DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sfaturi conectare MP3 player la casetofon, Fara casete adaptoare sau alte prostii

bogdan_o
post 23 Jul 2005, 10:35
Post #61


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




Pai Philips sunt finalii si DSP-ul, deci cam tot ce e important. Din pacate, chit ca DSP-ul stie sa activeze singur intrarea aux nu am gasit pe nicaieri o schema a RCS/RCD. Deci unde bat pinii din mufa exterioara, Dumnezeu cu mila ca nu am avut inima sa-l desfac. Schema DSP-ului o am si cred ca am si postat-o, deci daca cineva face rost de schema imprimatului (si nici asta nu e musai) poate sa lege pinii mufei direct la pinii DSP-ului. Si bine am facut, ca l-am dat pe un RCD "de origine". Nu are mp3 dar nici nu tineam asa de mult la asta. In plus are tuner-ul de exceptie. Putine casetofoane auto mai au asa un tuner. In plus cd-ul nu sare nici batut, deci numai de bine despre el.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CristianC
post 26 Jul 2005, 07:24
Post #62


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 3 May 05
From: Sibiu




Interfata cu CDC este compatibila RS232. Asta inseamna ca poate fi conectata direct la PC:
PIN 13 DATA-IN <- Tx PC
PIN 14 DATA-OUT -> Rx PC
GND -- GND PC

Protocolul foloseste 9600bps, 8 biti de date paritate EVEN si un bit de stop (9600 8-E-1)

Am conectat RCS la PC si am facut urmatoarele teste:
1.Pornire RCS => receptionat 3D 01 FE FD 3D 01 FE FD 3D 01 FE FD (cod hexa) => 3 incercari de conectare
2.Conectare DATA-IN cu DATA - OUT => receptionat 3D 01 01 93 AE C5 => conectat dar mai asteapta ceva de la CDC pentru a activa intrarea AUX

Concluzie: Este necesara o interfata pentru a activa intrarea AUX.
Solutii:
1. Folosirea unui microcontroller (ex: PIC12F675) pentru a emula comportarea CDC
2. Conectarea la un PC (Laptop) pe care sa ruleze un program care emuleaza CDC

Personal sunt interesat de prima varianta. Am experienta in lucrul cu microcontrolere si as putea scrie softul. Problema e ca nu cunosc tot protocolul.
Daca are cineva un CDC compatibil si ar putea monitoriza comunicatia, folosind un PC sau un osciloscop, restul e floare la ureche.
Are cineva mai multe informatii despre protocolul de comunicatie?





--------------------
Renault Fluence Expresion 1.6 Euro 5 2010 - CRI
Experienta este ceea ce dobandim cand de fapt umblam dupa alte lucruri
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LiviuS
post 26 Jul 2005, 08:36
Post #63


Membru incepator


Group: Members
Posts: 66
Joined: 10 October 03




Din cite s-au spus pe acest topic, chip-ul RCS/RCD de pe Solenza/Logan este SAA7706H care din datasheet utilizeaza I2C bus.
Acum ceva informatii generale se dau in data sheet si mai multe in documentul "I2C How to use it" pe care il atasez.
Nu am experienta in domeniu dar cred ca este un pic diferit de RS232. Si in mod clar este nevoie de o interfata pentru conectare.
De altfel se gasesc asemenea interfete pentru activarea intrarii aux, dar sunt scumpe si prin urmare mai bine schimbi RCS/RCD cu un MP3 player la o suma decenta.
Alte informatii care te pot ajuta poti gasi pe net (google).
Spre exemplu: http://www.epanorama.net/links/serialbus.html
Succes!


