DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfaturi camere video

sod
post 29 Mar 2005, 11:08
Post #61


Membru autentic


Group: Members
Posts: 393
Joined: 20 December 03
From: Iasi




vreau si eu o camera video miniDV, neaparat sa aiba iesire firewire si sa ma incadrez in max 20 mil. Aveti vreo sugestie? Din cate m-am uitat, la banii astia pot lua cel mult un Canon.


--------------------
Renault Megane Estate Privilege dCI - B-xx-GNU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuel
post 9 Apr 2005, 13:44
Post #62


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.527
Joined: 27 November 02
From: VASLUI




Ce sa aleg intre un Canon MV700i si un Sony DCR-HC14E? Diferenta de pret e de 5 milioane in favoarea Canonului si as opta pentru asta. Credeti ca merita?


--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dexter
post 24 Apr 2005, 11:31
Post #63


Membru incepator


Group: Members
Posts: 64
Joined: 15 April 04
From: Bucuresti




Am si eu o problema cu o camera video Sony, TR 8100
Ultima oara cand am incercat s-o conectez la calculator nu mi-a mai recunoscut-o iar mesajul de DV-IN de pe ecran, din dreapta jos, tot palpaie.
In mod normal aparea scris DV-IN pe ecran si calculatorul o recunostea ca un nou device. Am incercat si pe un alt calculator, cu un alt cablu FireWire, dar se manifesta la fel sad.gif
Are cineva idee ce ar putea fi si cum s-ar putea remedia?


--------------------
Skoda Octavia 2 Tdi Trend / septembrie 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu_lb
post 25 Apr 2005, 07:58
Post #64


Membru incepator


Group: Members
Posts: 74
Joined: 11 October 04
From: Bucuresti




QUOTE(dexter @ 24 Apr 2005, 12:31)
Am si eu o problema cu o camera video Sony, TR 8100
Ultima oara cand am incercat s-o conectez la calculator nu mi-a mai recunoscut-o iar mesajul de DV-IN de pe ecran, din dreapta jos, tot palpaie.
In mod normal aparea scris DV-IN pe ecran si calculatorul o recunostea ca un nou device. Am incercat si pe un alt calculator, cu un alt cablu FireWire, dar se manifesta la fel sad.gif
Are cineva idee ce ar putea fi si cum s-ar putea remedia?
*



La fel am patit si eu cu camera mea Sony TRV 245E. Cand ii dadeam drumul, mi-o recunostea calculatorul, instala toate driverele, dar nu facea captura. Am plimbat-o pe la service si mi s-a spus ca functioneaza perfect. Meseriasul de la service-ul Sony mi-a zis ca mi s-a ars placa de captura din cauza ca am facut captura in timp ce camera era pusa la incarcat si ca am avut noroc, la Panasonic se arde (din motivul asta) un modul electronic din camera si nu placa de captura. Pentru ca n-am avut timp sa merg cu placa la service (e in garantie), deocamdata fac captura analogica pe tunerul tv.
Nu stiu ce ai tu acolo, cu ce faci captura si cat de diferite sunt camerele noastre, dar ma gandesc ca ar putea fi aceeasi problema.


--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI - B ** TDI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
clr
post 25 Apr 2005, 09:06
Post #65


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.908
Joined: 24 February 03
From: Bucuresti




Sa inteleg ca nu am voie sa fac captura in timp ce camera este alimentata la 220?
Multumesc de informatie, eu tineam camera in mod curent in priza sa nu - mi consum acumulatorul.


--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LucVer
post 25 Apr 2005, 12:50
Post #66


Membru foarte autentic! ;-)


Group: Members
Posts: 270
Joined: 9 October 03
From: Brasov




Eu toate capturile le fac avand camera (Canon MV730i) alimentata la 220 V si nu am avut nici o problema! Captura facuta pe fire-wire.


