ceasuri suplimentare, cele care se pun pe stalpul din stanga
![]() ![]() ![]() |
ceasuri suplimentare, cele care se pun pe stalpul din stanga
ety |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 24 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|||
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
se monteaza pe plasticul de pe stalp
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
ety |
![]()
|
ok am inteles asta dar nu vine cum trebuie pe acel plastic, trebuie sa mai tai din el sa vina cum trebuie si cum se prinde cu ce se prinde?
inca o intrebare, ceasurile sunt de temp la apa, presiunea la ulei si voltmetru(cred ca asa ii zice), unde sunt sau unde trebuie sa montez sondele unde sunt pe motor sondele de apa si cele de uleica nu stiu m-am uitat dar nu am vazut |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
![]() Membru fara Dacie Group: Members Posts: 275 Joined: 15 January 05 From: Slobozia ![]() |
il ajustezi si tu sa vina bine pe plasticul de la stalp ... prinderea se poate face pe laterale pentru ca oricum va fi ascunsa de cheder, respectiv de partea neagra a parbrizului
pentru temperatura apa ai doua furtune vizibile cand ridici capota pe partea dreapta ... unul din ele avand un capacel ... dai capacul jos si montezi sonda, pentru voltmetru te legi la baterie ![]() ![]() sper ca am fost explicit spor la treaba ![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
ety |
![]()
|
mersi pentru raspunsurile date,pentru voltmetru stiam unde sa il leg
![]() ![]() 15 Oct 2009, 13:31: si-a montat cineva aceste ceasuri pe stalp, sa ma ajute si pe mine si chiar nu am idee cum as putea sa il pun, ca suportul asta este curbat rau si m-am tot uitat nu imi vine nici o idee cum sa-l pun, am incercat in mai multe pozitii si tot nu vine cum trebuie 15 Oct 2009, 18:16: spuneti-mi si mie de unde pot sa achozitionez fibra de sticla si rasina sa pot termina This post has been edited by ety: 15 Oct 2009, 17:16 |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Cesuri-indicatoare...ml#entry1535320
Dar de ce vrei aceste ceasuri? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ety |
![]()
|
eu am intrebat sa-mi spuna si mie unde gasesc fibra si rasina pentru fibra(sa nu fie persoane care intreaba pentru ce imi trebuie rasina)
daca ai citit prima postare le-am primit cadou, si nu as vrea sa le vand daca le-am primit as vrea sa le si montez pe masina nu sa fac altceva cu ele |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am inteles ca le-ai primit si vrei sa le montezi, atunci reformulez... la ce iti foloseste asa ceva?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
heloo reveniti cu picioarele pe pamant nu este dacia 1300 la care tre sa fii atent la presiune la ulei si la apa totusi are motor renault
![]() This post has been edited by vladut88: 16 Oct 2009, 23:12 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
ety |
![]()
|
si daca are motor de renault nu se poate defecta sonda de ulei sau cea de apa?
defectiuni pot aparea si la alte masini mai cu pretentii. cate loganuri nu au avut diverse probleme din fabrica. toti este facuta (asamblata) de romani nu de francezi mai bine imi inca o masura de precautie decat sa se buleasca motorul |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
bobo77 |
![]()
|
Deja exagerezi si nici nu prea stii despre ce vorbesti...decit sa spui asemenea gogomanii mai bine fi multumit cu raspunsurile primite.O sti pe aia cu filozoful...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
chelloo83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 28 October 07 ![]() |
suntem toti off topic... dar oare ce a mai facut omul nostru?
|
--------------------
dacia
logan 1.5 DCI
2008 Jeep Autohton .
|
|
ety |
![]()
|
le-am montat pe stalpul de plastic dar astept sa-mi vina niste fibra de sticla sa o pot finisa cum trebuie, nu vreau sa arate facuta ca din topor.
darkyro sonda de ulei am vazut-o, o sa fac ori la strung, ori sa incerc sa o pun pe cea de la 1300 pentru ulei, la apa nu merge unde ai zis tu, ca acel capacel este prea mic in comparatie cu sonda si nu merge, am vazut ca pe chiuloasa mai este o sonda langa acele furtune dar nu stiu daca este pentru apa, ca daca este ma gandeam sa fac tot un T ca si la ulei sa o pun acolo, voi ce spuneti? |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
si eu m-am tot gandit, dar banul ii cea mai mare problema desi am gasit ceasuri de marca zic si destul de ieftine.
m-am gandit sa le pun in galeriile de aer din consola chiar deasupra player-ului, mai exista ceva USER care are tot asa si arata mortal |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
unde se conecteaza acele ceasuri?
|
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
ety |
![]()
|
pai nu ti-a dat si oschema pentru montare?
depinde ce ceasuri ti-ai luat, fiecare model in parte are o alta schema de montare. la ceasul de ulei iti trebuie o sonda speciala conceputa pentru acel tip de ceas, pentrucel de apa la fel iti trebuie o sonda pentru el. eu tot am probleme la cel de apa ca nu stiu unde sa montez sonda la motor, inca sunt in cercetare sa vad inde ar merge,oricum sonda trebuie pusa undeva in chiuloasa ca sa ai temp motorului oricand |
--------------------
dacia
logan
2006 laureat +
- B 53 ETY
|
|
Darkyro77 |
![]()
|
e mai dificil sa pui sonda in chiulasa ... cea mai simpla solutie care am adoptat-o este cea de a face la nenea strungar un T pe care am pus sonda de presiune ulei a masinii, sonda de presiune si cea de temperatura pentru ulei. cea de presiune nu conteaza unde o pui ca o sa-ti indice presiunea, problematic este cu cea de temperatura pentru ca nu e introdusa in fluxul de circulatie al uleiului si pana ajunge sa indice exact trece putin timp.
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Se monteaza in locul busonului de scurgere al uleiului.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ety @ 18 Oct 2009, 20:19) le-am montat pe stalpul de plastic dar astept sa-mi vina niste fibra de sticla sa o pot finisa cum trebuie, nu vreau sa arate facuta ca din topor. darkyro sonda de ulei am vazut-o, o sa fac ori la strung, ori sa incerc sa o pun pe cea de la 1300 pentru ulei, la apa nu merge unde ai zis tu, ca acel capacel este prea mic in comparatie cu sonda si nu merge, am vazut ca pe chiuloasa mai este o sonda langa acele furtune dar nu stiu daca este pentru apa, ca daca este ma gandeam sa fac tot un T ca si la ulei sa o pun acolo, voi ce spuneti? fibra nu adera pe plastic... o sa crape dupa o perioada |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
se gaseste pe piata o flansa pentru presiune ulei care vine pusa intre blocul motor si filtru de ulei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:29 |