
Totusi eleronul ala se potrivea mai bine la un porsche sau ceva da merge si pe sn... |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
QUOTE ...dar eleronul de pe portbagaj e cam de prost gust, mult prea mare in raport cu formele existente ale masinii... Eleronul este de wrc si daca vrei eleron de eleron asta e .. mai sunt unele tot cam asa dar in genul asta, cele care presupun ca iti plac nu fac altceva decat sa stea pe masina, daca vrei si ceva performante aceasta este solutia .. stabilitate etc. cu celelate nu prea ai ce faci in afara de faptul ca dai gaurile degeaba in masina 8) |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
Arata bine, insa ce poate masina asta???
Motor, performante, etc?? :shock: |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
nu stiu de ce dar cred ca masina ar arata mult mai bine cu un alt eleron ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
anakyn13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
nu stati nici unu prin dr. taberei ? sunt cateva aici destul de frumos tunate. Pt cei care stiu mie imi place aia albastra cu nr. JAY. E muult mai aranjata. De obicei se intalnesc pe la o terasa la dr. taberei 34.
|
--------------------
Renault
Megane II
2004
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
are acelasi tuning ca si albina mea dar io nu am facut exagerarile ale cu spoilere si hypereleron
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu-mi plac deloc spoilerele alea ...sunt lucrate-n grajd ...
|
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Mie nu-mi plac deloc spoilerele alea ...sunt lucrate-n grajd ... Subscriu ....oarecum! Nu-mi place modelul de spoilere, pragurile sunt d-alea cu GTI( ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE Mie nu-mi plac deloc spoilerele alea ...sunt lucrate-n grajd ... Clasicele spoilere din fibra de sticla! Arata ca dracu, au lufturi intre ele si caroserie, da impresia de neingrijit! Neeaa! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
E dragutza, dar va anuntz ca daca nu bagi masina in tunelul aerodinamic si nu studiezi problema aerodinamicitatii pe aceasta caroserie, nu te poti pronunta cu certitudine despre proprietatile diverselor eleroane... Potzi constata ca de fapt te incurca :x ! Iar chestia cu <<iti da stabilitate la viteze mari>> e valabila doar pt. Porsche, Ferrari si alte masini speciale de viteza, studiate atent de ingineri in tunelul aerodinamic! La masinile normale, de strada, cele mai bune eleroane, care chiar fac ceva (nu mult) pt. masina sunt cele care deflecteaza (oare asa se spune?) aerul si nu-l lasa sa vina imediat in spatele portbagajului (sper ca m-am facut inteles, cred ca mai bine desenez), pt. a elimina o usoara franare cauzata de acesta (de aer). Trebuie studiat si fluxul de aer de sub masina (are acelasi efect). Pt. a va lamuri cat de inutile sunt eleroanele <<WRC>> pe o masina cum e Nova, sau SN, sau SLz, ganditi-va ca BMW-urile nu au eleron (decat din acela incorporat, cum v-am zis anterior) la fel de impresionant, dar ating 240 km/h, viteza la care plasticele asa-zis ajutatoare ale Novei din imagine sunt de mult imprastiate pe sosea... :wink:
|
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
corect, se creeza niste turbulente in special la masinile cu spatele taiat mai brusc, o dovada fiind ca de ex. la break-uri, se murdareste luneta f. repede, si din cauza asta se monteaza stergator. Un mic eleron, incastrat, ajuta.
|
-------------------- loose bits sink chips
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
QUOTE corect, se creeza niste turbulente in special la masinile cu spatele taiat mai brusc, o dovada fiind ca de ex. la break-uri, se murdareste luneta f. repede, si din cauza asta se monteaza stergator. Un mic eleron, incastrat, ajuta. Shefuuu! Acolo ajunge jegul aruncat de roti! S-a discutat si paradiscutat despre elroane, spoilere si alte alea! A se da CAUTARE! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
bzip2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 5 September 02 From: Bucuresti ![]() |
pai cum crezi ca ajunge jegul aruncat de roti (care trebuie sa treaca de consola spate intai si apoi sa urce...) tocmai in capul lunetei masini... ?
