Unde pot vinde 2 Montane?
![]() ![]() ![]() |
Unde pot vinde 2 Montane?
Walkirye |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|||
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am fost pe la 2 vulcanizari, dar mi-au oferit un pretz jenant (300.000 pe amandoua)...
Au 19.000 Km rulati, nu au galme, nu sunt uzate inegal, nu am facut pana, etc...Mi-am luat altele de vara mai bune si astea imi ocupa spatiul inutil si as vrea sa scap de ele. Daca ma poate ajuta careva cu un sfat ii raman recunoscator. Personal nu sunt interesat dar poate gasim pe cineva, care este pretul lor:?: :?: __________________ O zi buna tuturor DSN Confort |
-------------------- |
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Tinand cont ca pretul lor de noi este de aprox. 850 -900.000 (aproximativ), le dau pe la 4-500.000..cred ca e un pret corect.
|
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Le-as vinde eu pe toate 4, am aproape 5000km rulati, sunt ca noi dar as vrea sa-mi pun si jenti, automat nu mai am ce face cu ele :roll: Cat as putea lua??
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:59 |