Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
![]() ![]() ![]() |
Salariile bugetarilor scad cu 25%, ... iar pensile cu 15%
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
VIN IEFTINIRI!
Legea nr. 167/2010 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 504 din 20 iulie 2010. Potrivit noului act normativ, ecotaxa platita pana in prezent pentru pungile de plastic din magazine va scadea de la 0, 2 la 0,1 lei. ![]() |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
|
--------------------
...
...
...
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
asa, si unde e teapa?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am avut ocazia sa vad cum e cu paza la metrou nu demult, niste cocalari gelati fara gat ascultau manele pe telefon si faceau galagie, vin 2 'svarzanegari' d'astia de paza timizi si ii roaga sa se potoleasca ca deranjeaza calatorii, gelatii se umfla odata la ei, iar ei pleaca cu coada intre picioare in vagonul urmator, astia condinuandu-si auditia...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
liniste ca ne invata argon cum e la metrou.
repet, unde e teapa? |
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cum sa fie, tiganie, nesimtire, indiferenta, ca tot bucurestiul de altfel.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
Exact...
TIganie la opera, tiganie in teatre. Numai tigani domle. Ne zice argon ca stie el... Repet, unde e teapa ? This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 08:58 |
--------------------
.
.
|
george_scala_2004 |
![]()
|
citeste comentariile la stire...si o sa intelegi unde e teapa...
|
--------------------
...
...
...
|
|
FLP |
![]()
|
Am citit deja si chiar nu inteleg unde e teapa. Daca ai facut o afirmatie inseamna ca stii despre ce este vorba, explica-mi tu.
This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 09:06 |
--------------------
.
.
|
george_scala_2004 |
![]()
|
cind s-a decis externalizarea unui serviciu - vezi intretinerea ramelor - s-a vorbit de faptul ca operatiunea in sine va duce la reducerea cheltuielilor. ca n-s fost deloc asa o dovedesc scandalurile legate de plata facturilor emis de alsthom.
la fel si in cazul de fata: exista politia metrou (chiar, ce rol o mai avea ?) care, la fel, s-a justificat ca nu poate face fata. atunci s-a decis instituirea pazei private. ceea ce este absolut uluitor este pretul pe care il plateste metrorex firmei si salariile amarite incasate de paznici. diferenta, dloc neglijabila, se duce in alte parti, poate si pe la partid... probabil si din aceasta cauza indolenta paznicilor din rame, atunci cind unii calatori sint mai galagiosi...combinata cu slaba conditie si pregatire fizica... prin urmare: 12,2 milioane euro/4 ani = 3,05 milioane/an salariile paznicilor nu cred ca sar de 2000 lei/lunar. se adauga echipamentul. care costa si ala sa zicem inca 2000 lei (asta nu se schimba lunar) ci sa zicem la 6 luni desi nu cred. prin urmare ramine o diferenta colosala care se numeste profit al baietilor din spatele firmei scorseze.... |
--------------------
...
...
...
|
|
FLP |
![]()
|
Hai sa iti explic cum vad eu lucrurile atunci :
12 milioane de euro in 4 ani, vine un buget de 250 de mii de euro pe pe luna. Exista 77 de garnituri de tren din ce am citit eu pe acolo pe la comentarii. Sa zicem ca Scorseze sau cum ii mai cheama pe ratatii astia foloseste un numar de 250 de angajati care sa se ocupe de contractu asta. Asta vine 1000 de euro pe luna per om. Daca din banii astia se platesc doar salarii inseamna un salariu de 500 de euro de persoana. Unde dracu e teapa? <span class='edit'>23 Jul 2010, 10:22:</span> Vai de mine cat de ignorant poti sa fii. Tu crezi ca unui angajat ii platesti 30 de lei lunar si ai scapat? Pe langa aia 30 de lei mai dai 30 la stat domnu. Lasa partidele politice, lasa dictatoru si pinguinu ca te-a prostit televizoru. Vorbim pe date concrete, pe cifre. Daca nu stii cum se face un bussiness si ce inseamna sa ai grija de buget lasa parerile. This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 09:23 |
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@argon
Daca ai fi fost interesat cu adevarat de situatie, ai fi observat ca fiecare agent de paza are un ecuson pe care scrie un numar si numele, macar o reclamatie sa le fi facut. In rest, perfect de acord, prezenta alora in vagoane e cam degeaba, doar kinderii de liceu se mai conformeaza. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