|
-------------------- loose bits sink chips
|
|
cata |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 26 November 03 ![]() |
Da de unde crezi ca vine? :shock:
|
-------------------- ex-dsn 2001
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
era un topic cu portantza pe undeva cautati-l pe ala ca mi-e lene sa expli iara cum sta treaba cu aerodinamika
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
ii lipseste cea de a doua teava de esapament!!!!! in rest hmmmm cred k sa putea mai bine nu stiu c sa zic dar nu prea imi place doar jentile par mai misto
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Eu cred ca e mai stabila decat credeti.
De ce? Pai daca aripioara era mai mica era frectie la picior de lemn din simplul motiv ca nu are parte de motor puternic pt viteze mari. Deci masina va fi stabila pe o plaja mai mare de viteze, shi la o masina cu motor in fata acest lucru e o realizare. Cu siguranta va frana mai sigur shi mai bine decat orice alta masina cu motor dispus in botul masinii. Eu cred ca nu e nevoie de tunel aerodinamic. O simulare pe computer poate confirma+ inlocui un test fizic. Un alt avantaj e structura compacta a supernovei. |
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Diavolo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 20 April 03 From: constanta ![]() |
Mie sincer mi-ar fi rusine sa am un asa eleron pe DSN . Poate din cauza cailor aia putin peste 50 .
Ganditiva si voi cum e sa stai la un stop cu ditamai eleronul si langa tine vine un BMW fara nimic pe spate si din priviri zice sa te faci cu el . Si pe urma iti mai amintesti doar privirea iar BMW-ul vag in ceata. |
-------------------- |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Exista si o varianta de eleron care nu are si stalpul acela de jos ... e mai finut sa spun asa :wink:
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Personal cred ca Diavolo are cea mai mare dreptate (are capul pe umeri)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
Nicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(\"anakyn13\") Pt cei care stiu mie imi place aia albastra cu nr. JAY. E muult mai aranjata. anakyn, ai idee ce e tulumba de pe JAY? am vazut-o si eu zilele trecute si ... (vezi foto) http://www.daciaclub.ro/album_pic.php?pic_id=434 |
-------------------- :) Cool messing the settings!:)
|
|
alex aka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 13 August 03 From: Bucuresti ![]() |
se uita clar ca avem de-a face cu fani dacia, mai ales supernova sau solenza! in cazul lor cele pe care noi le consideram oarecum exagerari de fapt par niste lucruri care trebuiesc neaparat facute! si pana la urma este optiunea si dorinta lor poate de mult dorita si iata ca in sfarsit implinita!
va rog nu uitati : dacia nu este masina de viteza, sport sau ... ![]() |
-------------------- FIAT mic, negru si star de T.V. pe deasupra!:)
|
|
Nicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 10 July 03 From: Bucuresti ![]() |
oricit de frumos ar arata ea, masina, in momentul in care chestia incurca ceva inseamna ca are altceva mult mai important ca sa merite oboseala si banu.
|
-------------------- :) Cool messing the settings!:)
|
|
alex aka |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 13 August 03 From: Bucuresti ![]() |
da da, imi plac tunnig-urile in ceea ce priveste exteriorul, dar as vrea sa vad la motor una , tare asa ...ca piatra
![]() |
-------------------- FIAT mic, negru si star de T.V. pe deasupra!:)
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
respect pentru titularu masini si pentru munca depusa.... fiecare cu gusturile lui, daca asa i-a placut omului cu eleronu asa mare, e gustul lui, poate nici lui nu-i plac alea mici cum noua nu ne plac alsta mari, despre partea cu imunatatirea performantelor nu cred ca este cazul DSN-ului, este pus doar pentru forma mai agresiva, ceea c nu prea ii confera, parerea mea....
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
parerea ta e mult prea putin importanta dupa 7 ani de zile.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:22 |