Super Fuel Saver
![]() ![]() ![]() |
Super Fuel Saver
uNicu' |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 24 December 06 From: Roman ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
am tot cautat la cafenea dar nu am mai dat de topicul pe care s-a discutat problema acum vreo 2 ani...
pe scurt...nu e nimic de capul inventiei....astia la stiri dau toate rahaturile pentru ca nu au materiale mai bune...si romanul pandeste orice "oferta" ce-i poate aduce ceva bani in plus |
--------------------
-
-
-
|
|
uNicu' |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 24 December 06 From: Roman ![]() |
Multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
Sincer, n-am stiut ca s-a mai discutat... Am dat si un "search" inainte de a deschide topicul... Eu am primit pe e-mail o "oferta" de asta smechera si ma gandeam ca o sa pun vreo trei dracii d-astea si-o sa merga masinuca gratis! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
am mai cautat si am gasit ceva pe tema....nu e cel de acum 2 ani....e de acum 6 ani dar tot pe tema asta...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=39476&hl= |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
O discutie ceva mai completa aici
http://forum.softpedia.com/topic/838024-su...e-economizoare/ pe scurt... frectie la picior de lemn si bani aruncati pe fereastra. Toata treaba este o inselatorie grasa. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
uNicu' |
![]()
|
Multumesc mult!
Desi nu ma implic in discutii, va urmaresc cu mult interes! Intr-un fel, va consider prietenii mei! (sper... sa nu va suparati) Si... pe cuvant... e tare bine sa va gasesc, aici pe forum! Respectul meu pentru tot ce faceti! |
--------------------
Dacia
Logan 1.2 16v
2012
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Aia e o vrajeala crunta! Are un prieten pe Un Bmw 525 diesel(asa a luat masina) 2 montate si le-a dat jos de curiozitate iar consumul nu s-a modificat nici cu + nici cu - !
Altfel am putea sa ne luam magneti Neodim sa-i legam de tevi sa sparga moleculele in dracii aia mari! |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pai nu a luat ce trebuie. Trebuiau luati magnetii care aliniaza moleculele, nu cei care le sparg!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Vrei sa zici ca TU crezi in porcaria aia? Indiferent ca aliniaza sau sparge molecule???
|
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu numa' glumeam
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si totusi magnetii aia au oarecare utilitate. Eu am gasit 3 saibe lipite de ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Eu Alex |
![]()
|
E bine ca nu-s degeaba
![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
|
|
marius80_eugen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu dati banii pe prostii , ca nu fac nimic !!!
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Iulikk |
![]()
|
Invidiosu-le!
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:12 |