era prea emotionat ca circula cu metroul
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tzeapa a fost la 1.XII.1918
![]() Dar me rog ce-si face omul cu mana lui ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
a mai fost de atunci una in '89.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iar n-ai nimerit-o
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aia de la 23 afgust paș'pa a fost taare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(DragosP @ 23 Jul 2010, 11:56) În care film? Sau măcar explică despre ce sume vorbești: brute, nete, la negru. Ca să vorbim aceeași limbă. La o suma neta de 81.528 lei, am de platit la stat (contributii angajat+angajator, impozit venit salarii) 59.282 lei. This post has been edited by ady77: 23 Jul 2010, 12:16 |
--------------------
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
nu, si nici opera, sunt niste tarani, nu ca intelectualii de bucuresti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
FLP |
![]()
|
O dati din cola in fanta si tot nu mi s-a raspuns: unde e teapa? Va place sa aruncati afirmatii gratuite la fel ca aia de la TV. Ce dicteaza televizoru asa face si natiunea. Nimeni nu mai gandeste logic, nimeni nu mai face calcule, nimeni nu face analogii. Stim in schimb foarte bine sa zicem : basescu e dictator, boc e de vina, banii nostri se duc pe apa sambetei. Imi aduc aminte si acum ca tot asa am luat foc intr-o discutie in campania electorala unde radian sustinea sus si tare ca UE a dat o lege prin care tarile membre sunt obligate sa aibe parlament bicameral. Intoxicatie pe fata, munciuni, totul fara nici o baza, fara nici o dovada. La fel si acum o dam din cola in fanta strigand ca astia sunt prosti si din cauza lor o ducem prost, ca fura.
Nervii astia probabil vin din cauza ca am vazut cum se fac niste locuri de parcare pe la mine prin cartier. Si ptr locurile alea de parcare s-au taiat niste copaci. Eehhh, pe restul copacilor s-au pus niste afise pe care scrie : " Nu ma taia, eu iti dau aeru care il respiri. Nu asculte ce iti zice dictatoru basescu" Ne-am indobitocit? Se pare ca unii dintre noi da.... This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 12:15 |
--------------------
.
.
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
FLP |
![]()
|
Stiu ca multi or sa zica ca sunt fan basescu, boc, etc, nu e chiar asa.
Doar ca nu suport oamenii care arunca cu rahat fara sa vina cu argumente. Fix asta se face si la televizor, nu mai suport. Iar treaba cu contractele astea pe care voi le numiti tepe Adrian Vasilescu a descris-o foarte bine : mana invizibila nu o sa dispara nicidoata. Si stati linistiti mana invizibila exista peste tot. http://ro.wikipedia.org/wiki/M%C3%A2na_invizibil%C4%83 |
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 23 Jul 2010, 13:03) La o suma neta de 81.528 lei, am de platit la stat (contributii angajat+angajator, impozit venit salarii) 59.282 lei. Nu ai tu (as in firmă) de plătit suma aia, ci, așa cum ai și scris și salariații. QUOTE(FLP @ 23 Jul 2010, 13:06) Da, dă o fugă până aici și ți-l arăt. Repet, nu dai tu (firmă) nici măcar 50-50, d'aia am întrebat despre ce sume vorbești. QUOTE(FLP @ 23 Jul 2010, 13:23) Curat argumentat ai venit și tu. Așa fac și idioții ăia de la guvern: aruncă câte un rahat, marea majoritate îl prinde în gură (printre care și cei care cred că metro e numa' la ei în urbe) și apoi văd ei ce iese. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Domnu DragosP,
Tu ai buget de 1000 de lei de salarii, poti da 500 de lei la un salariat si 500 de lei la un salariat? Daca dai 500 la unu si 500 la altu, nu mai trebuie sa mai dai tu ca firma la stat niste bani, si daca da, cam cat. Am mai pus linku pe aici de vreo cateva ori, il mai pun odata http://www.happyfish.ro/re_play/cat_costa_un_salariu_/ Ai scos vorbele mele din context si normal ca au sunat altfel. Te credeam baiat destept, de aici inainte te bag in aceeasi oala cu argon. Esti cam la acelasi nivel cu el. This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 12:40 |
--------------------
.
.
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
FLP |
![]()
|
Nu e vorba de asta, doar ca nu sunt fan. Nu ii admir... Ii iau ca atare.
Singuru politician care imi place ce a facut ptr mine este Liviu Negoita. This post has been edited by FLP: 23 Jul 2010, 12:42 |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st May 2025 - 10:31 |