DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Samsung Galaxy SIII NEO (dual sim)

haky
post 27 Nov 2014, 15:11
Post #1


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




Dragii mei,

Mi-am achizitionat acest telefon de cateva luni. Inainte am avut un S Duos S7562.
Sunt foarte multumit de el, dar am o singura nelamurire cu privire la setarea cartelei pentru traficul de date, si anume: Daca la cel vechi din: setari/manager cartela SIM , se putea seta pe ce cartela se putea conecta serviciu de date (ex SIM1), pentru fiecare cartela in parte: SIM1 sau SIM2, la acest telefon nu gasesc setarea respectiva.

Vreau sa ies pe net doar pe SIM1, indiferent de ce cartela este activa (din bara de meniu).
Cei care folosesc telefoane "dual sim" si au "android" ma pot ajuta ?

Merci mult!


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 27 Nov 2014, 15:19
Post #2


Mesaj semiautomat


Group: Members
Posts: 36.760
Joined: 15 August 05




In mod normal doar un SIM suporta date, SIM1.


--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 27 Nov 2014, 15:29
Post #3


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 5.258
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Dacă nu ești sigur de pe care cartelă "ieși" pe net, în cazul când cele două cartele NU sunt ale aceluiași operator, strică cu mânuța ta APN-ul cartelei de pe care nu vrei să ieși.


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Rădăcina tuturor răutăților este neștiința.
Trebuie sa mori înainte de a muri pentru a nu muri atunci când mori.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 27 Nov 2014, 17:06
Post #4


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.775
Joined: 31 July 06
From: Gl.




QUOTE(argon @ 27 Nov 2014, 15:19)
In mod normal doar un SIM suporta date, SIM1.
*



Iar spui prostii sau nu stii sa iti exprimi o idee !! Orice SIM poate suporta date, depinde daca slotul in care este introdus suporta date sau nu(dual SIM). Putine telefoane dualsim au ambele sloturi cu suport de date.


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 27 Nov 2014, 20:08
Post #5


Mesaj semiautomat


Group: Members
Posts: 36.760
Joined: 15 August 05




Nu stiu daca faci pe prostul sau...nu e logic ca ma refer la sloturile din telefon, denumite sim1 si sim2?


--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
haky
post 27 Nov 2014, 20:19
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




Nu va certati dragilor aici. Cu telefonul vechi, mai slab din toate punctele de vedere se putea seta de pe care cartela sa iesi pe net, de aceea ma asteptam sa gasec optiunea si pe cel nou, mult mai performant. Nu am gasit optiunea respectiva si nu stiu pe care iese la un moment dat, mai ales ca in: setari/conexiuni/utilizare date imi apar ambele cartele cu traficul lor, deci eu inteleg ca ambele sloturi suporta , NU?


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 27 Nov 2014, 20:22
Post #7


Mesaj semiautomat


Group: Members
Posts: 36.760
Joined: 15 August 05




Nu tine de noutate sau performanta, eu la unul aparut nu demult, in 2014 cu caracteristici apropiate de al tau, am date doar pe SIM1, deci simul de pe care vrei sa iesi pe net, degeaba il bagi pe slotul de SIM2 ca nu merge pe date, desi e tot 3G reteaua. De aia ziceam sa verifici daca nu ai ceva de genul si la Samsung. Daca suporta ambele, fa cum a zis DragosP, si ai rezolvat, in lipsa altor setari.

This post has been edited by argon: 27 Nov 2014, 20:26


--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 27 Nov 2014, 20:37
Post #8


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.775
Joined: 31 July 06
From: Gl.




QUOTE(argon @ 27 Nov 2014, 15:19)
In mod normal doar un SIM suporta date, SIM1.
*




QUOTE(argon @ 27 Nov 2014, 20:08)
Nu stiu daca faci pe prostul sau...nu e logic ca ma refer la sloturile din telefon, denumite sim1 si sim2?
*



Baiete limba romana este limba fonetica, se citeste cum se scrie, nu se interpreteaza, spui ceva de slot sau nu stiu eu daca o faci pe prostul!


27 Nov 2014, 20:47:
QUOTE(haky @ 27 Nov 2014, 20:19)
Nu am gasit optiunea respectiva si nu stiu pe care iese la un moment dat, mai ales ca in: setari/conexiuni/utilizare date imi apar ambele cartele cu traficul lor, deci eu inteleg ca ambele sloturi suporta , NU?
*



Daca e tot asa ar trebui sa mearga pe ambele sloturi datele.

