Tigara Electronica
![]() ![]() ![]() |
Tigara Electronica
| Victoras2001 |
7 Mar 2009, 20:15
|
||
![]() Agamemnon Dandanache Group: Members Posts: 1.561 Joined: 15 February 08 From: Caracal, str. Reinvierii nr.67 |
|
||
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
- B 13 Þ O I Decat sa faci dragoste cu o proasta, mai bine te masturbezi.
Preparing for Champions League |
|||
| vis-a-vis |
7 Mar 2009, 20:46
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 5.338 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti |
QUOTE(argon @ 7 Mar 2009, 20:01) QUOTE argon tocmai a postat un raspuns la un topic la care v-ati subscris, cu titlul "Tigara Electronica". ---------------------------------------------------------------------- QUOTE(bobomaster @ 7 Mar 2009, 20:54)dealerul ----------------------------- asa din afara pareti un grup de grogati. Esti cam incoerent, sigur n-ai tras ceva? |
|
--------------------
Yamaha
Super Ténéré
XTZ 750 Stiu doar un singur lucru, acela ca nu stiu nimic...
|
|
| Victoras2001 |
7 Mar 2009, 20:52
|
![]() Agamemnon Dandanache Group: Members Posts: 1.561 Joined: 15 February 08 From: Caracal, str. Reinvierii nr.67 |
O fi venit de la vreo spelunca.
|
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| koldun |
7 Mar 2009, 21:09
|
![]() コンスタンツァ Group: Members Posts: 395 Joined: 1 November 07 From: Constanta |
E si el un suflet....
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate GPL Nov/2007 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
| whitecar |
7 Mar 2009, 21:09
|
|
Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 6 January 07 From: BUCURESTI |
Victoras ar trebui sa pregatesti un TUTORIAL despre modul de folosire la e-tigara pe care tu l-ai experimentat .Sa fie cit mai detaliat si daca se poate cu foto ar fi super .Cred ca in curind vor veni multi in cercul celor ET .Tocmai ce am fost la magazin si au sarit preturile la mahoarca ,iar pina la sfirsiutul luni mai sare putin la scor .De citeva zile ma gindesc serios sa trec la e-tigara iar tu esti dovada ca se poate renunta prin intermediull la digitala.
|
|
--------------------
ex Dacia Break
1310 Cli
2000 Logan 1,4 Laureat 2005
""Invata din greselile altora ,caci nu poti intr-o viata sa faci toate greselile"" |
|
| vis-a-vis |
7 Mar 2009, 21:14
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 5.338 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti |
Ce vrei tu, poze cu ea-n gura?
|
|
--------------------
Yamaha
Super Ténéré
|
|
| Victoras2001 |
7 Mar 2009, 21:28
|
Sunt materiale la greu pe net despre e-tigara. Topicul asta a fost deschis initial pentru a afla eu care-i treaba cu tigara. pentru ca am aflat "tot", m-am hotarat sa caut singur. Cand am vazut ca merge, m-am gandit sa spun si altora. Dupa 21 de ani de fumat stiu cam ce inseamna si cat e de greu sa te lasi. D-aia si dau numarul ala de telefon cui mi-l cere, fara a emite vreo pretentie cuiva.
Daca se vor lasa de fumat cateva persoane datorita acestui topic, eu voi considera ca am facut o fapta buna si atat. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| CriSTI68 |
9 Mar 2009, 00:11
|
![]() Fiberglass Man Group: Members Posts: 5.138 Joined: 8 January 07 From: Biucarest Rumania |
unde cum cat ?
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige 1.6 16V
- B XX XXX Fiberglass & Led Tuning by Custom Garage
|
|
| ZTV |
9 Mar 2009, 01:28
|
![]() mirage Group: Members Posts: 1.291 Joined: 14 December 07 From: Timisoara |
mai fratilori, haideti sa va zic ceva. Colegul meu a cumparat pachetul de e-cigi, a dat 400 ron pe tot pachet. Acuma fumeaza 5-6 tigari normale, si e-tigara. Eu dupa 12 ani de fumat, am deja 2 SAPTAMANI in care num am bagat tigara in gura, in primele 3-4-5 zile ma nebuneam dupa o tigara. Acuma chiar nu mai doresc. Deci, cine vrea sa se lase de fumat. trebuie doar vointa., nu E-CIGI.
