DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dacia lodgy-probleme+rezolvari, probleme generale

george75m
post 13 Aug 2016, 20:07
Post #31


Membru incepator


Group: Members
Posts: 32
Joined: 31 October 10




Pe oricare dintre cele 3 tipuri de rutari e la fel.
Imi poti explica, te rog, cum e cu temperatura exterioara si Medianav ?

This post has been edited by george75m: 13 Aug 2016, 20:09


--------------------
Dacia Logan / Lodgy / 2007_Ambiance_1.4MPI/ 2016_Stepway_1.5DCI_109CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 14 Aug 2016, 10:55
Post #32


torquemada


Group: Members
Posts: 1.090
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Trebuie un calculator (nou e 560ron) și reconfigurarea Medianav, adică ce se vede:

fără
https://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1628032523

cu
https://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1628032524

This post has been edited by torquemada: 14 Aug 2016, 10:56


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george75m
post 14 Aug 2016, 18:08
Post #33


Membru incepator


Group: Members
Posts: 32
Joined: 31 October 10




Interesant, dar nu ma gandeam sa ajustez masina din prima luna, ce fac cu garantia de 4 ani ?
Astia de la Dacia nu s-or fi urcat intr-o masina straina de acum 15 ani ? Ar fi vazut cum trebuie sa arate bordul. Nu costa mai mult de 50 Euro in plus sa puna kilometrajul separat de informatiile din computerul de bord. Nu de alta, dar atentia este distrasa de la drum cand filuiesti atatea pagini intr-un singur sens.

This post has been edited by george75m: 14 Aug 2016, 18:14


--------------------
Dacia Logan / Lodgy / 2007_Ambiance_1.4MPI/ 2016_Stepway_1.5DCI_109CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandrusiri
post 2 Dec 2016, 13:23
Post #34


Membru autentic


Group: Members
Posts: 867
Joined: 18 December 07
From: iasi




Buna ziua.am si eu o dacia lodgy si am activat afisarea temperaturii exterioare pe TdB.
Problema este ca nu o afiseaza deoarece firele de la senzorul de temp de pe oglinda se opresc in mufa oglinzii si nu mai au contunuitate inspre masina.imi puteti spune si mie unde ar trebui conectate acele fire sa arate temperatura pe TdB?


--------------------
dacia Lodgy 1.5 dci 107 cp 2013 - IS-54-SIR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
titix88
post 16 Jan 2017, 16:47
Post #35


Membru incepator


Group: Members
Posts: 27
Joined: 26 October 12




una mica problema=tatal meu a pierdut busonul de la rezervor, ce se poate face? este aftermarket? multumesc


--------------------
Dacia Lodgy 1.5 dci 110 cp 6 MT 2014 - CJ xx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 16 Jan 2017, 18:55
Post #36


步步


Group: Moderatori
Posts: 20.437
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Dezmembrari.
Sau buson universal.


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 17 Jan 2017, 13:19
Post #37


Membru autentic


Group: Members
Posts: 9.341
Joined: 12 November 05
From: Bucuresti




de la dezmembrari o sa aiba alta cheie. La dacia poti comanda buson pe cheia ta, dureaza cateva saptamani pana il aduce.


--------------------
membru Folding @home din 2008 - verde
Membru satul de gasca vesela de pe forumul atasat cafenelei Dacia Club.
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tonys16
post 1 Feb 2017, 01:25
Post #38


Membru incepator


Group: Banned
Posts: 4
Joined: 1 February 17




.......


--------------------
Ford Focus 2016 - Cd-12-efg
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MACLASE50
post 24 Jun 2018, 14:53
Post #39


Membru incepator


Group: Members
Posts: 14
Joined: 1 June 18




Salutare !...la pornirea Medianavului imi apare mesajul "global_cfg not foun".....si nu pot folosi navigatia...Ce este de facut?///Ma poate ajuta cineva?

24 Jun 2018, 16:16:
.....pt o Dacia Lodgy !

24 Jun 2018, 16:37:
este pe el instalat versiunea 1.1.3

This post has been edited by MACLASE50: 24 Jun 2018, 16:37


--------------------
Renault Captur 2015 TCE - HD 10WGU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th November 2018 - 14:50
Forum Renault Server hosting