DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> buna

gabybubu
post 27 Mar 2011, 13:15
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 27 March 11




buna, am si eu o statie intek m-120 plus.spuneti-mi cum se poate regla statia pentru romania fiindca am montat-o pe un camion de 7,5 tone si am cumparat o antena president alaska noua si am calibrat-o dar tot timpu fasaie si nu prea se poate comunica? va multumesc daca ma puteti ajuta


--------------------
volkswagen vento 1994
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
anghelcatalin1992@yahoo.com
post 2 Apr 2011, 21:24
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 234
Joined: 17 January 11




prin fiecare oras exista persoane care isi castiga painea cu asa ceva (reparat, calibrat , reglat etc. ) .
din ce oras esti ?
si cam toate statile mai si fasie


--------------------
dacia 1300 1982 - ph07bgy
catalin-alexandru
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catalin1
post 13 Nov 2014, 19:27
Post #3


Membru autentic


Group: Members
Posts: 720
Joined: 4 July 13
From: Dobrich




cobra 19 dx este o statie eficienta si tacuta ,si apropo,fasaielile apar de la propagarile din atmosfera


--------------------
Renault Megane 1,4 2000 phase 2 - B 25 wiz
Decat la o nunta falsa mai degraba la un divort distractiv
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 13 Nov 2014, 19:43
Post #4


Membru autentic


Group: Members
Posts: 8.774
Joined: 31 July 06
From: Gl.




QUOTE(gabybubu @ 27 Mar 2011, 13:15)
cum se poate regla statia pentru romania
*



Detaliaza te rog !


--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE - Gl-60-AME
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Seba
post 14 Nov 2014, 08:00
Post #5


Membru


Group: Members
Posts: 117
Joined: 27 April 05
From: Targu Mures




QUOTE(gabybubu @ 27 Mar 2011, 13:15)
spuneti-mi cum se poate regla statia pentru romania
*



Statia nu ai cum sa o reglezi, antenele se calibreaza in functie de planul de masa (caroseria) pe care se monteaza. Ai spus ca ai calibrat-o. Fa cateva probe dimineata sau seara cand e mai liniste in banda ca apoi incepe propagarea. Daca nu poti comunica deloc, atunci trebuie verificata statia (nu stiu de unde o ai) dar cele facute pentru Polonia au frecventele canalelor decalate cu o jumatate de canal si nu sunt utilizabile la noi.


This post has been edited by Seba: 14 Nov 2014, 08:03


--------------------
- - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd September 2018 - 04:35
Forum Renault Server hosting