UCE sau UCH
![]() ![]() ![]() |
UCE sau UCH
csimby |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|||
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
UCH are un sunet de piuit la semnalizare, UCE are clasicul tacanit
This post has been edited by Brambus: 25 Apr 2008, 20:28 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
QUOTE(csimby @ 25 Apr 2008, 18:51) Se poate intampla ca a fost schimbat UCH pe UCE de catre un mecanic nepriceput? De unde pot sa-mi dau seama daca am UCH sau UCE? Tocmai asta este ca un mecanic nepriceput nu poate face asta, ci trebuie sa se priceapa bine, in cazul in care este posibil acest downgrade. Invers parca se poate - UCE-UCH. UCH nu prea se strica sa necesite inlocuirea cu altceva sau cu altul. Dar la 2003 ai UCE cel mai probabil. Poate si cu ceva apa in el, daca da rateuri. Daca aveai UCH nu uitai farurile aprinse... |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
csimby |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 2 February 08 From: Tirgu-Mures ![]() |
Deci la primele serii toate aveau UCE? Si la semnalizare am clasicul tacanit...
|
--------------------
Volkswagen
Polo Comfortline
2014 Renault Symbol Expression 2010
VW Polo 1999 Dacia Solenza Clima 2004 |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La UCE ai un singur buton pe capul cheii pentru deschiderea centralizata. La UCH ai doua botoane pe capul cheii. E cea mai sigura metoda de identificare.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
miki_slz |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 132 Joined: 29 March 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi puteti spune va rog unde este localizat UCE-ul?
This post has been edited by miki_slz: 28 Apr 2008, 21:49 |
--------------------
Dacia
Solenza/ NOVA GTI
2004 Scala /98
- CJ 31 MKI/CJ 03 MKI
|
|
Other |
![]()
|
fost membru UTC Group: Members Posts: 67 Joined: 20 November 06 From: Tg-Jiu ![]() |
Pe stalpul stanga fata , sub bord , aproape de pedala de ambreiaj ...o cutiuta dreptunghiulara cu o mufa in ea...e prins in doua suruburi cu ' cap in cruce " .
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- GJ-xx-xxx
|
|
miki_slz |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 132 Joined: 29 March 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mersi mult !
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza/ NOVA GTI
2004 Scala /98
- CJ 31 MKI/CJ 03 MKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 07:47 |