ce tip de pompa de benzina este pe DSn?
![]() ![]() ![]() |
ce tip de pompa de benzina este pe DSn?
ion73 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
din cate mi-a spus alex presiunea pe conducta trebuie sa fie 5-5.5 bar
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
ion73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 December 02 From: Timisoara ![]() |
stiam ceva ca e peste 5bar dar nu stiam sigur.oricum este nevoie de ceva presiune data fiind injectia multipunct a motorului.ai idee daca pompa asta este romaneasca sau ceva import,pentru ca la 5-6 bar uzurile sunt mult mai mari decat la o presiune mai mica si deci ar cam trebui sa fie buna.am auzit variante a ca o pompa costa pe la 5 mil de lei.stiti ceva de asta?
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ideea e ca nu m-am uitat eu exact pe manometru, dar cred ca nu zicea ala prosti. la cielo am citit ca trebuie sa fie in jur de 3 bari. de ce difeerenta asta. cielo are tot multipunct si motor mai mare.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Pompa este aceeasi de pe berlina si are presiunea destul de mica!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
presiunea in rampa de injectie trebuie sa fie 3 bari, constanta, reglata de un regulator... deci pompa trebuie sa transmita benzina la presiune un pic mai mare...pompa are o supapa de siguranta care deschide la o presiune prea mare care ar dauna pompei daca ar fi gatuit circuitul etc... nu stiu sigur care este dar banuiesc ca in jur de 5 bari...
valoarea de 3 bari in rampa este data in manual! mai multe nu stiu...dar dl ion73 poate sa mearga la magazinul Dacia si sa vada una "live"... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:01 |