DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Activare functii CB

sintaxa
post 15 Dec 2018, 18:04
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 9 December 18




Buna ziua. Detin de putin timp un Sandero SL plus. Am inteles ca la logan se pot activa unele functii ( consum instant,etc.). La Sandero se poate?
Cunoaste cineva vreun domn care sa imi activeze anumite functii la Sandero 0.9 2018 in Neamt? ( Sau imprejurimi?)
Va multumesc!!!


--------------------
Dacia Sandero 2018 SL Plus
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Simplu11
post 29 Dec 2018, 23:04
Post #2


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 9 December 18




Da într-adevăr, se pot activa. Si eu sunt interesat. Dacă găsești pe ci eva carr se ocupă, eventual și în București, trimite.mi si mie un pm cu datele de contact, te rog!


--------------------
Dacia Sandero 2018 / 0.9 Tce
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tudor777tudor
post 15 Jan 2019, 23:21
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 21 October 18




Cine este interesat de activari in Buc,sect2, acesta este nr meu :0721387857 Tudor
Activare tablou bord CB
( functii ascunse de producator)
Cine doreste, trimite PM sau 0721387857
( Tudor )

Logan / Sandero / Duster.

* Nu se pierde garantia (cine are)

* activare consum mediu/instant
* activare temp exterioara
* act/dez. centura uitata
* act. HSA (HILL ASIST)
* semnalizare cu impuls
* dez stergator spate
* act/dez senzori pneuri
* backlight (ceasuri luminate fara pozitii active)
* etc...

Activarile se realizeaza cu program licentiat.
Bucuresti. sect.2


--------------------
DACIA Sandero 2014 Ambition
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HoriaBGT
post 19 Mar 2019, 10:52
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 19 March 19




Salut. Sunt nou posesor de sandero 2 2016 si sunt curios daca se poate schimba volanul cu modelul nou care are si comenzi, iar daca acestea din urma se pot activa, sau e nevoie de un adaptor?


--------------------
Dacia Sandero 2 2016
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 19 Mar 2019, 14:15
Post #5


torquemada


Group: Members
Posts: 1.276
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Se poate pune doar volan de Logan II ph2, tu avand acum Logan II ph1 - orice altceva (volan de Duster ph3 cu 6 butoane) implică modificări hardware ce afectează siguranța și integritatea ta fizică



--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
einstein1984
post 19 Mar 2019, 15:02
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 11.211
Joined: 12 November 05
From: Bucuresti




daca vrei volan de ph2, trebuie si comenzi sub volan penru firele de claxon si butoanele volan, trebuie sa stie ECU motor de comenzile alea...
apoi fix ce zice torquemada


--------------------
membru Folding @home din 2008 - verde
Mințile luminate discută idei, mințile mediocre discută evenimente, iar mințile mici discută oamenii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos81
post 29 May 2019, 06:43
Post #7


Membru


Group: Members
Posts: 140
Joined: 29 April 17




Se poate activa cumva și temperatura antigel/apa motor? Masin Sandero Stepway 2017 0,9Tce.


--------------------
Dacia & Honda TCe & i-VTEC 2017 & 2007
17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic
EX 08 Peugeot 207
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos81
post 3 Jun 2019, 10:34
Post #8


Membru


Group: Members
Posts: 140
Joined: 29 April 17




Chiar nu știe nimeni dacă se poate activa aceasta funcție?


--------------------
Dacia & Honda TCe & i-VTEC 2017 & 2007
17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic
EX 08 Peugeot 207
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 3 Jun 2019, 17:17
Post #9


torquemada


Group: Members
Posts: 1.276
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Se poate de la data din poză, oricum depinde de mașină

Attached thumbnail(s)
teaser18011401.jpg ( Size: 5.67mb ) Number of downloads: 213


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos81
post 3 Jun 2019, 17:53
Post #10


Membru


Group: Members
Posts: 140
Joined: 29 April 17




Super, merci de info. Oare în Brașov găsesc pe cineva sa poată face operațiunea? As fi tare curios dacă merge și la mine.


--------------------
Dacia & Honda TCe & i-VTEC 2017 & 2007
17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic
EX 08 Peugeot 207
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
killerul
post 7 Jun 2019, 13:25
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 648
Joined: 5 December 07
From: Timisoara




In zona Timisoara va pot ajuta eu cu activare CB si Temperature apa motor.


--------------------
Renault Kadjar Intens 159 EDC 1.33 Tce 2019 - MH -- XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RobertoDro
post 10 Jun 2019, 08:35
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 10 June 19




Killeru cum dau de tine pt o activare cb ca nu pot sa iti trimit pm?sunt din arad si am luat un logan 1.0 sce sl plus si as avea nevoie de afisajul consumului. Merci!


--------------------
Dacia Logan 2019 1.0 sce
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
killerul
post 11 Jun 2019, 08:19
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 648
Joined: 5 December 07
From: Timisoara




Ti-am trimis mesaj privat.


--------------------
Renault Kadjar Intens 159 EDC 1.33 Tce 2019 - MH -- XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
crick
post 11 Sep 2019, 21:31
Post #14


Membru autentic


Group: Members
Posts: 653
Joined: 2 January 09
From: Bucuresti




Salut,o intrebare pentru cunoscatori: am vazut in brosura masinii prezentata o a treia cheie ,cu 3 butoane(pentru pornire motor de la distanta) pentru tarile nordice pare-se. Faptul ca are atatia senzori pe pedale si cutie ,exista posibilitatea,bineinteles cu imperechere UCH cu o astfel de cheie, activarea pornirii de la distanta din calculator? Sau mai este nevoie de alte interventii in instalatia masinii?Sau numai Dusterul este inzestrat cu asa ceva? Masina este un Sandero Stepway Prestige 2019.


--------------------
Dacia Solenza Scala 2003 - B _____
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th October 2019 - 11:35
Forum Renault Server hosting