--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu_lb
post 25 Apr 2005, 12:57
Post #67


Membru incepator


Group: Members
Posts: 74
Joined: 11 October 04
From: Bucuresti




QUOTE(LucVer @ 25 Apr 2005, 13:50)
Eu toate capturile le fac avand camera (Canon MV730i) alimentata la 220 V si nu am avut nici o problema! Captura facuta pe fire-wire.
*



Nici eu n-am avut nici o problema la inceput (vreo 4-5luni). Bine, nici acum nu bag mana in foc ca din cauza asta mi s-a prajit placa de captura (firewire), dar daca asa a zis meseriasul . . . ma bazez pe eventuala lui experienta.


--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI - B ** TDI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
romulus
post 25 Apr 2005, 12:57
Post #68


membru fost posesor de Dacie


Group: Members
Posts: 501
Joined: 11 January 05
From: Targu Mures




E ilogic sa se defecteze placa de captura sau camera in conditiile care le-ati spus voi. Pai asa trebuie sa se strice camera si daca filmezi cu adaptorul de retea conectat, nu? Ceva pute acolo.
liviu_lb, vezi ca meseriasul ala ti-a zis asa ca sa scape de tine. Trimite si tu un mail sau citeste FAQ de la Sony. Nu mi se pare normala faza asta.


--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashu
post 25 Apr 2005, 14:46
Post #69


Membru erectil


Group: Members
Posts: 731
Joined: 10 December 02
From: Bucuresti




Io cred ca e o gluma buna. Io am un JVC, si in cartea tehnica chiar recomanda sa fie bagata in priza atunci cand se face transfer pe computator, asta ca nu cumva sa se termine bateria si sa se intrerupa in mijlocul operatiunii.


--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 25 Apr 2005, 14:54
Post #70


Membru autentic


Group: Banned
Posts: 2.635
Joined: 24 May 02




Eu zic ca daca ala ti-a si "reparat" sony-ul si l-ai platit datat viitoare sa sti ca ti-o repar io...


--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu_lb
post 25 Apr 2005, 16:21
Post #71


Membru incepator


Group: Members
Posts: 74
Joined: 11 October 04
From: Bucuresti




QUOTE(asarban @ 25 Apr 2005, 15:54)
Eu zic ca daca ala ti-a si "reparat" sony-ul si l-ai platit datat viitoare sa sti ca ti-o repar io...
*



Nu mi l-a reparat ca nu era stricat si nu l-am platit ca era in garantie. Si mie mi s-a parut ciudat ce mi-a zis "meseriasul", ma gandesc ca daca era asa ar fi fost specificat in cartea tehnica a camerei. Eu citesc intotdeauna manualele de utilizare inainte de folosirea oricarui echipament (mi se trage de cand mi-a topait masina de spalat prin baie pentru ca nu-i desfacusem bara din spate laugh.gif laugh.gif ).
Ideea e ca placa de captura nu mai functioneaza (desi sistemul spune ca e in regula) si, pentru ca n-am avut alta explicatie, am acceptat-o pe aia care mi-a fost servita.

This post has been edited by liviu_lb: 25 Apr 2005, 16:21


--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI - B ** TDI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 25 Apr 2005, 17:59
Post #72


expat naiv


Group: Banned
Posts: 3.907
Joined: 5 July 02
From: Peste gard




Sa stiti ca fazele cu arsul porturilor nu sunt abureli.
Se intampla frecvent la diferite firme.

Sunt unele jucarioare care trimit pe USB/firewire o tensiune DINSPRE camera spre computer (depinde de cine si cum a proiectat interfata camerei). Porturile complementare de pe computer difera si ele de la producator la producator.

Daca ai nesansa sa nimeresti combinatia jucrioara care trimire tensiune/computer fara protectie (sau invers), unul din porturi va ceda.

Asta e viata cand sunt "'jde mii" de firme care fac produse dintr-o anumita clasa dupa cum ii taie capul. Cum spune americanu' "we have to live with it!".

Un alt exemplu de posibila buseala de porturi este la (celebrul de acum, printre unii membri ai forumului ) Dell Axim .. care prajeste USB-ul computerului daca PDA-ul este pus la incarcat in timp ce este conectat la computer.


