Soferi care nu inteleg indicatoarele, topic mutat de la diverse
![]() ![]() ![]() |
Soferi care nu inteleg indicatoarele, topic mutat de la diverse
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 2 Jul 2010, 13:03) Mie in continuare mi se pare mai util semaforul ala confuzant decat un amarat de cedeaza. sa-l schimbe pe ala confuzant cu altul mai sugestiv. traffic_light_modification_01.jpg |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Jul 2010, 11:19) Ma, te dai si tu cu militienii. Si ce, rahatul ala de statie de taxi nu se poate desfiinta, ca sa ai vizibilitate? Drobul de sare e la putere, bag seama.. Sigur... Decat sa inveti si sa aplici o regula simpla, preferi sa: - demontezi semafoare - pui lumini galbene intermitente - incetinesti traficul fara a fi nevoie - desfiintezi statia de taxi Probabil ca ai demola si o eventuala cladire sau un pod daca ar trebui, doar ca sa nu oboseasca cerebelu'? Daca n-avem treaba, gasim noi sa stricam ceva. Sau esti impotriva doar pentru ca ai apucat asa si e greu sa revii? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Grecule vrei sa destabilizezi tara?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, sa traiti!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Țara cui?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tara Zarandului. Acolo sint semafoarele astea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 2 Jul 2010, 13:09) Decat sa inveti si sa aplici o regula simpla ma, voi aveti OUG 195 în masina? si daca da, o mai rasfoiti pe la semafoare, asa de curiozitate? |
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am bagat eu articolul 59, e despre pietoni.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DannyY |
![]()
|
Tribunule, mai pune-i un R de la "Regulament" si te cred...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
tribunul |
![]()
|
Cu cea mai mare placere, da nu stiu unde.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Markos |
![]()
|
ce tedeist poti fi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 2 Jul 2010, 13:32) Pe-aproape... "Vand Enciclopedia Britannica, 50 de volume, calitate exceptionala, legate in piele de Cordoba, stare perfecta. Pret 1000 de dolari sau care da mai mult. Nu mai am nevoie de ea. M-am insurat saptamana trecuta iar nevasta-mea le stie pe toate." Te las sa-ti imaginezi cum se rasfoieste. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nope, sunt sofer RATB ca aia rasfoiesc ziarele.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 2 Jul 2010, 12:32) QUOTE(ionutctn @ 2 Jul 2010, 13:10) QUOTE(bucatzel @ 2 Jul 2010, 13:19) Pe-aproape... "Vand Enciclopedia Britannica, 50 de volume, calitate exceptionala, legate in piele de Cordoba, stare perfecta. Pret 1000 de dolari sau care da mai mult. Nu mai am nevoie de ea. M-am insurat saptamana trecuta iar nevasta-mea le stie pe toate." Te las sa-ti imaginezi cum se rasfoieste. Unii nu citesc deloc, altii citesc altceva. Toti se plang de traficul romanesc. Vreo explicatie? ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io la semafor ma uit dupe gagicile care transverseaza pana imi cenzurat bozgoroiaca una in ochi si zbiara ca e verde si ca ma uit degeaba
![]() Ziceti-mi si mie ce-i OUG 195 asta ca pe vremea mea nu se exista :unsure:Se poate monta si pe slz? Nu creste consumul? ![]() ![]() This post has been edited by bion: 2 Jul 2010, 18:19 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(bion @ 2 Jul 2010, 19:17) Ziceti-mi si mie ce-i OUG 195 asta ca pe vremea mea nu se exista ceva de genu': G37Exhaust5.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bre cu toata criza imi pun un oug 195 din asta . sa vezi ce liniute fac dupa aia
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
trebuie omologare?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
Spaga la ITP
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am pile deci e moca .
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
Da. Acu vada ca bietu` danny y are opiel. Acolo-i baiu`.
Astra de azi e ca Manta pe vremuri ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
DannyY |
![]()
|
Mantra, bioane. Nu mai poti sa-l zici pe R? Tu si cu tribunul...
Sau ti-e gandul la kama suta? Acu ougu' ala se pune pe remorca de Vidin... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
tribunul |
![]()
|
Daca vrei iti fac si-o integrama cu "r", da tu poti s-o duci?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
DannyY |
![]()
|
Chiar n-ai inteles ce e cu riul ala?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
bion |
![]()
|
Iaca ce zice ciclopedia pentru militieni http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Manta
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tu ai apucat si Pobeda, astia mai tineri nu stie...
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Deci, in Arad s-a inchis un pod pentru reparatii. Acea intersectie, din primul post, are rolul acum de a prelua supratraficul provenit din inchiderea podului. Deci, pentru ca sa poata functiona cat mai "fluent", e semafor normal pentru ca sa se poata trece normal si e semafor intermitent, pentru ca atunci cand exista "portite" sa nu se stea dupa cel normal.
De ce nu e doar semaforul normal? Pentru ca atunci s-ar pierde "portitele", strada e ingusta, cu sens unic ==> ambuteiaje. De ce nu e doar semaforul intermitent? Pentru ca venind de pe podul de ocolori, stiind de inchideri etc, soferii tind sa creada ca acea strada e cu prioritate si sa treaca fara sa fie atenti la masinile din stanga, la cele ce vin din fata etc. De ce nu e semaforul mare pe galben si cel intermitent? Pentru ca atunci ar sta fiecare sofer sa vada daca poata trece, in loc sa treaca fluent cand ar fi verde pe semaforul mare. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
tribunul |
![]()
|
Pietonii de dupa colt din dreapta cand au verde? cand ai tu verde pe semaforul normal sau rosu pe semaforul normal.
Am un sentiment ca pietonii au verde cand ai verde pe semaforul normal, pt. ca este drumul cu cedeaza. Deci aleluia intrare cu viteza in intersectie cand ai verde la semaforul normal, doar daca nu vrei sa iei pe capota vrun nenorocit de pieton. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 03:13 |