DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PNA cu GPS a-rival defect ?

HDG
post 30 Dec 2008, 13:15
Post #1


Membru autentic


Group: Members
Posts: 249
Joined: 25 February 07
From: NavYork




Am un PNA cu GPS a-rival, care nu mai buteaza. De aprins se aprinde, apare logo-ul cu a-rival si ramane asa.Pe acest PNA ruleaza, sau ar trebui sa ruleze, WINDOWS CE CORE 5.0.

Pentru cei care vor si pot sa ma ajute intreabarile sunt:
1. Se poate reinstala windows-ul ce ?
2. Pot face eu aceasta operatiune acasa ?
3. Se mai poate face ceva cu el ?

Mentionez ca: l-am desfacut si i-am scos bateria, cu speranta ca-i fac un hadware reset, dar fara succes; cardul este gol; am incercat sa ma conectez la el prin ActicSync fara succes; este al unui prieten luat pe combinatie la pret de nimic.

Specificatiile lui sunt:

Processor Centrality Atlas III 400 MHz
Operating system Microsoft Windows CE.net.5.0 Core Version
Memory 64 MB NAND flash
64 MB SDRAM
Digital memory card 512 MB (can be expanded to 2 GB)
Display 3.5 inch non-reflective LCD (touch screen)
Resolution 320 x 240 pixels
65,000 colours
GPS 22-channel Centrality Atlas
Battery Rechargeable lithium-ion battery 1100 mAh
Software IGO 2006
Tele Atlas map material for Germany, Austria and Switzerland
Languages available: Czech, English, German, Hungarian, Portuguese, Romanian
Box contents Navigation system
Mounting
Car charging cable (power supply) for 12 - 24 volts
512 MB SD card
USB cable
Software CD including POI bonus material
Instruction manual
Quick reference guide


--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 30 Dec 2008, 18:36
Post #2


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




s-ar putea sa fie tot softul pe card. si daca pe card nu gaseste ce sa porneasca ramane in ecranul de boot. Windows CE nu ai cum sa il instalezi acasa si nici nu prea ai cum sa il busesti. El saracul are 64 de mega rom pe care este pus windowsul lui, deci sigur totul softul de navigatie este pe card. Ramane sa vezi cum faci sa porneasca de pe card direct. In principiu ar trebui sa fie un folder navi si un fisier shell.ini in care sa se dea calea catre programul de navi. De ex : "\SDMMC\Navigator\Navigator.exe"
Nu iti ramane decat sa vezi cine mai are un asemenea aparat si sa vezi exact structura fisierelor de pe card.

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HDG
post 30 Dec 2008, 21:54
Post #3


Membru autentic


Group: Members
Posts: 249
Joined: 25 February 07
From: NavYork




Mersi pentru raspuns !

De ce n-as putea sa instalez windows CE acasa ? Ce presupune aceasta operatiune ?
Jucaria a fost stricata cand s-a incercat adaugarea de harti.


--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 31 Dec 2008, 15:54
Post #4


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




Nu ai cum sa busesti windowsul prin instalarea de harti... Sistemul CE e facut in asa fel incat sa nu il poti buli. Prin instalarea de harti nu se afecteaza sistemul de operare.


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 1 Jan 2009, 08:37
Post #5


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.116
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Colegul Alydor e un pic mai conservator. Sigur ca poti busi windows mobile daca insisti! biggrin.gif Probabil ca il vei putea si reinstala daca gasesti o imagine de rom pentru device-ul tau.

Totusi tind si eu sa cred ca problema e de la lipsa fisierelor de pe card. Nu a facut si el un backup inainte sa stearga tot ce era pe card? Daca nu, incearca sa pui pe card doar explorer.exe din windows ce si scrii un shell.ini in care pui explorer-ul. Mai faci si un folder de startul (2577 parca ii zice) in care pui o scurtatura catre explorer daca nu merge prima varianta. Daca nici asa nu porneste, va trebui sa cauti pe undeva softul original...