Cum vreti sa comandati pe alti, daca nu puteti comanda pe voi ? |
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Rapsodie
- TM-12-RXF Dacia SuperNova Rapsodie 2002
ex Dacia 1310L 1998 |
|
| V a L y O |
9 Mar 2009, 07:55
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 564 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti |
Diferenta cand folosesti digitala e ca treci mult mai usor peste perioada "critica", prin reducerea treptata a nicotinei. Dar si aici trebuie vointa, altfel nu faci nimic, ba chiar iti poti face mai mult rau decat bine.
Am 6 zile de cand nu am mai pus mahoarca in gura si o zi de cand nu am mai tras din digitala. Si senzatia ca lipseste ceva...nu mai e. |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- B 83 FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
| argon |
9 Mar 2009, 08:47
|
![]() Prieten cu argon. Group: Moderatori Posts: 18.075 Joined: 15 August 05 From: From: From: From: |
ce e fumul ala alb ce iasa din gura si ce aroma are?
|
|
--------------------
*
*
*
- numar de Hunedoara "Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"
|
|
| Fygaro |
9 Mar 2009, 09:46
|
![]() Cutiuta made in italy Group: Members Posts: 198 Joined: 11 July 05 |
E un abur, si are un gust usor dulce piscator, cel putin asta e gustul pe care il simt eu. iar ca miros, nu pot sa spun exact a ce miroase, dar nu e deranjant deloc, si dupa 5-10 secunde dispare odata cu disparitia aburului.
|
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
| V a L y O |
9 Mar 2009, 10:03
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 564 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti |
Fumul/aburul cica ar fi la fel ca cel produs de generatoarele de fum din discoteci.
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/ Later: side effects, worries or health problems related to e-smoking This post has been edited by V a L y O: 9 Mar 2009, 10:54 |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
| Victoras2001 |
10 Mar 2009, 19:00
|
Azi s-au facut trei saptamani de cand n-am mai pus analoaga-n gura.
Din digitala am tras pe la pranz cateva fumuri si mi-a ajuns. Acum ma duc sa bag bicicleta, ca au inceput stirile. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| vis-a-vis |
10 Mar 2009, 19:11
|
Mi se pare mie, sau astea sunt astea sunt apucaturi de femeie?
|
|
--------------------
Yamaha
Super Ténéré
|
|
| Fygaro |
10 Mar 2009, 19:13
|
Eu am o problema imi trebuie parca din ce in ce mai mult abur de asta electronic... o fi bine o fi rau??? desi am lichid very low, e al naibii de bun la gust
|
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
| Victoras2001 |
10 Mar 2009, 19:43
|
Invidiosule. Am ajuns la 109kg. Si nu ma las pana n-ajung sub 90.
Fygaro, trebuia sa incepi cu medium, nu cu low. Eu asa am inceput si acum chiar imi trebuie low. Desi aproape ca nu-mi mai trebuie. Cand am cumparat-o, umpleam cartusul de 3 ori pe zi. Acum il umplu la doua zile. Plecam cu sticluta de lichid dupa mine de groaza sa nu se termine cartusul. Ca sa nu mai spun ca-i puneam 7 picaturi. Acum ii pun dimineata 4 picaturi si-mi ajunge pana a doua zi. Nu prea mai simt nevoia sa fumez. Trag mai mult din obisnuinta. Oricum vreau sa trec si prin low, ca sa fiu sigur ca nu-i mai trebuie organismului. Iar daca scap definitiv, o sa mai tin la mine o vreme e-lichid cu arome dar fara nicotina. Sa fie de fite pe la cate o carciuma. Am uitat. Vai ce-i mai compatimesc pe fumatori. Vai cata otrava baga-n ei. This post has been edited by Victoras2001: 10 Mar 2009, 19:49 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| Merced |
10 Mar 2009, 20:05
|
![]() The One and Only Group: Members Posts: 3.989 Joined: 24 June 07 From: Pitesti |
Nu spune "hop" pana nu treci parleazul...
|
|
--------------------
Dacia
1300
1979
- 1-AG-7522 Mamã trebuia sã mã faci și pe mine dealer sau evreu...
