diferente intre dacia cu carburatie, si cea cu injectie
![]() ![]() ![]() |
diferente intre dacia cu carburatie, si cea cu injectie
augustin87r |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|||
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Chiar asa, vreau si eu sa stiu care sunt modificarile. Dacia cu injectie...
![]() Un mecanic cu foarte multa experienta mi-a spus ca, Daciile cu injectie, practic au tot carburator numai ca au un injector incorporat in galerie... in rest cam la fel... camera de nivel constant... etc. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
e un topic la imbunatatiri CLT care se cheama trecerea de la carburatie la injectie.
Recomand search + lectura EDIT: na c-am dat eu search pt tine http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...214&hl=injectie This post has been edited by Ov: 6 Jul 2006, 17:07 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 20:38 |