This post has been edited by l@u: 27 Nov 2014, 20:47

Attached thumbnail(s)
Screenshot_2014_11_27_20_43_07_1_.png ( Size: 124.11k ) Number of downloads: 137
Screenshot_2014_11_27_20_43_15_1_.png ( Size: 119.75k ) Number of downloads: 138


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
haky
post 27 Nov 2014, 21:05
Post #9


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




DA, exact asa e, de aceea am zis ca nu stiu de unde sa setez de pe ce cartela vreau sa ies pe net. La cel vechi puteam. Mi se pare ciudat ca la acesta, de generatie mai noua sa nu mai pot.


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 27 Nov 2014, 21:13
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.775
Joined: 31 July 06
From: Gl.




Pai ai la fiecare cartela on/off, cum nu stii de unde sa setezi.Sigur ai la fel? nedumerire.gif


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
haky
post 27 Nov 2014, 21:16
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




Am, dar eu vreau sa fie ambele ON.
Nu stiu pe care ies pe net atunci cand cuplez serviciul de date.
REPET: Inainte puteam seta serviciul de date activ pe SIM1 indiferent ca era activa (din bara de meniu) SIM1 sau SIM2


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 27 Nov 2014, 21:19
Post #12


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.775
Joined: 31 July 06
From: Gl.




Nu se poate amandoua pe on. Cand dai on pe una si este on si pe cealalta, aceasta inchide automat traficul de date.


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
haky
post 27 Nov 2014, 21:25
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




Dragul meu, cand am spus ca vreau sa fie ambele ON, m-am referit la serviciu de VOCE. Cel de DATE cum il setez sa ies doar pe SIM1 pe net indiferent de ce cartela e activa pentru VOCE? Am o impresie ca nu m-am facut inca inteles. Imi cer scuze daca nu m-am exprimat de la inceput mai exact.


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 27 Nov 2014, 21:28
Post #14


muncitor în construcții


Group: Members
Posts: 5.989
Joined: 1 November 04
From: țară




Din ce zice l@u, SIM 1 mobile data on, SIM 2 mobile data off.


--------------------
#muiepesede #muiedragnea #numairezist #muiepcr - #joscomunistii
Șanțuri, desțeleniri, fundații, betoane, balast, instalații electrice, cu materialul clientului. Seriozitate maximă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
haky
post 27 Nov 2014, 21:29
Post #15


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




Inteleg asta, dar de unde setez sa fie asa.
In pictogramele lui arata doar starea lor. Nu se face efectiv setarea de acolo. Am telefonul in mana si tot "butonez" la el

This post has been edited by haky: 27 Nov 2014, 21:31


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 27 Nov 2014, 21:32
Post #16


muncitor în construcții


Group: Members
Posts: 5.989
Joined: 1 November 04
From: țară




In pozele lui l@u, acolo e un slide control unde scrie "off". Pune mana pe el (la telefonul tau) si trage-l spre dreapta. Asa îmi arata si mie la tableta WiFi off, dar pot sa trag de slide control la dreapta si mi-l pune "on". N-am 3G, doar WiFi.

This post has been edited by marksman: 27 Nov 2014, 21:33


--------------------
#muiepesede #muiedragnea #numairezist #muiepcr - #joscomunistii
Șanțuri, desțeleniri, fundații, betoane, balast, instalații electrice, cu materialul clientului. Seriozitate maximă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
haky
post 27 Nov 2014, 21:45
Post #17


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




M-am uitat mai atent si nu am acel buton de ON/OFF asa cum e acolo ci am un patrat in care pot pune o bifa si atunci se cupleaza serviciul de date (probabil ca asa se intampla si la versiunea din poze). Eu vreau sa stiu ca atunci cand activez serviciul de date din bara de meniu, pe care cartela am trafic. Rog pe cei care au efectiv telefon dual sim si sistem android sa ma ajute daca au raspuns.


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 27 Nov 2014, 21:46
Post #18


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.775
Joined: 31 July 06
From: Gl.




QUOTE(haky @ 27 Nov 2014, 15:11)
am o singura nelamurire cu privire la setarea cartelei pentru traficul de date
*




QUOTE(haky @ 27 Nov 2014, 21:25)
Dragul meu, cand am spus ca vreau sa fie ambele ON, m-am referit la serviciu de VOCE. Cel de DATE cum il setez sa ies doar pe SIM1 pe net indiferent de ce cartela e activa pentru VOCE? Am o impresie ca nu m-am facut inca inteles. Imi cer scuze daca nu m-am exprimat de la inceput mai exact.
*



1Nu sunt dragul tau.
2Hotaraste-te ce vrei si apoi pune o intrebare pertinenta.


