DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Scartait bord!

Alberto
post 4 Apr 2003, 12:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

:vmad: Exista oameni buni vreo metoda de a reduce scartaitul bordului?, caru-i fapt se datoreaza?, de vreo doua zile la fiecare gropa sau denivelare scartaie al naibi de enervant ce-as putea face?.

O zi buna tuturor
DSN Confort

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dboala
post 5 Apr 2003, 08:35
Post #2

Membru incepator

Pai ai putea bine mersi sa-l demontezi si sa lipesti purfix de ferestre ( de-ala subtire ) pe la imbinarile plastic-plastic sau plastic-cauciuc. Si mie-mi scartia ca naiba, dar dupa ce am aplicat aceasta metoda , pot sa trag de el si nu mai scartie nimic pe-acolo biggrin.gif

--------------------
+
Alberto
post 9 Apr 2003, 09:43
Post #3

Membru incepator

Daca stie cineva cum se poate ajunge pe partea interioara a geamului de la bord (spre cadrane) sa-mi spuna si mie. Am acolo dare de praf care ma incomodeaza mai ales cand bate soarele in bord.

Cu multumiri,

DSN Comfort

--------------------
+
GeorgeB
post 9 Apr 2003, 12:39
Post #4

the 7 stars of Pleiades constellation

pai in primul rand nu trebuie sa mai fi in garantie apoi: se scoate butonul de la reglajul farurilor, se scoate carcasa de plastic de pe volan , are trei suruburi dedesupt, ai cate doua suruburi in laterala apoi , in drepturile marginilor geamului, apoi mai ai parca tot doua suruburi sub marginea de sus a bordului, pentru a le desfaec se impinge cu forta si credinta bordul in sus si se baga o surubelnita mai lunga , mai ai doua suruburi jos, aceste ultime 4 suruburi tin bordul in loc, de aici in colo va fi simplu...

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
zongo
post 4 Jun 2003, 15:18
Post #5

Membru incepator

From: Cluj Napoca

La mine cel mai tare scartaia suportul ala in care intra casetofonul. Se poate misca cu mana si-ti dai seama daca ala e sau nu. Eu l-am scos si am lipit purfix in toate locurile de contact. Si gata, nu mai scartaie!

--------------------
uffff....
+
klaus
post 4 Jun 2003, 21:27
Post #6

步步

Group: Moderatori

Si mai poti verifica comutatoarele de pe bord (inchidere, luneta, avarie) impreuna cu ceasul, care mai joaca dupa un anumit timp.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 21:01
Forum Renault