|
|
| Victoras2001 |
10 Mar 2009, 20:14
|
Ma, tu esti Toma necredinciosu'. Eu mai am putin si ma las de fumat, iar tu tragi in continuare la mahoarca aia imputita, avand credinta ca-i mai sanatoasa decat e-tigara mea. Aia cu parleazul e valabila pentru ala care zice de maine nu mai fumez, iar peste o saptamana se ia iar, ca nu mai poate de pofta. Mie nu-mi mai e pofta. Asta-i una. Si a doua, mai bine propilen glicol + nicotina decat monoxid de carbon, gudron si multe alte mii de substante nocive. Da tu fumeaza in continuare analoaga, ca de la digitala ai sa te imbolnavesti de deces. LE. Chiar esti simpatic. ma gandeam adineauri cum o sa scrie fi-miu peste vreo 15 ani ca ta-su s-a lasat de fumat dupa ce-a deschis topicul asta, iar fi-tu o sa zica "nu fii sigur ca nu se reapuca". This post has been edited by Victoras2001: 10 Mar 2009, 20:18 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| Merced |
10 Mar 2009, 20:25
|
![]() The One and Only Group: Members Posts: 3.989 Joined: 24 June 07 From: Pitesti |
Doamne fereste, n-am zis domnule ca nu e buna digitala, desi eu am dubiile mele pe care le-am exprimat in topic de cateva ori. Cand o fi sa ma las, m-oi lasa cum m-am mai lasat 4 luni odata, poate rezist mai mult. Dar trebuie sa intelegi ca nici eu trei luni de zile n-am mai avut pofta de tigari, ba chiar ma scarbeau, si uite, tot m-am "luat" pana la urma.
Eu doar incerc sa-ti explic sa stai cu picioarele pe pamant, sa nu te ia valu' ca ai scapat pentru toata viata, dupa doar trei saptamani. N-ai de unde sa stii ce o sa fie peste o luna, peste un an. Asa am fost si eu, super increzator, dovada fiind postul asta al meu de prin aprilie 2008: QUOTE(Merced @ 14 Apr 2008, 16:29) Intr-o buna zi am decis ca dupa Revelionu' 2008 sa ma las. Pentru sanatate in principal. Mai rezistasem prin liceu 18 zile, cu mari chinuri, devenisem antisocial o perioada. Acum am considerat ca m-am mai maturizat si m-am pus pe treaba. Spre marea mea surprindere, de atunci n-am mai pus tigara aprinsa in gura. N-am mai tras un fum de tigara, doar am tras dintr-o narghilea la o ocazie, prin februarie, dar nu cred ca se pune. Culmea, cel mai mult se simte ca nu mai fumez la buzunar. Rezistenta fizica parca n-a crescut asa mult cum ma asteptam, gatul chiar in momentul asta ma doare, deci chestia pentru care am decis sa ma las a ramas cam la fel. Nu am aruncat tigarile din casa, nici brichetele, frate-meu fumeaza linistit langa mine, nu ma feresc de fumatori, caci la munca e mereu o tigara aprinsa langa mine. Prima saptamana a fost cruciala, dar am fost sustinut de toata lumea, ba chiar prin ziua a patra i-am cerut unui prieten fumator o tigara, el m-a refuzat si cand am vrut sa-i iau pachetu' sa-mi iau una l-a aruncat pe geam. Vreo luna jumate mi-a mai fost pofta la nervi, mai ales cand mesteream diverse chestii pe la masina. Acum imi mai revine pofta doar cand stiu ca mi-ar fi facut placere. Desi n-am idee ce gust mai are o tigara, si-s mai mult ca sigur ca nici nu mi-ar mai placea daca as trage un fum acu'(acum daca mai sting la munca cate o tigara mi se pare ca imi pute mana ingrozitor), inca am pofte chiar surprinzator de mari. Poate se leaga cu primavara, ca incepea perioada in care stam in balcon cu o bere rece seara si doua tigari bune, sau poate chiar incep sa pierd controlul, desi ar fi trist caci vreo luna m-am simtit foarte bine si fara. Acum mi-ar fi si greu sa ma apuc, cu cat m-am lasat mai mult, cu atat mai cretin m-as simti daca ma reapuc. Oricum daca m-am lasat definitiv sau nu o sa se poata concluziona doar cand mor... Si sa nu-l uit p-asta: QUOTE(Merced @ 6 May 2008, 23:01) Am mai tras relativ recent cu vreo doua ocazii din tigara. De fapt am aprins vreo doua si am tras 3-4 fumuri din ea pana sa mi se faca scarba. De doua ori. Asa ca daca vreti sa va lasati, nu va ganditi ca nu o sa mai fumati niciodata in viata, ca-i relativ sumbru pentru un fumator gandul asta(credeti-ma ca n-am dormit nopti inainte de tendative de a ma lasa "pe viata"), ci macar incercati sa rezistati 3-4 luni fara tigara in gura. Ca dupaia cel mai probabil nici n-o sa va mai trebuiasca daca incercati. De experienta din mai 2008 imi aduc aminte clar. Mi-era sila de muream de ele. Si totusi acum ma duc sa fumez o tigara. Sper sa te puna treaba asta un pic pe ganduri... |
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
| Victoras2001 |
10 Mar 2009, 20:35
|
Io tot nu inteleg cum te-ai luat iar, dupa luni de zile. Trebuie sa fiu nebun ca sa-mi mai aprind vreo tigara atata timp cat nu-mi cere organismul.
