DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 3 4 5 6 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cosmote

corbex
post 8 Oct 2012, 18:55
Post #121


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 8.198
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Platesti partea din subventia telefonului, proportional cu durata neexecutata a contractului.
Cosmote o sa se ocupe tot pe banii tai. De pomana nu da nici bisericq, damite telefonia.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexNIT
post 8 Oct 2012, 18:58
Post #122


16v Inside


Group: Members
Posts: 318
Joined: 8 April 12
From: Dej/Cluj-Napoca




pai scrie in contract ca perioada minima e 1 an..1 an e in 5 decembrie anul asta.


--------------------
Renault Megane 1.2 1999 1.6 16v Grandtour - RXE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cosmin_2300
post 8 Oct 2012, 20:15
Post #123


Banned


Group: Members
Posts: 5.050
Joined: 5 May 06
From: București




Plătești abonamentul pe lunile rămase în contract + o taxă (200 de Euro parcă).


--------------------
2 x Opel Astra H - 2006/2009 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexNIT
post 9 Oct 2012, 12:53
Post #124


16v Inside


Group: Members
Posts: 318
Joined: 8 April 12
From: Dej/Cluj-Napoca




am fost azi si am anulat pana mi se termina abonamentul la vodafone


--------------------
Renault Megane 1.2 1999 1.6 16v Grandtour - RXE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Zipy
post 16 Nov 2012, 20:41
Post #125


Membru


Group: Members
Posts: 110
Joined: 20 June 11




Stie cineva cum imi pot activa apelurile video? Trebuie sa platesc ceva daca deja am minute incluse in abonament?



--------------------
Renault Megane 1.5 dCI, 86hp, Sedan - TR 04 ZIF
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGDBZ
post 21 Nov 2012, 09:21
Post #126


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.476
Joined: 8 July 09
From: BZ




Oare de ce s-au scumpit telefoanele la Cosmote cu minim 200 lei(o suma destul de importanta), nu mai au bani sa le subventioneze ? Sau se pregatesc de sarbatori ?
Am un abonament orange pe care nu-l prea folosesc si am vrut sa fac o portare in Cosmote mai mult pentru ami lua un telefon (abonamentul il dadeam mamei mele) si telefonul ce vroiam sa-l iau este cu 350 lei mai mult wacko.gif , de altfel ca multe alte telefoane.


--------------------
Dacia 1310 Li - GPL / 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 21 Nov 2012, 12:17
Post #127


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 4.870
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Se pregătesc poate pentru vinerea neagră.


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 29 Jan 2013, 20:55
Post #128


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 13.964
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Mi se pare mie sau netul pe telefon in cosmote se misca mai prost decat vdf sau portocalii?

Pe speedtest cu server in buc am 456 ping, 206 kbps download si 115 up. La voi tot asa?

This post has been edited by Maskatu: 29 Jan 2013, 21:08


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
shade4free
post 5 Mar 2013, 16:39
Post #129


Membru autentic


Group: Members
Posts: 353
Joined: 23 March 10
From: ......




Mi-am luat azi pachetul connect3G cu modem si cartela
este posibil sa ma internez si mi-am zis sa imi iau pentru tableta
Pe tableta se misca bine(parca zboara cam repede banutii)

Am cartela de telefon tot in cosmote,pe ea am inclus si ceva Mb Eu pe telefon nu ii pot folosi,telu fiind adus de afara nu este compatibil
Intrebarea este : pot baga cartela din tel in modem sa folosesc acei Mb? ca este pacat de ei
Multumesc frumos


--------------------
... scala ..... - ........
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 6 Mar 2013, 13:46
Post #130


Nu zic nimic...nou


Group: Moderatori
Posts: 4.870
Joined: 12 August 04
From: Lumea mea




Eu zic că da.

P.S. Sănătate îți doresc!

This post has been edited by DragosP: 6 Mar 2013, 13:47


--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 23 May 2013, 09:49
Post #131


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 13.964
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Am observat urmatoarea chestie. La netul pe cartela (cosmote) nu am avut vreodata viteza 3g. De hsdpa nu mai zic.... astea sunt deja vise interzise. Sta constant pe E adica edge. Asta inseamna o "uimitoare" viteza de maxim 0,236 kbps maxim 0,300.

