ce reprezinta protectia laterala pe clima?
![]() ![]() ![]() |
ce reprezinta protectia laterala pe clima?
cristiV |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
la dsn sau la solenza?
una din protectiile laterale sunt ornamentele alea de cauciuc la sn, sau plastic la solenza. dar solenza cica are bare de protectie in usi. pana nu desface cineva o tapizerie de usa nu prea sunt convins. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE eu nu am vazut nici o bara :roll: care sa bata la ochi, parca era un fel de platbanda pe usi, aia este? :wink: "protectii laterale" din pliantul de prezentare DSN : pe care le are Clima si Rapsodie si lipsesc la Europa si Confort sunt fasiile alea negre de cauciuc lipite pe portiere... nimik altceva |
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
cristiV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 26 November 02 From: Bucuresti ![]() |
aha
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
RoadRunner |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar sunt curios daca a desfacut careva o fata de usa de Solenza sa ne spuna si noua daca are sau nu bari laterale de protectie in usi...
La DSN nu are... :cry: |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
- - Beep! Beep!
|
|
cristiV |
![]()
|
nici nu si-au primit masinile si vrei sa le desfaca
![]() asteapta sa prinda si ele cateva ploi, ca o sa inceapa sa bage si ei silicoane pe fete ![]() |
--------------------
RENAULT
Laguna III GT
2011
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
io am desfacut supernova mea in prima saptamana si era prima masina personala.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:08 |