Traseu optim Ploiesti - Otopeni - Constanta
![]() ![]() ![]() |
Traseu optim Ploiesti - Otopeni - Constanta
crisyman |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Optim ... e cam greu de spus ... pe centura de obicei este aglomerat chiar daca nu se lucreaza la sosea ... probabil ca cel mai simplu e sa mergi pe centura si iesi direct pe A2, dar aglomeratia nu cred ca o poate "aproxima" nimeni 100% corect ...
O alta optiune ... dar nu cunosc calitatea drumurilor este: in Balotesti faci stanga (cum vi de la Ploiesti) pe DJ101 parca si apoi faci dreapta si dupa vreo 5km cred faci dreapta peDJ200B spre Tunari si de aici pe DJ100 catre Stefanestii de Sus, Afumati, Branesti -> A2 ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ia-o pe urziceni direct din ploiesti. E mai scurt. Si ca numar de km si ca timp. Prin bucuresti mergea sa o iei prin oras si sa iesi pe A2. Dar acum daca au inceput lucrarile la Dn1 la Baneasa, mai bine o iei pe centura.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Depinde cand si la ce ora ajungi la intrarea in bucuresti. Daca ajungi in week end, sau nu intr-o ora din miez de zi poti sa o iei linistit pe centura. Se merge ok. In schimb ziua e jaleeee atat pe centura cat si prin bucuresti, si intr-adevar varianta prin urziceni e cea mai buna. Insa ai grija, eu personal urasc drumul ala, zici ca e plin de sinucigasi, de 2-3 ori am trecut pe acolo recent si mereu erau accidente
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
houser |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 26 June 07 From: Bucuresti, Baneasa ![]() |
Da foarte adevarat, cel mai important lucru este momentul zilei in care vrei sa pleci. Ar fi bn daca ai alege dimineata, este si racoare, ca sa nu folosesti AC si sa consumi mai putin, si liber, si nu stiu dar dimineata intre 5-9 este foarte frumos de condus, parca si masina fuge mai bine atunci:)). Daca pleci la 5 din Ploiesti, la 8 esti in Constanta daca mergi pe fripte si nu o lasi deloc sub 150. Io asa o sa fac vara asta.
|
--------------------
Opel Astra h 1.7;
Renault Megane Sedan Privilege 1.6;
ex. Solenza si Bora
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Stiti cumva daca pe drumul Bucuresti-Constanta sunt radare fixe? (camere in genul celor de pe DN1 si mai nou Valea Oltului). Multumesc anticipat!
![]() L.E.: Se mai plateste taxa de pod la Cernavoda? Daca da, la cat a ajuns pretul? This post has been edited by Duyu: 17 Dec 2008, 16:41 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Taxa de pod la Cernavoda nu s-a platit niciodata - se platea la Fetesti. Acum nu se mai plateste nici acolo (cel putin asa era in noiembrie a.c., cand am fost ultima oara pe A2).
Cat priveste radarele fixe vezi in: http://www.daciaclub.ro/Lista-radarelor-fi...ia-t118235.html This post has been edited by Batrânul: 17 Dec 2008, 17:31 |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Pe Autostrada nu am auzit sa fie radare, dar de obicei sunt masini de politie pe la Lehliu cu radar. Poti sa te astepti sa fie oriunde este iesire/intrare de pe autostrada.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multumesc mult baieti pentru sfaturi!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:15 |