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
haky
post 27 Nov 2014, 22:06
Post #19


Membru autentic


Group: Members
Posts: 298
Joined: 23 May 03
From: Oradea




1. Apelativul era ca pentru un prieten. Daca nu-ti place il retrag si-mi cer scuze.
2. Eu am spus clar ce doresc inca de la inceput, dar se pare ca nu se citeste cu atentie si sunt colegi (am impresia) ca-si dau cu parerea, neavand un telefon dual sim in mana.
repet pentru ultima data:
Vreau sa stiu cum setez, ca atunci cand activez serviciul de date din bara de meniu, sa-mi contorizeze acel trafic de date doar de pe cartela SIM1, indiferent de care cartela SIM1 sau SIM2 este activata din aceeasi bara de meniu. Si repet iar: la telefonul vechi se putea seta din setari/manager cartela SIM. La cel nou nu gasesc aceasta setare. OK, diferenta de versiune soft, dar totusi .....
De aceea am zis ca doresc sa-mi spuna cei care au telefoane dual sim, pentru ca stiu despre ce vorbesc.

This post has been edited by haky: 27 Nov 2014, 22:11


--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 27 Nov 2014, 22:13
Post #20


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.775
Joined: 31 July 06
From: Gl.




Hai sa lamurim situatia, pozele sunt facute de pe un dualsim moto g, daca activezi date pe sim1, sim 2 trece automat pe 2G adica voce si invers, date nu poti avea decat pe un sim dar voce pe amandoua indiferent pe ce sim ai activat datele, traficul de date este afisat pe fiecare sim in parte.

Attached thumbnail(s)
Screenshot_2014_11_27_22_11_58_1_.png ( Size: 189.55k ) Number of downloads: 70


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 27 Nov 2014, 22:21
Post #21


muncitor în construcții


Group: Members
Posts: 5.989
Joined: 1 November 04
From: țară




QUOTE(l@u @ 27 Nov 2014, 21:13)
Pai ai la fiecare cartela on/off, cum nu stii de unde sa setezi.Sigur ai la fel? nedumerire.gif
*




QUOTE(haky @ 27 Nov 2014, 21:16)
Am, dar eu vreau sa fie ambele ON.
[...]
*




QUOTE(haky @ 27 Nov 2014, 21:45)
M-am uitat mai atent si nu am acel buton de ON/OFF asa cum e acolo ci am un patrat in care pot pune o bifa si atunci se cupleaza serviciul de date (probabil ca asa se intampla si la versiunea din poze). Eu vreau sa stiu ca atunci cand activez serviciul de date din bara de meniu, pe care cartela am trafic. Rog pe cei care au efectiv telefon dual sim si sistem android sa ma ajute daca au raspuns.
*




QUOTE(haky @ 27 Nov 2014, 22:06)
[...]
2. Eu am spus clar ce doresc inca de la inceput, dar se pare ca nu se citeste cu atentie si sunt colegi (am impresia) ca-si dau cu parerea, neavand un telefon dual sim in mana.
repet pentru ultima data:
[...]


Amice, nici tu nu stiu ce ai, dar esti cu gura mare dupa ce incercam sa te ajutam. In primul rând erai sigur ca ai interfata la fel ca in poze, ai primit un sfat pe baza informatiilor date, apoi te-ai sucit ca de fapt nu e asa, ci interfata e altfel si ca noi ne dam cu părerea. Pai da, ne dam cu părerea pentru ca n-ai dat informatiile care trebuie. Ti-am zis cum se procedează cu slide controls pentru ca tu ai afirmat ca ai interfata la fel, dupa care nu ti-a convenit răspunsul primit dpdv al unui utilizator de Android, ai zis ca de fapt astepti raspuns doar de la aia care au telefon identic. Atunci iti doresc succes la asteptat!


--------------------
#muiepesede #muiedragnea #numairezist #muiepcr - #joscomunistii
Șanțuri, desțeleniri, fundații, betoane, balast, instalații electrice, cu materialul clientului. Seriozitate maximă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 27 Nov 2014, 22:33
Post #22


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.775
Joined: 31 July 06
From: Gl.




QUOTE(haky @ 27 Nov 2014, 21:29)
Inteleg asta, dar de unde setez sa fie asa.
In pictogramele lui arata doar starea lor. Nu se face efectiv setarea de acolo. Am telefonul in mana si tot "butonez" la el
*



Pictogramele iti arata ca, cartelele au semnal, daca nu ai in dreptul uneia 3G,G,H,H+,H++,etc nu ai date pe respectiva cartela ci doar voce.


Attached thumbnail(s)
Screenshot_2014_11_27_22_30_21.png ( Size: 230.17k ) Number of downloads: 55


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th November 2018 - 18:00
Forum Renault Server hosting