ZGOM Pedala de frana scartaie
![]() ![]() ![]() |
ZGOM Pedala de frana scartaie
Dsign |
![]()
|
||
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|||
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ma voi chiar sinteti paranoici
![]() Cind iti scirtiie pedala aia de frina? Cind apesi? Cind o eliberezi? Tot timpul? Sau e doar o parere? |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
adevarul asta este: clientul mediu de dacia are pretentii cam de trei ori mai mari decat cumparatorul tipic de rolls.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hahaha, se baga ursu in vorba asteptind sa se faca mierea... cind apas pedala de frina, aceasta scirtiie. o sa ma uit sa vad ce are. sunt "pretentios" oarecum, pentru ca asa ceva nu s-a intimplat la DSN sau berlina. in rest sunt multumit de masina...
apropo de paranoia, unii sunt mai mult decit paranoici in ceea ce priveste garantia masinii. dar asta este alt subiect |
--------------------
D
Logan
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.211 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Bre nene! Mai da-ti-o in puii ei de treaba! Daca scirtiie UNGE-O! Sau du-te la service s-o unga ei!
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ce v-ati face daca nu ar scartai una sau alta? Probabil v-ati plictisi de moarte. Preferi sa studiezi daca pedala scartaie mai tare cand o apesi cu varful sau cu calcaiul decat sa o ungi!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SFAt1 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 13 October 04 ![]() |
QUOTE(Sony_ @ 29 Oct 2004, 20:42) Ce v-ati face daca nu ar scartai una sau alta? Probabil v-ati plictisi de moarte. Preferi sa studiezi daca pedala scartaie mai tare cand o apesi cu varful sau cu calcaiul decat sa o ungi! ![]() Mare dreptate ai Nene Sony. La mine, poate am avut noroc, nu scartaie si nu trepideaza nimic nici la ralanti, nici in mers, nici...cand. Pe marti sper sa fac un drum Constanta-Bucuresti, iar pe la mijlocul lunii un drum Constanta-Targu Mures. Mai zic eu dupa sau poate ca mai apare ceva pana atunci, ceea ce nu prea cred dupa cum folosesc eu masina. |
--------------------
Dacia
1310 Berlinã
- XX 24 XXX
|
|
Dsign |
![]()
|
am rezolvat-o cu pedala de frina in weekendu asta...nu va mai stresati atita, ziceam si io asa ca a aparut... ca si mobra din aeroterma...
|
--------------------
D
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:41 |