Bagat in acelasi telefon cartela vodafone. Rezultat... netul in bucuresti sta numai pe H adica hsdpa adica pana la 7 megi. Se misca aproape la fel de bine ca pe wifi.

Si uneori fluctueaza pe 3g adica tot este mult mai bine ca edge ul de la cosmote.

Am incercat sa pun telefonul de pe auto( gsm/wcdma) pe wcdma in speranta ca poate vad si eu la cosmote vreun 3g macar, daca nu un H. Pe wcdma nici nu functioneaza cosmoteul. Atat de varza este.

Am mai intrebat in stanga si in dreapta si am aflat ca tot la cosmote dar la abonament viteza este la nivel de hsdpa. Deci la cartela au limitat viteza la nivel de edge.

A mai intampinat cineva problema asta? Cred ca politica lor este la nivel de megi multi, ieftini si greu consumabili.


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 23 May 2013, 10:23
Post #132


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.541
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Nici vdf si nici org nu merg pe cdma, atat de varza sunt...

Suport clienti n-au cosmoteii astia?


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 23 May 2013, 13:15
Post #133


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 13.964
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




O sa razi dar cand am dat search la operatori pe cdma, mi-au aparut vodafone, orange si digi mobil. Daca sun la ei nu cred ca rezolv ceva. Probabil o sa imi recomande sa imi fac un abonament. Dar nu vreau sa fac asta pentru ca nu suport abonamentele in general. Mi se pare urat totusi, sa limitezi banda pe cartela iar unul cu un abonament de 6 euro adica de cat incarc si eu, sa aiba viteza de 7 megi, in conditiile in care eu nu vad mai mult de 0,3.


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aqua
post 23 May 2013, 13:24
Post #134


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.196
Joined: 24 February 05
From: Bucuresti




la cosmote am luat eu o "teapa" cu un S3 nou nout
pus cartela in el, dat pe automat sa-si ia reteaua, numai edge, aveam super telefon si nu aveam ce face cu el, initial si eu am zis ca e ceva limitat de la ei

dupa care cineva mi-a zis ca sa caut manual, ca o sa gasesc 2 retele de la cosmote, sa le incerc pe rand si una din ele e 3G, si asa a fost, una are denumire de cosmote si cealalta are niste numere in nume, acum folosesc S3 pe 3G si e diferenta mare

This post has been edited by aqua: 23 May 2013, 13:25


--------------------
kia Sportage 1,6 GDI 2017
ex. megane dci 86 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 23 May 2013, 16:01
Post #135


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 13.964
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Te referi la 23606? Ca am vazut si eu chestia asta cand am dat search la operatori... o sa incerc si cu asta. Momentan a crapat de tot cosmoteul pe 3g. Ma chinui de 2 ore, arata ca are edge dar nu incarca nimic. In schimb vodafoneul functioneaza din start.

24 May 2013, 07:19:
Ieri nu am mai reusit deloc sa fac internetul sa functioneze. In final am descoperit ca problema era de la setari. Nu trebuia sa fie pus "cosmote internet", ci "cosmote broadband la apn".

Nu am mai apucat sa pun reteaua pe 23606 pentru ca prin "minune" de cand am tot frecat cartelele intre ele pe telefon, acum pe cosmote am H si 3G! Lucru care nu l-am mai avut de 2 ani de cand am cosmote. Nu inteleg cum de apare h, pentru ca setarile sunt aceleasi care erau si pana acum. Or fi citit astia plangerea mea de pe dacia club. blink.gif

This post has been edited by Maskatu: 24 May 2013, 06:19


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Hack
post 24 May 2013, 07:21
Post #136


Megan' ti-ai luat?!


Group: Members
Posts: 5.147
Joined: 12 April 07
From: The Moon




Eu am trecut doar "broadband" la APN si functioneaza, dar am abonament.


--------------------
Reno Megan' Sedan 2.2 2007 Expression 1.6l/16V/110CP
Yamaha Fazer 8 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maskatu
post 25 May 2013, 06:45
Post #137


A venit apa caldă? A venit, da' e rece...


