cum se ataseaza o poza unui reply?
![]() ![]() ![]() |
cum se ataseaza o poza unui reply?
papamuntz991 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce mărime și ce extensie are poza respectivă (ce format e) ?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
e JPEg si are 459 kb...rezolutie 2500x1900...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
rezolutie prea mare
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Foloseste http://www.imageshack.us/ pentru a pune poze pe forum sau daca vrei neaparat sa le atasezi micsoreaza-le cu Acdsee sau Photoshop.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
BNG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 January 06 ![]() |
Sau cu Microsoft Office Picture Manager pe care banuiesc ca il are mai multa lume fiind in pachetul Microsoft Office.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
ms mult baieti...am reusit sa micsorez...si am atasat pozele...la lipiciosu cu daciile noastre copilasii nostri...
se poate inkide... |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu le propusesem la admini sa faca ei resize-ul cu gd-ul ...in felul asta nu mai apar batai de cap ...ii si ajut daca vor
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
UXE, multumim mult pentru intentie, dar nu prea ai cum sa ne ajuti. Limitarea tine de memoria alocata in php fiecarui script. iar pentru resize php face imaginea BMP si o tine in ram. apoi ii face resize.
eventual niste softulete free, simple si bune, de batch resize ar fi bine sa punem. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cel mai tare softulet free care face SI batch resize: irfanview.
De cand l-am descoperit am renuntat total la AcdSee, mai ales ca ma saturasem sa-l crakuiesc ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
resize se poate face si cu Paint...eu asa am facut...
inca o chestie...mai devreme cand am intrat topicu asta apartinea de forumul reno...era cu galben si nu puteam sa postez... |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
AlexV |
![]()
|
forumurile sunt unite si exista sectiuni vizibile din ambele site-uri.
pe reno te poti loga cu acelasi user ca pe daciaclub. probabil ca esti abonat la acest topic si cand am postat eu ai primit mail cu reno.ro in loc de daciaclub.ro. forumul trimite ca link, forumul care a fost folosit pentru a posta. daca inlocuiesti reno.ro cu daciaclub.ro in link o sa accesezi acelasi lucru, dar logat si cu skin-ul de daciaclub. viceversa cu reno ![]() paint e foarte bun cand ai cateva poze, dar daca vrei sa adaugi vreo 10 de ex e mult mai usor cu un batch resize software. ii dai pozele si setarile si le face pe toate. |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
oke...acum am inteles...pentru faza cu schimbatu linkului...foarte utila...am incercato:)
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:43 |