Se pare ca conexiunea audio RCS/RCD cu CDC este digitala (SPDIF) !!!!
De asta nu merge.
http://home.tiscali.be/vdeconinck/author/carpc/index.html

Si aici:
http://www.mp3car.com/vbulletin/showthread.php?t=53347

This post has been edited by LiviuS: 26 Jul 2005, 10:02

Attached File(s)
Attached File  i2cHowToUseIt1995.pdf ( 252.78k ) Number of downloads: 1469


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CristianC
post 26 Jul 2005, 11:39
Post #64


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 3 May 05
From: Sibiu




Interfata nu este I2C pentru ca:
1. I2C foloseste 2 linii de semnal: CLOCK si DATA. Pe nici unul dintre pinii conectorului nu exista semnal de CLOCK.
2. Vitezele standard pt I2C sunt 100KHz si 400KHz. Durata celui mai mic puls de pe linie este de ~ 106us => vieza ~ 9,6KHz care coincide exact cu standardul RS232 9600bps.
3. Nivelele de tensiune sunt compatibile RS232
4. Pachetul de date are format asincron (biti de start, paritate si stop) pe cand I2C este in bus sincron
5. Am conectat casetofonul la PC pe portul serial (RS232). Am configurat portul 9600bps, 8 biti date, paritate EVEN, 1 bit stop (configuratie rezultata in urma masuratorilor cu osciloscopul) . Cand am pornit casetofonul pe terminal a aparut 3D 01 FE FD 3D 01 FE FD 3D 01 FE FD, terminalul fiind setat pentru a afisa datele in format hexazecimal. Daca nu ar fi fost RS232 terminalul ar fi detectat cel putin o eroare de paritate.



Intr-adevar controller-ul SAA7706H nu are interfata RS232. Probabil CDC nu se conecteaza direct la SAA7706H.

Pentru liniile audio sunt doua variante de CDC:
1. cu iesire analogica
2. cu iesire SPDIF
Daca RCS de pe LOGAN are intrare SPDIF atunci ne agitam degeaba, dar tind sa cred ca are intrare analogica (din considerente de cost)


--------------------
Renault Fluence Expresion 1.6 Euro 5 2010 - CRI
Experienta este ceea ce dobandim cand de fapt umblam dupa alte lucruri
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LiviuS
post 26 Jul 2005, 11:59
Post #65


Membru incepator


Group: Members
Posts: 66
Joined: 10 October 03




Cred ca totusi este digitala.
CDC care se potivesc la RCS/RCD Solenza/Logan sunt cele de la VDO (Dayton CHD602S, VDO Dayton CHM604 MP3, ultima parca are si analog si digital).
Am vazut pe un Scenic cu RCS cu Tuner list (aproape la fel cu cele de pe Solenza/Logan) un VDO CHD602S.
In acest caz sunt urmatoarele variante pentru intrare aux:
- cdc compatibila de la VDO
- adaptor conform atasementului
- caseta adaptoare
- fm transmiter
- schimbare RCS/RCD

Ce contine adaptorul:
BTW, FYI, here are the main components used in the Connects2 interface (I did some reverse engineering on the hardware).

Analog-to-SPDIF:
TL064 (stereo AF amp), linked to a 5331AKS (stereo A/D converter with serial output), linked to a CS8405A (SPDIF encoder), linked to the HU's SPDIF input.

UART control port:
ST72C314J4 (some flash microcontroller), linked to a BA8270F ("Bus Interface for Car Audio") which connects to the HU's UART lines.

Si cablajul la RCS-CDC

http://perso.wanadoo.fr/sebire.philippe/pa...chargeur_cd.htm

This post has been edited by LiviuS: 26 Jul 2005, 12:26

Attached File(s)
Attached File  C_2_AUX001_1.pdf ( 436.14k ) Number of downloads: 1221


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Buyaka
post 26 Jul 2005, 12:23
Post #66


Membru pasionat


Group: Members
Posts: 554
Joined: 23 July 04
From: Bucuresti




"Cam scump. Afara gasesti asa ceva cu 30-35 USD. Oricum, ideea e ca la banii astia mai bine mergi in targ, dai cass-ul original si diferenta si iei unul cu cd." ==> bogdan_o



Scuze pentru offtopic... chiar se poate sa schimb un cass cu cd/mp3 player??? daca da, unde in Vitan?

