Treba jidaneasca, intamplari cu politia romana!
![]() ![]() ![]() |
Treba jidaneasca, intamplari cu politia romana!
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
...Poliția a retras avizul de funcționare a radarelor fixe amplasate în țară în urma unor contracte încheiate de primării cu societăți particulare, singurul sistem de depistare a vitezei care rămâne în funcțiune fiind cel de pe DN1, care aparține în totalitate Poliției...
sursa: Realitatea |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu tocmai am platit o amenda pentru radarul de la Cotorca, are sens sa fac contestatie? Mai am una pe teava, am comunicat datele, de la Cosereni, dar n-a ajuns inca.
LE: Nu mi-e de bani (impreuna costa 150 lei), ci de puncte. LLE: Camerele dintre Bucuresti si Buzau au functionat week-end-ul asta, am facut de 2 ori drumul asta. This post has been edited by Como: 5 May 2009, 14:04 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am si eu o carca... si cred ca fac contestatie...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Inca nu mi-a venit procesul verbal, sper sa nu mai vina! La mine chestia nu este nici de bani si nici de punte.
Se pare ca mult hulita camera de la Cotorca are alt statut! http://www.stirilocale.ro/ialomita/Radar_v..._IDN520263.html Ieri functiona bine merci. This post has been edited by vi_escu: 5 May 2009, 19:51 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Conform Pro tv, este si cea de la Cotorca pe lista
![]() http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/rad...de-pe-dn-1.html Le pot lasa sa mearga in continuare, dar sa nu trimita amenzi! This post has been edited by CIPTUNING: 5 May 2009, 20:38 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
N-am cuvinte sa descriu ce-i in mintea mea acum.
Am 4 amenzi si o suspendare de permis numai din toamna trecuta de la radarele astea. Aproape 6 milioane de lei vechi si (probabil) 3 luni de suspendare permis pentru 101 la ora (am intrat in domeniul suspendarii cu 1 km/h). Ii phoot! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ai incercat si cu o femeie?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da sa mergi mai incet ai incercat, sincer domnu Muttley?
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Acu' de ce il injuri?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Egzegudroane, daca mergi prea incet, te ia tiru pe la spate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Sony |
![]()
|
Pacat ca pe unii nu ii ia mintea pe dinainte!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pe langa radarele cu bucla de pe DN1, si GATSO-urile celelalte au alt regim, fiind instalate in parteneriat cu un ONG, nu cu Codec sau Benefic, deci nu sunt afectate de scandal (sau nu ar trebui sa fie):
http://irsa-association.org/2008/08/16/ros...al-pilot-phase/ Sursa: PDI Romania PS: scuze ca ma repet, dar mi se pare important. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(GoGu @ 3 Apr 2009, 15:05) Mai in gluma, mai in serios, eu zic ca treaba cu acoperitul numerelor in dreptul camerelor e valabila... ![]() Eu va sfatuiesc sa mergeti in asa fel incat sa nu treceti prin dreptul acestor radare simultan cu alte masini, asa, pentru orice eventualitate... E imposibil. Am trecut in doua zile de patru ori pe acolo. Mergand cu 50, te ajung fazanii din urma. Am lesinat de furie. Fix in perimetrul de 50m (caraia detectoru' de ziceai ca moare) VINE UNU' CU VATA-N URECHI, cu ce masina crezi? Cu un TRABANT. Sigur avea peste 70. Imi venea sa-l trag pe geam afara, sa-l bat rau. Nu bag mana-n foc, da mi s-a parut ca am vazut blitzul. Singura solutie e sa fac stanga-dreapta de pe o banda pe alta, sa-i opresc pe toti. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
skija |
![]()
|
auziti.. cica-s ilegale, da' amenzile de pana acum raman in vigoare... adica pana acum erau legale...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
Dar se pot contesta. Sau nu?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
skija |
![]()
|
neoficial... adica am intrebat un prieten militian la circulatie, cica nu faci nicio treaba daca depui contestatie.. ca nu te baga in seama.. ca atunci cand ai primit amenda, erau legale si perfect functionale...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite o parere din Monitorul de Neamt. Pe scurt, cica nu, cel putin pana nu apare o hotarare judecatoreasca referitoare la ilegalitatea amplasarii; altfel PV-ul emis de politie ar fi (aproape) legal.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Sony @ 5 May 2009, 23:03) Cu care bre? Cu asta? This post has been edited by ady77: 7 May 2009, 16:29 Attached thumbnail(s) afis.jpg ( Size: 22.3k ) Number of downloads: 96 |
--------------------
|
Sony |
![]()
|
Pai cu asta! De ce crezi ca fugea cu 150 prin localitate de l-a luat radaru'? Asa ca se multumeste cu baietei.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 18:29 |