cum reglez carburatoru dublu corp pt GT ?
![]() ![]() ![]() |
cum reglez carburatoru dublu corp pt GT ?
andrei_broasca21 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 December 08 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
- B-15-pyk, B-27-KZV
GT '98 / MPI 2002
|
|||
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
La automarcus grup in pantelimon gasesti carbotest so iti regleaza baietii carbu de nu mai ai treaba cu el ,costa 100 de lei reglaju+daca iti schimba ceva pe la el si iti da garantie 3 luni.
Cauta pe net si gasesti si nr de telefon. Sau daca vrei sa il faci singur intra pe forumul de la olcit si sigur gasesti un tuttorial cu reglajul dublucorpului. Salut si drumuri bune. |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
- B-**-***
2003 Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
andrei_broasca21 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 10 December 08 From: bucuresti ![]() |
mersi mult MIKE1410 !!!
|
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
- B-15-pyk, B-27-KZV
GT '98 / MPI 2002
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Carb infundat clar. Mergi la AutoMarcu's .
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
- B xx xxx
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
|
|
andrei_broasca21 |
![]()
|
Am fost la AMG si spre mare mea uimire carb era perfect reglat . totul era de la platina . la acc nu dadea tot timpu scanteie . plus ca imi atingea la contactele capacului de la delcou si aceea piesa ca nu stiu cum se numeste . Woow!!!
|
--------------------
DACIA
NOVA/ SUPERNOVA CONFORT/
- B-15-pyk, B-27-KZV
GT '98 / MPI 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 22:27 |