This post has been edited by Buyaka: 26 Jul 2005, 12:26


--------------------
Dacia Berlina '96 Opel Frontera '97 '96; 4x4 '97 - B
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 27 Jul 2005, 18:01
Post #67


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




Poti sa incerci in Vitan insa nu vei face decat sa incurajezi hotii. Azi plange unul dupa RCS maine poti sa fii tu ala.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan20
post 28 Jul 2005, 16:15
Post #68


Membru autentic


Group: Members
Posts: 395
Joined: 1 August 04
From: Iasi




Asta am gasit eu pe net si nu e chiar scump. Oare este eficient? http://www.comenzi.ro/product_info.php?pro...7868661120e868e

This post has been edited by klaus: 28 Jul 2005, 16:19


--------------------
Honda Accord ES 2007 - IS 01 DOR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 28 Jul 2005, 17:35
Post #69


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




Daca nu tii la calitate merita. Trebuie sa te gandesti ca un modulator FM este limitat tocmai de principiul pe care functioneaza si nu o sa iti permita niciodata o calitate care sa se apropie macar de cea a legaturii directe prin cabluri. Daca tot cauti ceva intermediar ia o caseta adaptoare. Nici aia nu o sa iti asigure o calitate excelenta dar oricum e de departe mai buna decat un modulator. Daca ai radiocd atunci mai degraba vinde-l si ia-ti unul cu mp3.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan20
post 28 Jul 2005, 17:44
Post #70


Membru autentic


Group: Members
Posts: 395
Joined: 1 August 04
From: Iasi




Dn pacate pentru minenu am decat radiocasetofon si nu-l pot schimba asa usor pentru ca la megane daca ai scos casetofonul nu mai merge nici comanda de la volan si nici display-ul.eu am varinata magaziei cu cd da costa 12 milioane. pana la urma am sa incerc o caseta adaptoare si un cd player portabil.


--------------------
Honda Accord ES 2007 - IS 01 DOR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LiviuS
post 28 Jul 2005, 18:18
Post #71


Membru incepator


Group: Members
Posts: 66
Joined: 10 October 03




QUOTE(bogdan20020 @ 28 Jul 2005, 19:44)
Dn pacate pentru minenu am decat radiocasetofon si nu-l pot schimba asa usor pentru ca la megane daca ai scos casetofonul nu mai merge nici comanda de la volan si nici display-ul.eu am varinata magaziei cu cd da costa 12 milioane. pana la urma am sa incerc o caseta adaptoare si un cd player portabil.
*



Vezi ca afara o magazie de cd cu mp3 compatibila (VDO DAYTON CHM 6xx) o poti gasi la 150 eur.
Daca ai pe cineva in Germania ti-o poate lua de pe Ebay.de.


--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 28 Jul 2005, 19:24
Post #72


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




Pai e bine ca ai casetofon. Ca daca aveai cd nu aveai ce-i face ca nu am vazut sa existe "cd adaptor". ar fi fost culmea. in fine, o caseta adaptoare e undeva la 300k lei. la asta adaugi costul unui alimentator pentru player (ca probabil nu o sa-ti convina sa stai tot timpul pe baterii sau sa reincarci sistematic acumulatorii) care se invarte pe la sub 100k daca ti-l faci tu sau la max 200k daca il cumperi "de-a gata". Deci cu 500k ai terminat afacerea si o sa se auda bine. Iti spun ca eu am avut caseta adaptoare. Ce nu mi-a convenit mie nu a fost calitatea, ca se auzea chiar bine ci gramada de cabluri ce atarnau prin masina.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan20
post 28 Jul 2005, 20:17
Post #73


Membru autentic


Group: Members
Posts: 395
Joined: 1 August 04
From: Iasi




Cablurile se mai pot ascunde ideea e sa se auda decent.(decent insemnand fara fasaituri sau alte zgomote) smile.gif


--------------------
Honda Accord ES 2007 - IS 01 DOR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 28 Jul 2005, 20:46
Post #74


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




Pai daca te descurci cu cablurile sa stii ca se aude decent. Chiar asta e cuvantul. Nu se aude extraordinar dar oricum se apropie de calitatea unui cd. Mai bine de atat nu ai cum. Fie cabluri fie direct mp3 player. Eu am avut o caseta adaptoare modificata de mine. Arculetele alea erau intarite (le-am schimbat) astfel incat capul ei statea mai ferm si facea contact cum trebuie cu capul casetofonului. In plus ii limitasem si jocul lateral tot pentru a creste un pic calitatea. Eu eram multumit. Mai putin cablurile care ma omorau.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mil
post 28 Jul 2005, 20:52
Post #75


ocupat


Group: Members
Posts: 344
Joined: 23 January 04
From: x




intrebare..ati inecercat sa bagati semnal digital in loc de analogic pe intrari?
si daca da...ala vine pe o sigua mufa, ati incercat cand pe una cabd pe alta alata?