Am tot scris mai sus ca vreau sa-mi iau lichid fara nicotina, sa am cand am chef de pufaiala. Deocamdata incerc sa scap de dependenta. Am etigari cacalau. Voi scapa de nicotina. Apoi la ce sa ma mai apuc de fumat? Deja il urasc din tot sufletul. Normal ca daca mor, de suparare ca am dat coltul ma pot reapuca. Dar sunt atent sa nu mor. |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| Merced |
10 Mar 2009, 20:49
|
Bine ca nu intelegi, eu iti doresc din tot sufletul sa nici nu intelegi vreodata.
|
|
--------------------
Dacia
1300
1979
|
|
| Kruger |
11 Mar 2009, 02:57
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.547 Joined: 18 August 05 |
De unde-o cumpar ? Sunt de mai multe feluri ?
Ma gandesc ca daca o pufai in birou, nu mai stau atata pe la tigare sa-mi sara personalu' tesa-n cap. Am calculat, din 8 ore cat stau la munca, cam o ora pe zi sunt numai la tigari. |
|
--------------------
BMW
320i
Coupe VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
| Victoras2001 |
11 Mar 2009, 07:41
|
Da, sunt de mai multe feluri. Dar e de preferat sa cumperi una incercata inainte de altii, nu crezi?
Sunt de mai multe feluri in sensul ca au mai multe forme. Dar atomizorul si cipul din baterie am impresia ca-s facute de o singura firma, cea care le-a inventat. Ruyan. Probabil ca in curand va scrie pe ele fiecare ce doreste. Kent, Pall Mall, Snagov... This post has been edited by Victoras2001: 11 Mar 2009, 07:44 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| bobomaster |
11 Mar 2009, 10:37
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 147 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti |
Merced are dreptate si din punctul meu de vedere. Si eu m-am lasat tot in 2008 tot cam 4 luni si ceva si apoi m-am reapucat. De aceea de data asta sunt foarte atent cu tigara asta electronica si de data asta nu vreau sa ma mai apuc, cu atat mai mult cu cat am experienta anterioara cu reapucatu'. Si eu eram la fel de scarbit de tigari cand ma lasasem si imi juram ca nu voi mai pune tigara in gura cat traiesc, si totusi.....
Deci eu presupun ca un obicei deprins in zeci de ani ,cum e cazul unor fumatori, nu trece in cateva luni. Trebuie foarte multa atentie in special la tentatiile cele mai inocente (adica cate un fum acolo ca doar n-o fi foc). |
|
--------------------
Dacia Supernova
Dacia Nova
2003 1.4 mpi
|
|
| kostake |
11 Mar 2009, 11:02
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 196 Joined: 1 February 06 |
QUOTE(Merced @ 10 Mar 2009, 20:49) Merced eu cred ca tu nu intelegi ,dar sincer nici nu prea ai cum. Am mai spus,fumez din ziua cand am facut 14 ani.Atunci am avut ambitie sa nu ma apuc decat dupa ce iau buletinul,desi aveam prieteni care ma tot indemnau.Prima tigare,de fapt primul pachet cumparat a fost ,,Aviator"(cred ca 90% din cei ce citesc nu stiu cum aratau)...m-a lipit de un stalp. Au urmat vre-o 2 ani de fumat mai mult ,,ALTORA" si cumparat doar ocazional (poate si ,,ajutat" de faptul ca amandoi parintii erau fumatori) . Apoi am inceput sa cumpar .Pana la plecarea in armata am facut si ceva sport(nu conteaza ce) si m-am tot lasat de fumat pe diverse perioade,cea mai lunga de aproape 1 an ,dupa ce m-a prins antrenorul si m-a batut de m-a ascultat cu urechea. Am plecat in armata ,,lasat"de fumat dar m-am reapucat rapid si am trecut de la max 1 pac./zi la 2+. Pina la 25 de ani m-am tot lasat pe perioade scurte,dar nu aveam motivatie,ma simteam bine ,nu gafaiam , deci pentru ce ? Anii au trecut ,am avut perioade in care am trecut de 3 pachete /zi,am inceput sa pun pe mine ca porcu,sa obosesc din ce in ce mai repede ,sa tusesc ,de