Umezeala sub covoras cauciuc stanga fata
![]() ![]() ![]() |
Umezeala sub covoras cauciuc stanga fata
c#c |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 May 02 From: Tr.Severin ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
mariancd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 30 April 03 ![]() |
si eu am patit la fel doar ca lichidul s-a scurs in dreapta. Am schimbat radiatorul de incalzire ca era spart. Lichid de racire pierdeam si pe la radiator si am folosit "2+2" si nu am mai pierdut nici o picatura, dar nu cred ca rezolva si problema radiatorului de incalzire ...
|
--------------------
Renault
Megane
2007 Sedan Lux Privilege - 1.5 dci 85 CP
- PH 02 MCD
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Mai mult ca sigur ca este sparta aeroterma (radiatorul de incalzire). Nu cumva iti mirose(a) a ciorba, marar sau patrunjel (inca nu ne-am decis asupra mirosului
![]() Incearca si cu solutie de etansat dar nu stiu cat o sa dureze "astuparea". Trebuie schimbata aeroterma. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Si eu am patit ceva asemanator vara trecuta. Coboram serpentinele de la Predeal la Rasnov si in fata mi-a aparut brusc un urs mare. Dupa un timp am observat umezeala urat mirositoare sub presul stanga fata.
|
-------------------- Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male. |
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
si pe bancheta n-ai observat nimic, hehe?
|
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 663 Joined: 20 November 02 From: Timisoara ![]() |
Asta e deja off-topic.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba eu cred ca e o problema zilnica !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
c#c |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 May 02 From: Tr.Severin ![]() |
QUOTE Si eu am patit ceva asemanator vara trecuta. Coboram serpentinele de la Predeal la Rasnov si in fata mi-a aparut brusc un urs mare. Dupa un timp am observat umezeala urat mirositoare sub presul stanga fata. Mestere, asta numai tie sa ti se intample. ![]() Iar daca nu vrei sa participi serios la discutia asta incearca in alta parte. (Chiar ma faci sa-ti doresc sa patesti si tu la fel cum mi se intampla mie acum). ![]() |
-------------------- |
|
DSops |
![]()
|
Iti imaginezi un forum in care toata lumea este tot timpul "serioasa" sau o lume in care toti sunt stresati si nimeni nu glumeste? Daca da, eu ma retrag din acest forum, daca nu. gandeste-te ca toti avem probleme cu ghiotura si poate este bine sa mai uitam de ele din cand in cand.
|
|
c#c |
![]()
|
QUOTE Iti imaginezi un forum in care toata lumea este tot timpul \"serioasa\" sau o lume in care toti sunt stresati si nimeni nu glumeste? Daca da, eu ma retrag din acest forum, daca nu. gandeste-te ca toti avem probleme cu ghiotura si poate este bine sa mai uitam de ele din cand in cand. Ai si tu dreptate in felul tau. Poate ca m-am aprins ceva. Scuze. Dar am ajuns la concluzia ca daca mai repar inca de vreo 3 ori la masina asta (daca o pot numi masina) mai bine o vand si imi iau altceva la SH. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:08 |