--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dexter
post 25 Apr 2005, 18:36
Post #73


Membru incepator


Group: Members
Posts: 64
Joined: 15 April 04
From: Bucuresti




Multumesc pentru pareri. smile.gif
Din ce am citit inteleg ca e posibil sa se fi ars un port sad.gif
Si deoarece camera nu merge chiar si conectata pe alt calculator, sa inteleg ca s-a ars chiar portul camerei sad.gif sad.gif
Stie cineva cat ar costa de reparat asa ceva? Sa vad daca nu merita sa-mi iau una noua smile.gif


--------------------
Skoda Octavia 2 Tdi Trend / septembrie 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu_lb
post 26 Apr 2005, 08:27
Post #74


Membru incepator


Group: Members
Posts: 74
Joined: 11 October 04
From: Bucuresti




QUOTE(Liviu @ 25 Apr 2005, 18:59)

Sunt unele jucarioare care trimit pe USB/firewire o tensiune DINSPRE camera spre computer (depinde de cine si cum a proiectat interfata camerei). Porturile complementare de pe computer difera si ele de la producator la producator.

*



Din cate stiu si pe USB/firewire exista o tensiune mica. Sunt echipamente care se alimenteaza la aceasta tensiune (spre exemplu modemurile Zapp EVDO). Daca se trimite o tensiune dinspre camera spre calculator si alta dinspre calculator spre camera e logic sa faca bum.


--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI - B ** TDI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu M
post 27 Apr 2005, 13:48
Post #75


Membru


Group: Members
Posts: 170
Joined: 14 September 04
From: Germania




Dupa parerea mea chestia asta cu arsul porturilor din cauza ca aparatul (camera, da' iesea caco"fonie") e bagat in priza nu prea tine. Eu cred ca tensiunea care ar ajunge pe portul firewire (daca ajunge ceva) nu vine direct din alimentator, ci din partea de alimentare a camerei (ca eu banui ca mai sunt ceva surse/stabilizatoare si prin camera). Caz in care s-ar arde (si chiar mai usor) si la alimentarea numai din baterie.
Pe de alta parte, cel putin la camera mea, portul firewire este cu patru conectori, adica numai conectorii de date. Probleme cu arsul porturilor ar putea sa apara numai in cazul in care si camera ar avea port cu 6 pini, adica date si alimentare, dar in acest caz bateria e "mai tare" decat alimentatorul asa ca daca ar aparea probleme, ar aparea mai repede la alimentarea din acumulator.


--------------------
Ford Mondeo
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 27 Apr 2005, 23:48
Post #76


expat naiv


Group: Banned
Posts: 3.907
Joined: 5 July 02
From: Peste gard




Liviu, documenteaza-te pe net un pic (forumuri, review-uri) si apoi posteaza ... chestii cu "eu nu cred ca ...." nu prea merg in tehnica.

Spun asta pentru ca eu imi castig painea proiectand circuite integrate (toate felurile si tipurile). Am avut ocazia sa ma uit la niste USB-uri proiectate de altii si la un firewire. Iti spun SIGUR ca fiecare isi proiecteaza propriul "power management". Majoritatea (vorbesc aici de USB 2.0) pun un "switch" automat care "baga" pe pinii de alimentare +5V direct din stabilizatorul sursei de alimentare cand aceasta este conectata.


--------------------
. . .
-= age is just a number =-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu M
post 28 Apr 2005, 11:23
Post #77


Membru


Group: Members
Posts: 170
Joined: 14 September 04
From: Germania




Liviu, eu n-am zis nimic de USB smile.gif. Eu am remarcat numai ca firewire-ul are fire separate pentru alimentare, fire care in cazul camerelor (ma rog, in cazul camerei mele - un Sony, a unui JVC si a unui Panasonic cu care m-am jucat la un moment dat) nu sunt conectate. In aceste conditii, e greu sa arzi ceva cu ele smile.gif. Da' ma rog, nimic nu e imposibil.
Recunosc ca m-am avantat putin cam departe in "dizertatia" despre partea de alimentare, da' trebuie sa recunosti si tu ca ar fi mai logic sa se arda de la acumulator decat de la sursa, pentru simplul fapt ca acumulatorul poate da mai mult curent decat alimentatorul de la priza (asta iar e o banuiala, trebuie sa verific cat curent poate duce alimentatorul camerei).