vecinii spuneau ca nu mai pun desteptatorul sa sune la 5.30 ca ii trezeam eu cu toba. Am ajuns la 120 de kg,sa fac ca foca doar daca ma legam la sireturi si sa imi doresc sa dau bani care ii dau pe tigari,pe plasturi,pe medicamente ,la biserica ,la saraci NUMAI SA MA LAS. Am incercat cu seminte ,cu bomboane,cu guma ...dar fumam cu bomboana in gura. De redus mergea o zi...dupa,cu ochii pe ceas fumam mai mult decat fumam normal. Acum nu imi vine sa cred ca am reusit sa inlocuiesc tigarile cu ceva.Nu stiu daca reusesc sa ma las dar sper.Nu am ajuns la performanta lui Victoras de a-mi fi scarba de tigari,dar am cu ce sa le inlocuiesc si sper sa am si eu succes. Ce nu realizezi tu ,pentru ca ai doar cativa ani de fumat, nu 20+ e ca la inceput te lasi relativ usor. Dupa ce ajungi sa ai coaja e infinit mai greu sa te lasi. Victoras si eu nu zic ca nu o sa fim tentati si dupa 5 ani.Dar eu cred ca o sa am discernamintul sa nu intind mana si sa trec iar prin calvarul neputintei de a renunta. This post has been edited by kostake: 11 Mar 2009, 11:25 |
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
| Kruger |
11 Mar 2009, 15:33
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.547 Joined: 18 August 05 |
Unde pot sa gasesc device-ul sa-l cumpar ?
|
|
--------------------
BMW
320i
Coupe VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
| Victoras2001 |
11 Mar 2009, 15:38
|
Ti-am trimis pm.
<span class='edit'>11 Mar 2009, 15:51:</span> QUOTE(kostake @ 11 Mar 2009, 11:02) Am mai spus,fumez din ziua cand am facut 14 ani. La fel si eu. QUOTE(kostake @ 11 Mar 2009, 11:02) Anii au trecut ,am avut perioade in care am trecut de 3 pachete /zi,am inceput sa pun pe mine ca porcu,sa obosesc din ce in ce mai repede ,sa tusesc ,de vecinii spuneau ca nu mai pun desteptatorul sa sune la 5.30 ca ii trezeam eu cu toba. Am ajuns la 120 de kg,sa fac ca foca doar daca ma legam la sireturi si sa imi doresc sa dau bani care ii dau pe tigari,pe plasturi,pe medicamente ,la biserica ,la saraci NUMAI SA MA LAS. Am incercat cu seminte ,cu bomboane,cu guma ...dar fumam cu bomboana in gura. De redus mergea o zi...dupa,cu ochii pe ceas fumam mai mult decat fumam normal. Identic QUOTE(kostake @ 11 Mar 2009, 11:02) Acum nu imi vine sa cred ca am reusit sa inlocuiesc tigarile cu ceva. Victoras si eu nu zic ca nu o sa fim tentati si dupa 5 ani.Dar eu cred ca o sa am discernamintul sa nu intind mana si sa trec iar prin calvarul neputintei de a renunta. Nici mie nu-mi vine sa cred. Dar tinand cont ca am fumat 21 de ani de-am rupt pamantul, daca n-o sa-mi mai ceara organismul nicotina, trebuie sa fiu cel putin tampit complet ca sa "mai trag un fum pe ici pe colo". Exact cum a spus si Kostake. Numai eu stiu cum gafaiam dupa ce ma baseam, in ce hal tuseam pana vomam... La ce sa mai pun eu otrava aia-n gura daca nu-mi mai trebuie? Cand eram in clasa a x-a m-am lasat si eu cateva luni. Si m-am reapucat. Ca mi-a fost rusine sa-i spun unei fete ca nu mai fumez. LE. Pe ziua de azi am tras vreo 4 fumuri la ora 11. Cam atat deocamdata. This post has been edited by Victoras2001: 11 Mar 2009, 15:53 |
|
--------------------
dacia logan
Laureate
decembrie/2004
|
| V a L y O |
11 Mar 2009, 20:04
|
Veste proasta...tocmai mi-a murit atomizorul. Noroc ca mai am unul.
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
|
|
| Fygaro |
11 Mar 2009, 20:11
|
Cum ai reusit frate sa il prajesti? ai tras prea mult din el? eu daca vedeam ca se incalzeste putin il lasam la o pauza.
|
|
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online DIY blog Trenulete Curs Valutar HRH | Time is now: 11th March 2010 - 20:18 |
|
|