Scartait bord!
![]() ![]() ![]() |
Scartait bord!
Alberto |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
dboala |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 March 03 ![]() |
Pai ai putea bine mersi sa-l demontezi si sa lipesti purfix de ferestre ( de-ala subtire ) pe la imbinarile plastic-plastic sau plastic-cauciuc. Si mie-mi scartia ca naiba, dar dupa ce am aplicat aceasta metoda , pot sa trag de el si nu mai scartie nimic pe-acolo
![]() |
-------------------- |
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca stie cineva cum se poate ajunge pe partea interioara a geamului de la bord (spre cadrane) sa-mi spuna si mie. Am acolo dare de praf care ma incomodeaza mai ales cand bate soarele in bord.
Cu multumiri, DSN Comfort |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
pai in primul rand nu trebuie sa mai fi in garantie apoi: se scoate butonul de la reglajul farurilor, se scoate carcasa de plastic de pe volan , are trei suruburi dedesupt, ai cate doua suruburi in laterala apoi , in drepturile marginilor geamului, apoi mai ai parca tot doua suruburi sub marginea de sus a bordului, pentru a le desfaec se impinge cu forta si credinta bordul in sus si se baga o surubelnita mai lunga , mai ai doua suruburi jos, aceste ultime 4 suruburi tin bordul in loc, de aici in colo va fi simplu...
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
zongo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 June 03 From: Cluj Napoca ![]() |
La mine cel mai tare scartaia suportul ala in care intra casetofonul. Se poate misca cu mana si-ti dai seama daca ala e sau nu. Eu l-am scos si am lipit purfix in toate locurile de contact. Si gata, nu mai scartaie!
|
-------------------- uffff....
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si mai poti verifica comutatoarele de pe bord (inchidere, luneta, avarie) impreuna cu ceasul, care mai joaca dupa un anumit timp.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:01 |