Group: Moderatori
Posts: 13.964
Joined: 2 July 08
From: Bükreș




Pai intr-un final asa a ramas si la mine.... broadband la apn. Daca pui internet, iti mananca din bani, asta la cartela...chit ca ai megi. Am patit-o eu.

Acum vad ca merge pe H in bucuresti. Am dat si un speed test pe telefon si culmea... a iesit viteza mai mare decat pe wi-fi. E vreo pacaleala a cosmote? Mie tot nu imi vine sa cred ca astia au pus h pe cartela.


--------------------
Am avut o dacie si asta mi-a ocupat tot timpul - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nWo
post 15 Jul 2013, 13:30
Post #138


new world order


Group: Members
Posts: 509
Joined: 16 February 09
From: Nord-Vest




O mica nelamurire am si eu, poate ma ajutati sa inteleg cum stau lucrurile, pt ca reprezentantul lor din magazinul Germanos, nu a fost in stare sa ma faca sa inteleg ce si cum.
Problema e in felul urmator: sunt abonat la astia de prin 2007 si acum sunt in perioada in care ar trebui sa prelungesc contractul, sau sa-l reziliez. Din moment ce nu l-am reziliat pana acum, am zis sa-l prelungesc, ba mai mult, sa trec de la abonament de 18 E pe luna, la 31 E pt ca nu-mi ajungeau niciodata minutele in afara retelei si imi faceam costuri suplimentare, astfel ca primeam facturi cu valori cuprinse intre 150 si 250 de lei. Azi sunt sunat de cineva de la cosmote si invitat intr-un magazin partener in vederea renegocierii contractului. Zis si facut. Acolo mi-au spus ca am foarte multe puncte bonus, care transformate ar valora in jur de 450 de euro cu care pot achizitiona un telefon nou. Ok zic, vreau Iphone 5. Gata zice baiatul, hai sa vedem ce iese. Si imi calculeaza el si calculeaza si ajunge la concluzia ca in cazul in care mai aduc si 3 telefoane defecte (nu stiu ce program rabla la telefoane au) imi mai poate acorda o reducere de 200 de lei si nu ar trebi sa platesc decat imfima suma de 950 de lei. Vorbim aici de abonament pe 24 luni cu 31 E/luna. Ceea ce nu inteleg eu este faptul ca aici pretul la acelasi abonament si aceeasi perioada e de 1629 lei pt cel de 16 GB si de 2049 pt cel de 32 de GB, iar dupa calculele mele m-as incadra perfect cu cei 450 de euro din puncte si cei 200 de lei din telefoane, ba mai mult, ar trebui sa-mi dea si rest...
Va rog sa ma lamuriti ce nu am inteles eu din povestea de mai sus, de ce imi mai cer astia inca 950 de lei pt telefon dupa atatia ani in reteaua lor.

Va multumesc si scuzati postarea poate putin cam lunga.

This post has been edited by nWo: 15 Jul 2013, 13:34


--------------------
Patru Zero Sapte by Peugeot
2.0 HDI 136 CP - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shush
post 15 Jul 2013, 13:35
Post #139


٩(Ś̯Ś)۶


Group: Members
Posts: 2.117
Joined: 30 January 07
From: Brasov




Pentru ca preturile la retentie sunt mai mari decat cele la abonamente noi, ce deh isi permit sa iti forteze mana pentru ca vrei sa pastrezi numarul pe care il ai.
La Orange de exemplu pentru a cumpara un iPhone nu se puteau folosi decat maxim 100 de euro in puncte, nu stiu de ce, doar la iPhone era asa. Poate o fi treaba asta si la Cosmote.

950 lei + 200 lei + 450euro cam asta e pretul la liber al telefonului.

This post has been edited by Shush: 15 Jul 2013, 13:38


--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 15 Jul 2013, 13:38
Post #140


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.541
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Paraseste-i!


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nWo
post 15 Jul 2013, 13:42
Post #141


new world order


Group: Members
Posts: 509
Joined: 16 February 09
From: Nord-Vest




QUOTE(Shush @ 15 Jul 2013, 14:35)
950 lei + 200 lei + 450euro cam asta e pretul la liber al telefonului.
*



Cam asa m-am gandit si eu....