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
99AIM
post 1 Jan 2009, 11:29
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.136
Joined: 26 June 05




Eu am mai nou un Nav-Cam Evesham 6200 cu card de 2gb ce ruleaza Igo 8 full cam cu aceleasi date tehnice ca al tau iar daca scot cardul din el numai merge navigatia dar in rest celelalte aplicatii ruleaza,cauta un baiat tare priceput sa-ți refaca tot, gasesti pe okazii sau pe forumuri,in C-ta stiu eu un tip tare de tot,daca vrei îti dau nr. de tel pe privat.

la multi ani tuturor

This post has been edited by RamboX: 1 Jan 2009, 11:50


--------------------
Clio III ph 1 Renault Fluence ph 2 1.6 dci - CT 99 xxx
Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
LuluMOB
post 1 Jan 2009, 13:43
Post #7


Membru cu pedale.


Group: Members
Posts: 1.136
Joined: 28 October 05
From: Iași




Dacă e pe EPROM nu-l poți buși (windows-ul).


--------------------
Dacia Logan ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 1 Jan 2009, 13:58
Post #8


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.116
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Vrei sa zici ca e mai greu de busit accidental. Si eu nu am auzit de device-uri cu windows pe EPROM...poate pe EEPROM. De fapt n-am mai vazut epromuri care se sterg cu ultraviolete decat aruncate sau prin antichitati.

LE: Initiatorul are 2 posibilitati: fie sa plateasca pe cineva sa ii repare jucaria, fie sa incerce sa-l faca el si sa mai si invete cate ceva cu ocazia asta. Eu am propus o solutie simpla cu explorerul, pentru ca daca porneste explorerul, dupa aia poate sa porneasca orice soft vrea el.

This post has been edited by deconectat: 1 Jan 2009, 14:01


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 1 Jan 2009, 15:01
Post #9


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




La device-urile astea nu instalezi Windozu' precum la calculatorul de acasa, oricand iti pare ca nu merge ceva cum trebuie...

Sunt PNA-uri (cum e si C220-ul meu) care au Win CE-ul "incomplet" (printre altele nu are shell-ul explorer.exe, deci nu poti sa ajungi la interfata Windows pt. ca nu ai la ce sa ajungi, lipseste...), fara explorer.exe iar ROM-ul nu se poate accesa decat printr-un soft specific producatorului (Activsync nu merge, mare paguba...). Cred ca acelasi lucru e si aici.

Impresia mea e ca cineva i-a redenumit/sters/mutat executabilul softului de navigatie sau al shell-ului pe care il avea dispozitivul. Trebuie vazut in registry sau in shell.ini sau naiba mai stie unde ce executabil (si cu ce cale) cauta dispozitivul sa lanseze la pornire si apoi se actioneaza in consecinta.


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 1 Jan 2009, 15:13
Post #10


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.116
Joined: 11 January 05
From: Brasov




@GoGu: Nu-i dracu' chiar asa de negru cum zici tu. Nici al meu nu are windowsul complet, da' nu ma deranjeaza prea mult treaba asta.

Nu stiu daca am voie sa atasez aici explorerul din windows (care porneste ca file manager daca il pornesti din shell.ini), dar pot sa pun cateva linkuri interesante:
http://www.filemance2.cjb.net/
http://www.phm.lu/products/PocketPC/PowerToys/
http://www.ghisler.com/pocketpc.htm


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 1 Jan 2009, 15:30
Post #11


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




Si eu tot Total Commander-ul pt WM il am instalat...smile.gif Plus ca solutia de deblocare folosita de mine a implicat si instalarea unei interfete cu shortcut-uri de unde pot porni diversele softuri de navigare, Total Commander-ul si alte cateva prostioare mai mult sau mai putin utile.

Bineinteles ca dracu' nu e asa negru, am vrut doar sa zic ca nu e de instalat windozu'...


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 1 Jan 2009, 15:55
Post #12


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.116
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Ai putea sa zici MioPocket, ca presupun ca asta l-ai instalat si tu. smile.gif


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 1 Jan 2009, 17:37
Post #13


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




Nu, JoeBar (link ) pe care l-am modificat un pic, i-am mai adaugat un buton si am eliminat din aplicatii (am preferat vreo 3 softuri de navigatie, un utilitar pt -printre altele- oprirea static navigation-ului, "control panel"-ul windozului in locul playerului de filme si a altor cucuri). De o solutie de genul asta sau MioPocket, dar adaptata la aparatul lui cred ca are nevoie HDG.


