Sfat masca fata
![]() ![]() ![]() |
Sfat masca fata
Rigor |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|||
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
Se vrea o copie a mastii fata de passat. (cam nereusita datorita realizarii intrerupte la capete)
Personal desi am ambition, mie mi se pare mai reusita masca de ambiance, nevopsita in partea superioara si fara "V"-ul nichelat. La ambiance mi se pare buclierul mai masiv fata de ambition si laureate la care prin vopsire se prelungeste optic partea superioara, si asa masiva, in detrimentul partii inferioare. Chestie de perceptie personala a proportilor. |
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sa stii ca si mie mi s-a parut la fel... nici masca mea nu e vopsita (preference) si nici n-as vopsi-o
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Dina pacate nu am bagat de seama ca nu e cromata la capete. Personal eu vreau sa le "cromez" printr-o metoda fiecare lamela pana ce se imbina cu cadrul mastii, adica pana la capat.
Ce a facut el acoloe specific lui andrei_dum, stilul lui se poate vedea si din alte topicuri. |
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(tazzz @ 8 Feb 2005, 13:28) e.so!id: vezi ca am zis eu unde gasesti... plasa de circa 100x30 cm de toate natiile...cauta prin bazar, e o taraba mare maro...au o gramada de prostii pe-acolo...uneori e inchisa asa ca nu garantez ca o gasesti din prima...costa vreo 300.000 bucata aia...sau prin magazine gen Bras/Autocenter...cred ca va fii putin mai scumpa.... daca nu vrei de-aia cu forma de fagure si vrei cu ochiuri patrate poti sa cumperi plasa de la Flux(mult mai ieftina...tatarasi) au de toate natiile pe-acolo... calamar: vezi ca gasesti banda de-aia argintie pe la tot felul de magazine...poate chiar in bazar ![]() salut tazz.ce ai vazut tu in Tatarasi este sarma pt. gard.Am trecut si eu pe acolo intr-o zi la recomandarea unui coleg.Parerea mea ca aia te muncesti degeaba sa o pui pt. ca rugineste in mod sigur. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai cum sa rugineasca, e din aluminiu... sau mai nou, aluminiul rugineste??!!!
tot nu ne convingi ca marfa din magazinele tale alea bengoase, pe care dai multi bani este altfel decit ce gasesti in tirg/bazar... |
--------------------
D
Logan
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(calmar @ 9 Feb 2005, 08:49) Nu pare a fi bagheta flexibila, de asta il intreb sa imi spuna exact ce a folosit. Dar asta nu vrea sa zica nimic mai frate parca ar fi student la medicina! Mi-a dat mesaj pe privat ca e ideea lui si ca nu imi zice ce a folosit ca sa nu il copie lumea. Al dracu' olteanu'. Praz ceva..? Mai nu stiu cum ai nimerito cu Medicina dar ai dreptate.Culmea : ![]() Daca tot te-ai rugat tot atata de mine am sa-ti dezvalui " marele secret '' pt. ca m-am distrat un pic de ce ai zis. Mergi la Augsburg in pacurari si gasesti un fel de baghete dupa cum sau mai exprimat si altii aici care au o forma de U si cu un adeziv inauntru.Propriuzis sunt pt. portiere ca sa nu iei vopseaua cand atingi ceva. Faza este ca nervurile de la masca sunt foarte groase si nu o sa-ti intre si sa se lipeasca cu adezivul pe care il au iele.Asa ca eu am taiat aproape pe jumatate bagheta si am incercat sa imbin pe cat posibil acolo.Poate vii si tu sambata la intalnire si nu o sa mai fii suparici. :: ![]() SEE daca vrei ne vedem sambata la 13.00.Cred ca o sa reusesc sa ajung,am cam multa treaba in perioada asta.Multa bafta si ne mai auzim. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 10 Feb 2005, 23:24) pai cum sa rugineasca, e din aluminiu... sau mai nou, aluminiul rugineste??!!! tot nu ne convingi ca marfa din magazinele tale alea bengoase, pe care dai multi bani este altfel decit ce gasesti in tirg/bazar... Nu e vorba de magazine bengoase si nu mai fii asa de artagos cu mine mereu. Daca ai vedea acel mag. de care zicea tazz nu ai mai zice nimic.Este un magazin cu materiale de constructii.Intr-adevar au o foarte mare varietate de site dar sunt stil gard lungi de 10 metri sau mai mult chiar.Nu sunt alea de aluminiu ... |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
nu sunt nici aluminiu nici fier ordinar...sunt din fier zincat
![]() si da e magazin de constructii cu preturi uriase la suruburi... ![]() mie mi-a placut ideea lui dsign parca...aia grilaj negru montat acolo in loc de ala gri...faina...creca am s-o pun in aplicare...si inca 2 proiectoare de ceata in fata in spatele grilei...pentru vizibilitate crescuta in calatoriile nocturne in afara orasului...bineinteles indreptate in jos ca nu vreau sa omor pe nimeni ![]() This post has been edited by tazzz: 11 Feb 2005, 00:02 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
kenZo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 5 October 04 ![]() |
Si ce daca ti-a placut ideea lui Dsign. E ideea lui si n-ai voie sa o pui in aplicare.. aici e fiecare cu ideile lui
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2004
- B-xx-XXX Ochii care nu se văd TE văd !!!
