DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vedeti probleme multe de-ale mele cu DSN

post 11 Nov 2002, 13:25
Post #1

Group:

Warn: (0%) -----

Ca sa nu va mai zic si altele ca o sa vad numai DSN-uri arse prin tara!Cheile al dreacu chei!Amortizoare,placute frana,martorii in bord nu mai merg...se cam strica totul...sau nu oi fi nimerit eu o DSN buna?STabilitate din parti!Ia lamuriti-ma care e treaba ca am inteles ca la toate cand sunt noi si la prima ploaie cand dai drumu la stergatoare o iau amandoua razna..E fleasca in masina.Da pe asta nu ati auzit-o se deschide usa dreapta in mers!Am dat si eu intr-o groapa din asta normala nu era mare si era s-o pierd pe maica-mea din dreapta!Sa las femeia pe strada si nu alta!Radiatorul....,electromotorul...clima,....ATentie mare daca vi s-a dus electromotorul ati pus-o.In primul rand e fff scump si o sa vedeti cam ce inseamna sa-l schimbati.Am ajuns la in berceni la un service autorizat si eram primul cu electromotorul.Ideea e ca nu se poate scoate cu japca de acolo.Daca te chinui cu scos roti si cenzuraturi de pe acolo iese dar ff greu.Eu am stat cu ea 4 ore ca sa-l schimbe!Injurau mecanicii aia in draci ca nu au mai vazut asa ceva.Ideea e ca normal se scoate cu tot cu motor!Dar romanul s-a chinuit 4 ore cu ranga si a reuist cu chiu cu vai sa-l schimbe!Clima asta vara in mers..ma duceam la Galati,Caldura mare afara,AC (daca se poate numi asa,mai bine as zice adiere conditionata) la viteza maxima a bubuit pur si simplu.Nu stiu de ce nu stiu cum ....si a inceput sa nu ma mai intereseze...e dusa rau masina....

--------------------
User is offlinePM
Go to the top of the page
+
Liviu
post 11 Nov 2002, 19:46
Post #2

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Salut,

Mai .. dar tu esti patit rau de tot cu masina asta (daca se cheama masina).
In locul tau as urla la astia de la VC (Vocea Clientului) pana imi schimba TOT TOT TOT ....

Nu te lasa .... o sa ai o masina (DSN) mai buna decat cele noi iesite de pe poarta ...

Pana una alta .. cum stai cu MOTORUL ??? .. nu tacane ???

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
+
post 18 Nov 2002, 10:05
Post #3

Group:

Warn: (0%) -----

ce sa zic ma?Motorul merge bine la fel si cutia deci din pct astea de vedere nu va faceti probleme!Altele sa le vedeti voi canfd vor aparea....Ce e cu vocea clientului?

--------------------
User is offlinePM
+
Liviu
post 18 Nov 2002, 10:34
Post #4

expat naiv

Cum adica ce e cu astia de la VC ???
Cum iti pica ceva la masina .. repede telefon la VC 0248/500000. Si spui ca ti-a picat aia .. s-a stricat ailalta (asta doar pentru arhiva). Dupa ce acumulezi o lista impresionanta de stricaciuni in garantie .... stai si vezi daca ti-a picat ceva (acelasi ceva) de trei ori la rand si poti cere inlocuirea produsului.

Cat despre intrebarile celelalte pe care le-ai pus ... Stergatoarele .. trebuie stranse suruburile cat poti de tare. In plus trebuie schimbate lamelele (ca sa nu iti scartaie).
Despre ploaie ... la toti [ploua (de mai devreme sau de mai tarziu) ... dar este ceva rezolvabil cu un tub de mastic si unul de silicon.

Bafta!

--------------------
. . .
+
Dany
post 21 Nov 2002, 00:33
Post #5

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Cum adica ce e cu astia de la VC ???
Cum iti pica ceva la masina .. repede telefon la VC 0248/500000. Si spui ca ti-a picat aia .. s-a stricat ailalta (asta doar pentru arhiva). Dupa ce acumulezi o lista impresionanta de stricaciuni in garantie .... stai si vezi daca ti-a picat ceva (acelasi ceva) de trei ori la rand si poti cere inlocuirea produsului. Bafta!

Salut! Crezi ca faptul ca in garantie mi s-a stricat de doua ori cutia de viteze, o data pompa de frina plus multe multe multe alte defecte ma ajuta sa imi schimb masina? sad.gif Sau macar rahatul ala de cutie? Exista cineva pe aici care a obtinut asa ceva? Crede-ma - am scris scrisori O GRAMADA la vocea clientului, si in romana si in franceza, si lu' Frederic Piotin - noul director, si la ziare. SI - NIMIC! Daca e posibil, please da-mi reply si la innovative@xnet.ro - sint nou pe forumu' asta si nu m-am prins inca daca / cum merge treaba. Thnx!

--------------------
Renault Laguna III Coupe 2009 / Dynamique - B 00 XXX
+
Liviu
post 21 Nov 2002, 10:47
Post #6

expat naiv

Forumul celalalt il citesti ???
members2.boardhost.com/daciasupernova

Este pe acolo un tip .. Alex care si-a schimbat MOTORUL in garantie smile.gif ...

