Propunere de intilnire, "generala"
![]() ![]() ![]() |
Propunere de intilnire, "generala"
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
La Moieciu a fost de curand intalnirea de iarna a altui forum auto,eu am aflat prea tarziu, cazarea a costat in jur 60 ron pe noapte,au luat vreo 3 pensiuni,pot afla nr. de telefon de acolo,se fac reduceri la ceva organizat, deci cine mai subscrie?
Trebe cineva sa se ocupe,am primit o oferta noua: Locatie : Sancrai, com. Ilieni, la 25 de km de Brasov si 5 km de Sf. Gheorghe. Perioada februarie 2007. Facilitati:parcare de 200 masini, gratar mare afara, 17 camere duble cu TV, baie proprie si doua apartamente de cate 2 camere duble cu TV, un hol mic intre camere si o baie. Costuri: 30 RON cazare/pers; pentru cine vrea pachet complet mic dejun/pranz/cina/bauturi inclusiv plimbari cu sanii trase de cai (daca este zapada) si cazare - 100 RON/zi/pers, se poate opta si doar pentru 1 masa, etc. Sala de restaurant de 50 locuri. Piscina este folosibila doar vara, sauna este in constructie. Preturi la mancare: 15 RON mic dejun (compus din preparate traditionale din porc, salamuri, oua, cafea, lapte, sucuri, etc 30 RON pranz (ciorbe, fripturi cu garnituri, salate, desert, bauturi) 25 RON cina (paste, fripturi, desert, bauturi). Se poate opta si doar pentru cazare, fara nimic inclus. Rugamintea patroanei este ca macar cu o saptamana inainte sa-i spunem cam ce dorim de mancare, cate meniuri, etc; propun sa dam un avans de 50 RON unei persoane din locatiile principale (cineva poate strange banii pt. Bucuresti, altcineva pt. Constanta, etc). This post has been edited by RamboX: 6 Dec 2006, 21:47 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
suna interesant. ce posibilitati ar fi sa "ne dam" cu masinile pe acolo???desigur in limitele legislatiei rutiere in vigoare.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Din cauza unor astfel de idei nu s-au mai organizat intilnirile DC
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
am mentionat: IN LIMITELE LEGII, adica LEGAL
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Legal trebuie sa organizezi ceva oficial, cu stampila, aprobarea politiei, primariei, etc.
Vezi ca noul Cod rutier pedepseste mult mai aspru intrecerile ah-hoc ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
han_1.6 mpi
Cred ca scopul acestor intalniri este altu decat de a "te da cu masina". Du-te pe un cartodrom sau ceva spatiu deschis si manifesta-ti "placerile" astea... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() heeei fara conflicte ! ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
99AIM |
![]()
|
Ce carcotasi,nimeni cu nimic concret,asa suntem noi romanii,buni numai la dat din gura.....ne meritam soarta.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
hai Rambo... baga idei... Han... daca vii cu idei din astea nu esti binevenit
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(semit @ 9 Dec 2006, 00:53) Pai eu am propus mai sus o locatie cu descriere cu tot,a spus cineva ca e bine sau rau? Oricum eu nu inteleg adversitatea unora fata de tot ceea ce spune altul,e tipic la noi in ROmanica, apropo nu sunt binevenit unde? ca nu s-a hotarat nimic doar.... |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu tu .. ma refeream la drifteri & raceri.. fratilor calmati-va sau faceti la tara pe tarla "reising"... de acord cu Moeciu si cu pensiunea Clinciu..am facut 2 intalniri RENO acolo
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
99AIM |
![]()
|
Deci cine vrea sa vina sa se inscrie sa completeze lista:
1. RamboX---1camera cu baie si TV/ 2 pers.+1( fii-mea) |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
vreau sa vin si eu. 2 persoane si masina.ma intereseaza o camera cu un pat dublu si loc de parcare;
This post has been edited by han_1.6 mpi: 11 Dec 2006, 18:25 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
mai e de actualitate treaba asta ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
eu vreau sa merg.mai vine cineva?
ps: am vazut de curand zona si e foarte frumoasa. This post has been edited by han_1.6 mpi: 26 Jan 2007, 17:32 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
nu mai vrea nimeni sa vina?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
semit |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
18.819 membri. Si nu se poate organiza o inatlnire naionala... Trist.
![]() ![]() This post has been edited by romulus: 11 Feb 2007, 11:03 |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
99AIM |
![]()
|
Haideti sa ne organizam dupa paste pentru luni+marti la Moieciu,cine vrea sa vina sa completeze lista:
RamboX---- 1 cam dubla,2 pers +1/2 fii-mea |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu as zice sa ne intalnim pe 02-03 martie 2007 undeva in jurul Brasovului. Mai vedem si un rally ... http://www.raliulbrasovului.ro/
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
chiar nu eeste nimeni interesat ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu m-as baga,dar sa fim mai multi, daca se hotaraste ceva contati si pe unii din gasca noastra din Constanta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() din cate vad nu vrea nimeni . este cumva destul de normal sa nu vina nimeni . oamenii nu se stiu prea bine intre ei deci nu stiu ce lucruri ar putea avea in comun ? oricum apreciez promptitudinea cu care am fost invitat sa nu vin daca vreau sa "ma dau" cu masina. ideea e ca nu ma refeream la curse,circ sau teste extreme. cu o masina normala nu cred ca m-as putea gandi la asa ceva. This post has been edited by han_1.6 mpi: 20 Feb 2007, 15:32 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 10:48 |