[edit] Asta cu acumulatorul s-ar putea sa fie o mare prostie, da' o las pana ma lamuresc ce si cum. [/edit]

This post has been edited by Liviu M: 28 Apr 2005, 12:01


--------------------
Ford Mondeo
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
teodor
post 17 May 2005, 09:04
Post #78


.


Group: Members
Posts: 176
Joined: 27 November 03
From: Bucuresti




Cateva sfaturi as dorii si eu, de la cei care au si folosesc camera video miniDV.
Am luat si eu o camera JVC model gr-d270e un model nou care inlocuieste gr-d230e.As dorii sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi, sau indicatii cu privire la transferul de imagine si fotografii de pe camera pe calculator.
Calculatorul nu are port firewire ci doar usb, este o placa noua de baza ABIT dar nu are port firewire(nu ma-m gandit in iarna ca o sa am nevoie de acest port).
Ce trebuie sa cumpar pt. calculator ,eu zic ca o interfata firewire PCI, dar nu stiu ce model sau ce marca cu ce chipset e mai buna, sau sa merg pe varianta cea mai ieftina si apoi sa iau un program de editare mai bun.
Deci:
-interfata PCI cu port firerwire ce model sau ce marca????
-ce soft sa cumpar pt. a putea realiza transferul si editare video???
-imi trebuie o placa video pt. captura sau nu ?! am de 64 ram fara iesire TV.
Nu inteleg de ce pe usb camera nu se sincronizeaza cu calculatorul, o vede imi zice ca o detecteaza si apoi ........mesaj ca nu este functionala??????





--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
teodor
post 17 May 2005, 09:26
Post #79


.


Group: Members
Posts: 176
Joined: 27 November 03
From: Bucuresti




.....mesaj ca nu este functionala il da Xp-ul, am tot incercat si degeaba............


--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
clr
post 17 May 2005, 11:01
Post #80


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.908
Joined: 24 February 03
From: Bucuresti




Nu conteaza ce tip de placa firewire iti iei. Cea mai ieftina + cablu. In general la cele mai scumpe platesti de obice soft-ul pe care il primesti cu camera. Placa + cablu ar trebui sa gasesti sub 1 milion.
Cat despre transfer/ procesare gasesti pe internet cate tutoriale vrei. Timp sa ai pentru experimentat. Ti - as da niste link - uri dar mi - e sa nu se considere reclama la alte forumuri.


--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LucVer
post 17 May 2005, 13:54
Post #81


Membru foarte autentic! ;-)


Group: Members
Posts: 270
Joined: 9 October 03
From: Brasov




Nu ai primit un soft de editare impreuna cu camera?
Eu am primit pentru editare video Pinnacle Studio8 impreuna cu camera (Canon 730i).

Pe USB se va conecta dupa ce instalezi softul camerei aflat tot pe CD-ul care o insoteste. Eu nu am conectat-o pe USB pentru ca nu am avut de ce.

Dupa cum a spus si clr, folosesc o placa firewire no-name, un cablu asisderea, toate m-au costat vreo 9o lei grei.

This post has been edited by LucVer: 17 May 2005, 13:59


--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 19 May 2005, 21:08
Post #82


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.370
Joined: 15 October 03
From: Bucuresti




Am o camera video Samsung a carei baterie m-a lasat si nu prea stiu de unde sa iau alta . Any ideas? Pe ea scrie 6V 1200 mAh si arata ca in poza

Attached thumbnail(s)
PICT0016.JPG ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 1174


--------------------
DSN/SLZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuel
post 19 May 2005, 21:12
Post #83


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.527
Joined: 27 November 02
From: VASLUI




http://www.gpbatteries.ro/
Ei sunt taticii bateriilor.
Daca n-au pe stoc, da-le mail si iti aduc la comanda.