Ma gandesc ca daca e SPDIF...poate cand simte semnal digital se deschide intrarea...insa, on second thought, vin si zic absurd, ce sa caute un DAC intr-un casetofon..destul de modest pana la urma...nu?


--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 28 Jul 2005, 23:20
Post #76


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




Treaba e ca dsp-ul accepta semnal analog. Intrarea e analogica. Nu isi avea sens un convesrtor digital-analog. Problema e ca 3 pini i-am identificat. Toate bune si frumoase. Cu aia se stie ce trebuie facut. Dar, beleaua e ca mai raman inca vreo 5 la care Dumnezeu cu mila. De fapt nu e corect 5. mai degraba vreo 2 ar mai ramane de studiat. ala cu in si cel cu out. Cum trebuie sa fie semnalul pe astia doi pini? Ce ii lipeste?

Mil,imi permit sa te contrazic. Casetofonul numai modest nu e. Are o tona de functii si e deosebit de rezistent. Practic intr-un an si jumatate de cand l-am avut nu am avut macar o sigura data vreo problema cu el. Absolut nici una. Iar cd-ul e la fel. Tuner de exceptie (am vazut la lucru aparate cu pretentii si tunerele nu se ridicau la nivelul astuia de pe slz), cd-ul nu sare nici mort indiferent de conditii, citeste absolut toate tipurile de cd-uri (nu am incercat cu rw-uri insa cd-uri citeste toate marcile, inclusiv alea no-name scrise la viteze de la 12 la 52x). Puterea e rezonabila zic eu. Am conectat la casetofon 2 boxe sony de statie si se auzea impecabil. Daca se aude prost in slz e din vina cartoanelor ordinare ridicate la rang de boxe de o firma care nu vrea sa priceapa ca tehnologia mai si avanseaza din cand in cand. Singurul inconvenient e fata care nu e detasabila. In rest, numai de bine. De-aia nici nu am vrut sa renunt la acest model.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vallyyus
post 6 Aug 2005, 22:55
Post #77


Membru incepator


Group: Members
Posts: 10
Joined: 28 July 05




Salut, am schema cu pinii de la un RCA Blaupunkt dusseldorf c51 ,poate intereseaza pe cineva:

Attached File(s)
Attached File  scan.pdf ( 507.97k ) Number of downloads: 1367


--------------------
dacia 1310 berlina - dj46val
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ursamajor
post 17 Aug 2005, 20:24
Post #78


Membru pasager


Group: Members
Posts: 720
Joined: 2 May 05
From: Orașul lui Panait Istrati




QUOTE(bogdan_o @ 28 Jul 2005, 17:35)
Daca tot cauti ceva intermediar ia o caseta adaptoare. Nici aia nu o sa iti asigure o calitate excelenta dar oricum e de departe mai buna decat un modulator.


Vorbești de adaptoarele alea care au un mic cap magnetic ce se "pupă" cu capul casetofonului? Poți să pui o poză, sau cineva care are? Nu "aruncă" capul casetofonului afară, dacă nu simte banda? Cam ce preț au? Am văzut un kit cu caseta, alimentatorul la brichetă și jack-uri cîrcă, dar n-am prea avut încredere. Preț - 24 RON.


--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 Preference (CB, AC și GPL LR Evo One) - BR02UMa
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
WUB
post 17 Aug 2005, 20:33
Post #79


Membru


Group: Members
Posts: 103
Joined: 3 July 03
From: Bucuresti




Ce ziceti de asta ?

http://www.e-plazza.ro/auctiondetails.php?id=100880

Este mp3 player ce emite in FM . Se pot selecta una din cele 7 frecvente disponibile, are si intrare analogica
pt conectarea altei surse de semnal. Functioneaza cu 12V de la bricheta si accepta memory stick.