QUOTE(R19/16v @ 15 Jul 2013, 14:38)
Paraseste-i!
*



Cam asa ma gandesc si eu...


--------------------
Patru Zero Sapte by Peugeot
2.0 HDI 136 CP - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shush
post 15 Jul 2013, 14:30
Post #142


٩(Ś̯Ś)۶


Group: Members
Posts: 2.117
Joined: 30 January 07
From: Brasov




Inainte sa ii parasesti sa iti cumperi ceva de aia 450 de euro pe care ii ai in puncte, dar vezi sa nu cumperi ceva pentru care trebuie prelungit abonamentul.


--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nWo
post 16 Jul 2013, 08:38
Post #143


new world order


Group: Members
Posts: 509
Joined: 16 February 09
From: Nord-Vest




Dar oare ii mai primesc aia 450 E in cazul in care nu doresc prelungirea abonamentului, sau ii sterge cu buretele?



--------------------
Patru Zero Sapte by Peugeot
2.0 HDI 136 CP - 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gotty
post 16 Jul 2013, 08:50
Post #144


fagocer™ haituit


Group: Members
Posts: 4.627
Joined: 20 August 07
From: oriunde vreti voi....




Pai aia se cheama fidelizare.Daca tu ii f*** in gura unde mai e fidelizarea? laugh.gif


--------------------
Private Spice Member
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Shush
post 16 Jul 2013, 09:37
Post #145


٩(Ś̯Ś)۶


Group: Members
Posts: 2.117
Joined: 30 January 07
From: Brasov




La Orange poti cunsuma punctele si fara sa prelungesti abonamentul, doar ca sunt alte preturi (nereduse) Banuiesc ca e la fel si la Cosmote. Te duci la Germanos iti cumperi o camera, un laptop, un telefon la liber, platesti diferenta daca e si peste 2 zile te duci si reziliezi smile.gif

This post has been edited by Shush: 16 Jul 2013, 09:38


--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Manuel
post 16 Jul 2013, 10:43
Post #146


Membru autentic


Group: Members
Posts: 4.114
Joined: 27 November 02
From: VASLUI




La smocote nu-i pe puncte. Prelungesti, iti da o reducere, altfel chuchu.


--------------------
Opel Astra J Sports Tourer Active 2013 / 2.0 CDTI / 165CP - VS15CMA
"Base e un bou betiv." (corbex)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 16 Jul 2013, 11:35
Post #147


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 8.198
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Nu-i bai, nu-ti da punctele, cere virgule!


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dizzy
post 30 Apr 2018, 12:51
Post #148


Work smart not hard!


Group: Members
Posts: 3.755
Joined: 11 February 04
From: Bucuresti capitala Cârcostan




Intrebare, se poate schimba credit de Telekom cui credit de Orange?
Am o cartele prepaid de Telekom si as vrea sa le transfer pe o cartela Orange.
Idee daca se poate cumva?


--------------------
Ford Kuga 2015 ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Respect pentru cei care ne fac viata posibila si suportabila in izolare: medici, asistente, IT, lucratori comerciali, gunoieri, electricieni, etc!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 30 Apr 2018, 12:59
Post #149


Membru autentic


Group: Members
Posts: 12.277
Joined: 12 November 05
From: Bucuresti




sigur ca da, e ca si cum ai avea bani pe cardul de BCR dar vrei sa platesti cu cardul de ING,
Cum dreaq sa se poata daca sunt 2 firme diferite?


--------------------
secretul fericirii este sa nu te certi cu prostii - verde
Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dizzy
post 30 Apr 2018, 13:19
Post #150


Work smart not hard!


Group: Members
Posts: 3.755
Joined: 11 February 04
From: Bucuresti capitala Cârcostan




Pai poate e vreun roman care are nevoie de credit Telekom, si ii dau eu 30 EUR credit de telekom, imi da el 25 euro credit de Olingi, ce-i asa greu?


--------------------
Ford Kuga 2015 ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Respect pentru cei care ne fac viata posibila si suportabila in izolare: medici, asistente, IT, lucratori comerciali, gunoieri, electricieni, etc!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

6 Pages « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th July 2020 - 19:10
Forum Renault Server hosting