|
|
Dsign |
![]()
|
ba din partea mea pot sa aplice ideile mele... dum-dum era cu secretomania... era doar o idee aia, dar cind vine caldura o aplic si eu. (aia cu plasa neagra cu ochi mari)
This post has been edited by Dsign: 12 Feb 2005, 07:55 |
--------------------
D
Logan
|
|
kenZo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 5 October 04 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2004
- B-xx-XXX Ochii care nu se văd TE văd !!!
|
|
rdesign |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 25 December 04 From: Craiova ![]() |
@ Dsign - Eu daca as avea masca ta as vopsi-o dar nu spun cum, ca a intervenit secretomania. Eu as revopsi si buclierul spate dar la fel am sa tac, desi am deja pregatita operatia si pentru fata si pentru spate.Totul tine de vreme.
|
--------------------
dacia
logan
- DJ 2810 Am facut atat de multe in viata incat nu stiu daca o sa ies la pensie popa sau medic ginecolog!
|
|
Dsign |
![]()
|
hai mah nu va mai prostiti atit... gata a gresit omu' lasati-l si voi in pace...
eu m-am gindit sa-mi vopsesc baghetele orizontale (pe care a pus dum dum liniute lucioase) in culoarea caroseriei, si pe spatele lor sa pun plasa cu ochi mari hexagonali, neagra. Nu-mi place efectul vizualdat de V-ul mare vopsit, asa cum e la versiunile superioare. |
--------------------
D
Logan
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(kenZo @ 12 Feb 2005, 03:01) ![]() ![]() Nu se pot pune pana la capat.si eu mi-am dorit asta,spre capat sunt altfel baghete masini ,mai groase cumva si nu am avut cum cu materialul pe care l-am avut la dispozitie sa-l intind pana acolo. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
rdesign |
![]()
|
QUOTE(Dsign @ 12 Feb 2005, 08:22) @ Dsign:Nu te sfatuiesc,dar daca tot vrei sa "nichelezi" baghetele orizontale, foloseste autocolant cu "efect oglinda". E mai scump dar la cat intra, nu mai conteaza pretul. Se taie fasii si la capete se ajusteaza cu cuterul. Avantajul este ca autocolantul se poate petrece si pe spate imbracand total baghetele. |
--------------------
dacia
logan
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
e chiar ieftin
![]() vreo 100.000 lei 100x50 cm si iti ajunge sa tot nichelezi baghetele alea de vreo cateva ori ![]() e mai scump cu baghete de-astea ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
ceva de genul ?
This post has been edited by d3vil: 12 Feb 2005, 21:37 Attached thumbnail(s) a.jpg ( Size: 3.48k ) Number of downloads: 1435 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
Dsign |
![]()
|
rdesign, eu ziceam ca vreau sa vopsesc in culoarea masinii baghetele orizontale. nu sa le nichelez. exista destul crom pe masca mea acum... nu vreau mai mult.
|
--------------------
D
Logan
|
|
narcisoi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 5 February 05 ![]() |
am fost prin pitesti acu 2 zile si am vazut un logan rosu cu plasticul din fata vopsit ... arata chiar dragut... cred ca fac si eu la fel ...
|
--------------------
Reno
Fluence 1.5 dci 85
cheala 2010
|
|
Dsign |
![]()
|
@d3vil, e frumoasa masca, dar ascunde-i si tu urechile alea de prins cu suruburi... le indoi spre interior, si plasa va trebui sa fie mai mare un pic, o prinzi cu kiplinguri... o sa iasa si mai bine. garantez eu!
|
--------------------
D
Logan
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Pana la urma nici macar nu arata prea rau!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Dsign |
![]()
|
asa, nepoate, vezi ca n-a durut? ce era daca puneia si tu pozele astea mai devreme? acu pot sa vad si eu ca arata binisor, dar mie tot nu-mi place prea mult crom pe masca. nu te supara, e doar o chestie de gusturi... oricum, ai obtinut efectul pe care-l doreai.
|
--------------------
D
Logan
|
|
Rigor |
![]()
|
Relativ frumos, dar putin incomplet dupa gustul meu. Vreau sa acopar lamele in intregime.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
andrei_dum |
![]()
|
QUOTE(calmar @ 14 Feb 2005, 21:10) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Depinde de materialul folosit.si eu mi-am dorit pe toata bagheta dar cu ce am lucrat eu nu am avut cum pt. ca acea bagheta se curbeaza cumva ,nu stiu cum altfel sa-i zic la capete si.....e cam greu. |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Eu o sa pun acelasi ornament din inox si pe restul lamelelor........e in lucru!Pina simbata sper sa fie gata! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Ehehe imi place mai don DOFTOR ti-a iesit bine operatia. TI-ai mai spalat si tu din pacate. Imi place bravoooooo
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Eu am facut asa...............
Nu prea i-mi place cum a iesit................se putea si mai bine,dar pe ansamblu e ok! This post has been edited by osirus: 19 Feb 2005, 13:58 Attached thumbnail(s) poza_015.jpg ( Size: 939.34k ) Number of downloads: 1457 poza_016.jpg ( Size: 740.06k ) Number of downloads: 1018 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 21:27 |