--------------------
ARR NXT 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdan_o
post 18 Aug 2005, 18:30
Post #80


om ca, din pacate, din ce in ce mai putini


Group: Members
Posts: 3.995
Joined: 23 May 03
From: Bucuresti




@ursamajor, exact de caseta aia vorbesc. Functionarea ei corecta nu depinde de casetofon. Are doua rotite (exact ca cele de caseta normala) antrenate de niste mici roti dintate, astfel incat poate pacali anumite modele de casetofoane care detecteaza finalul benzii prin detectarea opririi unei rotite a acesetei. Alte casetofoane detcteaza finalul benzii prin gradul de tensionare a benzii. Eu i-am facut si un mic tning, adica i-am scos rotitele alea ca fiind vorba de un angrenaj cu roti dintate era foarte zgomotoasa. Casetofobnul merge bine si nu se opreste, dar treaba asta e valabila pentru casetofonul Philips de pe SLZ. Am incercat caseta si intr-un daewoo si nu a mers, schimba intr-una sensurile. Dupa ce i-am pus la loc rotitele a mers.

PS poza nu am cum sa fac.


--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ursamajor
post 18 Aug 2005, 20:05
Post #81


Membru pasager


Group: Members
Posts: 720
Joined: 2 May 05
From: Orașul lui Panait Istrati




QUOTE(bogdan_o @ 18 Aug 2005, 18:30)
PS poza nu am cum sa fac.
*




Hai că am făcut eu. Cam slăbuțe calitativ că sînt făcute cu telefonul, dar se vede. M-a surprins în mod plăcut calitatea acceptabilă și am luat și eu. Preț - 19 RON, am găsit mai ieftin! Ieftin avînd în vedere că ai și stabilizatorul ăla multitensiune conectabil la brichetă. Mi se pare și o soluție destul de facilă. wink.gif

This post has been edited by ursamajor: 18 Aug 2005, 20:22


--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 Preference (CB, AC și GPL LR Evo One) - BR02UMa
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ccris
post 30 Aug 2005, 13:06
Post #82


Membru autentic


Group: Members
Posts: 209
Joined: 22 December 03
From: Bucuresti




Are cineva o idee cum pot conecta o sursa audio la un Pioneer care are mufa IP-BUS? exista vreo schema pt line-in?
merci


--------------------
RENAULT TWINGO 1.2 16V 2001 / Scenic RX4 2.0 16V 2002 __
YM: roccris
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
JAC
post 22 Oct 2005, 14:57
Post #83


Membru incepator


Group: Members
Posts: 55
Joined: 16 June 05
From: sibiu




Are cineva o idee cum pot conecta o sursa audio externa la un Alpine care are conectare Ai ? (Ai changer control).


--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPI 82CP aprilie 2005 - JAC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M4rius
post 10 Nov 2005, 19:30
Post #84


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 10 November 05




Am citit toate aceste posturi si am ajuns la concluzia ca tot cea mai convenabila si ieftina varianta ramane Transmitatorul celor de la iTMag.ro...

http://itmag.ro/catalog/convertor-transmit...93815bfd6745a07

rolleyes.gif


--------------------
Dacia Logan - BZ-05-NYK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 15 Dec 2005, 14:56
Post #85


cj98czh - un moderator care face ABUZ !!!


Group: Members
Posts: 8.200
Joined: 9 December 05
From: Bucuresti




A fost cineva prin targ la Vitan sau la alte firme care monteaza radio-cd-uri , alarme si alte prostioare si a intrebat daca stiu configuratia mufelor la radio-cd sau la radio-casetofonul de la Solenza ? Va intreb ca baietii veseli de pe acolo cunosc destul de multe jmecherii pentru ca lucreaza in domeniu . Si mai e o problema . Eu pe Solenza Scala din 2003 am Radio-CD , iar pe el scrie Renault si nu alte firme gen Philips , Vdo , Siemens sau altceva . Si am vazut intr-o poza din topic un spate de Radio-CD care semana cu al meu si se vede clar ca sunt mai multe mufe care nu sunt folosite . La montare sunt conectare doar doua mufe ( una alba si una neagra ) , dar mai raman inca vre-o 2 locuri pentru alt fel de mufe . In poza de pe prima pagina a lui Alex Mirica se vede . Eu presupun ca acele mufe pot comanda o magazie de cd-uri , o telecomanda pe volan si ceva hands-free . Chiar nu putea afla de la cineva de la reno cea ? Pe un clio nu este acelasi radio-cd ? Ei nu au schemele ??? Pe mine ma oftica radio-cd-ul ca nu stie de mp3 si trebuie sa schimb zilnic 2-3 cd-uri si asta duce si la uzura prematura a radio-cd-ului , neatentie din partea mea si cine mai stie la ce . Eu am folosit caseta adaptor pe un radio-casetofon JVC si se auzea multumitor ( adica mai bine ca radio-ul ) , dar mai slabut decat cd-ul . Pentru cei cu radio-casetofon recomand caseta ca varianta adaptoare , dar problema eu zic ca este mi mare la noi , cei cu radio-cd-uri , ca nu suntem nici cai ( cu mp3 + magazie cd ) si nici magarusi ( caseta cu manele ) smile.gif . Bafta !