--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
costi
post 20 May 2005, 08:40
Post #84


Membru autentic


Group: Members
Posts: 3.370
Joined: 15 October 03
From: Bucuresti




pe astia ii stiu si sint client frecvent dar nu cred ca au asa ceva; o sa incerc !

aviz amatorilor: am vorbit si mi-au spus sa vin cu cea veche si "plec bucuros" blink.gif ;

This post has been edited by costi: 20 May 2005, 09:25


--------------------
DSN/SLZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Varu
post 20 May 2005, 12:59
Post #85


Membru incepator


Group: Members
Posts: 90
Joined: 11 July 03
From: Bucuresti




apropo de facut captura:

in manualul camerei mele (sony trv 255) scrie clar ca camera (na !) trebuie pusa pe alimentator, la 220. acuma, nu stiu care ar fi motivele acestei instructiuni: e pericol sa se defecteze ceva, sau pur si simplu ca sa nu se consume bateria in timpul capturii (asa cum mi s-a si intimplat o data, de altfel).

eu am alta problema: nu reusesc cu nici un chip sa termin de descarcat si sa salvez un film in calculator. softul livrat odata cu camera (numit Picture Package) e mizerabil, de-a dreptul odios. de exemplu nu stiu cum naiba trebuie sa fac sa descarc si sunetul. in loc sa descarce sunetul original impreuna cu imaginea, programul imi cere sa aleg cine stie ce muzica. ba, mai mult, editeaza filmul in functie de lungimea muzicii (adica elimina unele pasaje din film, in asa fel incit filmul sa se termine odata cu finalul fondului muzical asociat).

chiar as fi curios ce parere au si altii in legatura cu picture package.


--------------------
Renault Megane 2 2005, 1,5 dci 82 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu M
post 20 May 2005, 16:55
Post #86


Membru


Group: Members
Posts: 170
Joined: 14 September 04
From: Germania




QUOTE(Varu @ 20 May 2005, 12:59)

chiar as fi curios ce parere au si altii in legatura cu picture package.
*



Instalat, pornit, oprit, dezinstalat. smile.gif
Eu folosesc pachetul InterVideo (primit cu un DVD writer), da' la captura (prin firewire) merg si WinDV si DVIO. Intreaba-l pe gogu de unde le iei, ca si eu tot asea le-am gasit, da' am ratacit linkurile.


--------------------
Ford Mondeo
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuel
post 11 Jun 2005, 17:14
Post #87


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.527
Joined: 27 November 02
From: VASLUI




Spuneti-mi si mie, de ce nu-mi vede camera? Am Canon MV700i si incerc sa-l leg printr-o placa firewire Sweex. Placa FW e instalata, imi apare in device manager si cu toate astea nu reusesc s-o conectez sad.gif

Attached thumbnail(s)
2.JPG ( Size: 119.23k ) Number of downloads: 1106


--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu M
post 13 Jun 2005, 13:53
Post #88


Membru


Group: Members
Posts: 170
Joined: 14 September 04
From: Germania




La mine a trebuit sa activez si in camera (un Sony, nu Canon) "iesirea" firewire.
Si cateodata windowsul refuza pur si simplu s-o bage in seama, singura solutie fiind repornirea calculatorului.


--------------------
Ford Mondeo
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
liviu_lb
post 13 Jun 2005, 14:47
Post #89


Membru incepator


Group: Members
Posts: 74
Joined: 11 October 04
From: Bucuresti




QUOTE(Liviu M @ 13 Jun 2005, 14:53)
La mine a trebuit sa activez si in camera (un Sony, nu Canon) "iesirea" firewire.
Si cateodata windowsul refuza pur si simplu s-o bage in seama, singura solutie fiind repornirea calculatorului.
*



La fel si la mine (tot Sony). Sau (tot la mine) placa firewire stricata. Se vede in Device Manager si zice ca functioneaza, dar este arsa (a fost testata in laborator).


--------------------
Dacia Logan Ambition 2004 1.6MPI - B ** TDI
Fluence 1.5 dCi 110 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuel
post 14 Jun 2005, 14:04
Post #90


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.527
Joined: 27 November 02
From: VASLUI




Din camera n-am ce activa. Am cautat prin toate submeniurile. sad.gif


--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

11 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th November 2018 - 09:09
Forum Renault Server hosting