Hint: Noi (foumistii DSN) ne intalnim in fiecare JOI seara la ora 20.00 in Herastrau (in fata la restaurantul Pescarus .. chiar langa o rulota pe care scrie SEXY SHOW .. sau SEXY BAR ....
Esti invitat si tu sa iei parte la intalnirea asta care se termina de obicei cu un suc/bere f alc. ....

Imi poti scrie daca vrei ... desi nu stiu cu ce te-as putea ajuta smile.gif .. liviupopa@xnet.ro

--------------------
. . .
+
Dany
post 16 Jan 2003, 21:51
Post #7

Membru autentic

Forumul celalalt il citesti ???
members2.boardhost.com/daciasupernova

Este pe acolo un tip .. Alex care si-a schimbat MOTORUL in garantie smile.gif ...

Hint: Noi (foumistii DSN) ne intalnim in fiecare JOI seara la ora 20.00 in Herastrau (in fata la restaurantul Pescarus .. chiar langa o rulota pe care scrie SEXY SHOW .. sau SEXY BAR ....  
Esti invitat si tu sa iei parte la intalnirea asta care se termina de obicei cu un suc/bere f alc. ....  

Imi poti scrie daca vrei ... desi nu stiu cu ce te-as putea ajuta smile.gif .. liviupopa@xnet.ro

Salut. Ca sa fiu sincer, nu cred ca ma poate ajuta nimeni. Chiar nimeni. De 5 (CINCI!) ori mi s-a stricat cutia de viteze! Am sunat la vocea clientului si "expertul" care a venit mi-a explicat ca poate sa mi se strice de X ori - masina nu se schimba. O am de 4 luni si numai in service stau.

Apropos de nervi - am postat un mesaj la "Diverse" - "Trebuie sa facem ceva..." - intr-asa un hal de nervi am ajuns. Cred insa ca daca ne unim mai multi si facem ceva CONCRET care sa la scada vinzarile...

Intre timp am scris la toate ziarele, la posturile TV, la OPC si am inaintat si o cerere oficiala catre Dacia sa mi se "restituie contravaloarea actualizata", conform HG 395/1995. Totusi ma indoiesc ca o sa reusesc ceva. O sa incerc sa vin joia viitoare. smile.gif

Daniel

--------------------
+
AL
post 17 Jan 2003, 13:01
Post #8

Member

Domnule,

esti un mare ghinionist... dar nu ai dreptate sa te vaicaresti atat pana nu ai epuizat toate posibilitatile LEGALE de a rezolva problema.

Sfatul meu este:
1. ai facut la Dacia cererea de schimbare a masinii sau de restituire a banilor. E OK. Probabil ca nu ai primit inca raspuns (scris). Daca au trecut 30 de zile, mai fa o incercare la directoarea de la VC (048500001) ca sa aflii daca si cand vei primi raspuns...apoi poti scrie la ANPC... eventual te vei duce personal cu petitia si vei discuta cu persoana care se ocupa de "bunuri de folosinta indelungata". La dosar atasezi toate actele doveditoare (in copie) de care dispui: factura masinii, carnetul de garantii (pagina cu reparatiile), fisele de incident de la service sau procesul verbal incheiat de expertul fabricii (daca ti-a vazut-o vreun expert).

2. poti cere inlocuirea (sau banii) atat in temeiul defectului repetat de mai mult de 3 ori in prima jumatate a perioadei de garantie, cat si a defectului neremediat a carui cauza nu se poate stabili. Parerea mea este sa faci amblele precizari.

3. Din petitie trebuie sa reiasa ca ai acceptat deja solutii succesive propuse de fabrica DAR...la ultima constatare a defectului NU AI MAI ACCEPTAT REMEDIEREA, CI AI SOLICITAT SCHIMBAREA MASINII...etc.

4. Ar fi bine ca dupa constatare ssa lasi masina in service...sa nu mai circuli cu ea... ar putea fi un motiv de refuz din partea Dacia.

Probabil ca alta masina nu vei capata dar poate iti vor schimba cutia si ambreiajul si planetarele...adica toata transmisia.... asta ar fi calea de mijloc pe care sa o accepti...la masa verde...

Succes si te asteptam joia viitoare (23 ian 2003 ora 20).

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Dany
post 17 Jan 2003, 13:32
Post #9

Membru autentic

[quote]
esti un mare ghinionist... dar nu ai dreptate sa te vaicaresti atat pana nu ai epuizat toate posibilitatile LEGALE de a rezolva problema.
[/quote]
Din fericire, in dimineata asta am parcurs primele 3 puncte din mesajul de mai sus. Multumesc mult. Ii mai las vreo' saptamina si sun si la WC la 500.001. Nu stiam de numarul asta al directoarei...
[quote]
4. Ar fi bine ca dupa constatare ssa lasi masina in service...sa nu mai circuli cu ea... ar putea fi un motiv de refuz din partea Dacia.
[/quote]
Hmmm... Asta imi e cam teama sa fac! :? Cine stie - poate ca nu rezolv nimic si in plus ma mai si trezesc cind vreau sa o iau ca imi lipsesc citeva suruburi... biggrin.gif

99,9% o sa vin joi.

Multumesc inca o data,

Daniel[/quote]

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2025 - 10:46
Forum Renault