--------------------
Renault si Dacia Reno 2003 - 2016
cj98czh - un moderator care face ABUZ !
Forumul = timp pierdut si nervi pentru utilizatori / bani pentru moderatori !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
clr
post 15 Dec 2005, 20:39
Post #86


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.908
Joined: 24 February 03
From: Bucuresti




Fii mai explicit asupra a ceea ce doresti. Ce reprezinta fiecare mufa s - a explicat foarte clar pe forum. Pentru partea de telecomanda exista chiar si un tutorial detaliat despre cum sa - ti faci tu una daca nu vrei sa dai banii pe ce originala. Cealalta mufa e intr - adevar pentru magazie CD si vei gasi pe forum chiar si ce modele "merg".


--------------------
Ex Renault Megane 2003
Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire

User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 16 Dec 2005, 12:32
Post #87


cj98czh - un moderator care face ABUZ !!!


Group: Members
Posts: 8.200
Joined: 9 December 05
From: Bucuresti




Nu am gasit nimic cu search . Chiar scrie ce fel de magazii de CD-uri se potrivesc cu radio-cd-ul de la Scala ?? Please , help , vreau niste link-uri ca eu nu gasesc nimic .


--------------------
Renault si Dacia Reno 2003 - 2016
cj98czh - un moderator care face ABUZ !
Forumul = timp pierdut si nervi pentru utilizatori / bani pentru moderatori !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alien1009
post 25 Mar 2006, 06:57
Post #88


Membru incepator


Group: Members
Posts: 23
Joined: 18 November 04
From: Bucuresti




Salutare !

Vreau sa-mi pun si eu mp3 player pe masina da' nu stiu cum sa fac legaturile !! Am o mufa 8pin DIN si un jack obijnuit. Acum cum leg cablurile intre ele ???

TDM_7586RB_01.jpg ( Size: 401.26k ) Number of downloads: 38


--------------------
Dacia Super Nova Clima - B 31 JFZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
garlic_dog
post 3 Jul 2006, 10:25
Post #89


Membru eutectic


Group: Members
Posts: 255
Joined: 10 December 04
From: Clipperton Island




[quote=bogdan_o,2 Apr 2005, 14:19]
Poti sa-ti pui. Cel mai simplu e via o caseta adaptoare. Prin legarea pinilor nu este posbil. Ieri am incercat pe casetofonul lui Florin si dupa vreo doua flame am ajuns la concluzia ca nu merge pacalirea lui prin legarea a doi pini. Nu merge si basta. Nu are rost sa va chinuiti ca riscati sa ardeti casetofoanele. Cel mai mult am reusit ca dupa unirea pinilor 6 si 7 sa se opreasca sonorul si sa apara pe ecran speech.


Eu am un cas pe SLZ model 22DC229/62 care face asta fara sa-i fac nimic.A curs ceva apa pe el...ma rog bere...

Are cineva VREO IDEE??? rolleyes.gif


--------------------
Tesla electrică 2015 - B05NWV
Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 3 Jul 2006, 10:33
Post #90


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.679
Joined: 19 April 05




Legarea iesirii mp3-ului paralel cu iesirea preamplificatorului cass-ului (interventie pe cablaj) si folosirea unei casete false (i se scot rolele si banda).


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

10 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd September 2018 - 06:17
Forum Renault Server hosting