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 1 Jan 2009, 17:56
Post #14


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.116
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Pai acum cred ca are destule informatii ca sa se apuce de munca daca are chef. Daca prefera MioPocket sa citeasca si el pe forumul GpsPassion. Asteptam sa vedem rezultatele.

Sper ca pe topicul asta am clarificat cateva din prostiile pentru care cer unii de pe okazii bani.

LE: Mai simplu de atat nu cred ca se poate.

Un pic off topic: Am 2 probleme cu miopocket:
1. nu imi merge meniul de start. suspectez vreun dll lipsa sau faptul ca nu este incarcat explorer-ul, insa nu am avut timp sa studiez prea mult. Stie cineva mai exact de unde e problema?
2. Minibar-ul din miopocket nu imi apare tot timpul; uneori apare x-ul ala care ar trebui sa fie in dreapta sus a ecranului in partea din mijloc a ecranului (tot sus); de obicei cand apare butonul asa nu mai apare minibar-ul. Rezolutia e 480*272. Problema asta chiar ca ma depaseste si e destul de enervanta pentru ca nu prea pot sa trec dintr-o aplicatie in alta si nu pot sa afisez tastatura cand am nevoie de ea.

This post has been edited by deconectat: 1 Jan 2009, 18:05


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HDG
post 1 Jan 2009, 20:01
Post #15


Membru autentic


Group: Members
Posts: 249
Joined: 25 February 07
From: NavYork




Va multumesc pentru raspunsuri ! Am sa incerc solutiile propuse de voi si am sa revin cu rezultate sau cu intrebari suplimentare happy.gif .


--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CriSTI68
post 2 Jan 2009, 00:50
Post #16


Membru Valvos


Group: Members
Posts: 5.000
Joined: 8 January 07
From: Bucuresti




azi am reusit sa imi bag si eu miopocket


--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HDG
post 2 Jan 2009, 14:42
Post #17


Membru autentic


Group: Members
Posts: 249
Joined: 25 February 07
From: NavYork




@GoGu, JoeBar nu pot sa-l downloadez de pe acel link, deaoarece zice ca nu-s inregistrat, si nici nu am gasit "register now".

@deconectat, Am luat MioPoket de pe GpsPassion, l-am copiat pe card, dar fara nici un rezultat. Am urmat instructiunile de instalare, am incercat diferite denumiri in loc de MioPoket.exe, am facut si un folder 2577 unde am bagat .exe-ul si si .mscr-ul dar degeaba.

Am gasit pe softpedia un topic despre acest aparat unde au patit si altii la fel si se pare ca s-a rezolvat cu o copie a cardului sau data.zip. Din pacate linkurile postate de ei nu mai merg, asa ca i-am rugat pe ce-i de acolo sa-mi zica structura fisierelor de pe card, acum astept raspuns.

Va multumesc pentru ajutorul acordat. Mai aveti ideei/solutii pe care as putea sa le incerc ?

LE: Am vazult pe site-ul producatorului
http://a-rival.de/english/products/index.html ca au 2 programe pentru navigare: iGo si maptrip.

This post has been edited by HDG: 2 Jan 2009, 14:46


--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
GoGu
post 2 Jan 2009, 20:34
Post #18


Prea de la tara


Group: Moderatori
Posts: 1.970
Joined: 14 August 03
From: Iasi




E important sa stii ce structura de directoare exista pe card si pe aparat, si ce executabil chema la pornire, ca sa denumesti la fel executabilul ce initiaza procesul de deblocare. Cand aparatul functiona cum pornea, direct in softul de navigare sau pornea o interfata cu mai multe optiuni (printre care si softul de navigare)?

PS: cand o sa ajung acasa o sa pun aici JoeBar daca zici ca nu se mai poate descarca de pe link. Dar cred ca trebuie adaptat, e facut special pt C220 care cheama direct la pornire miomap.exe


--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HDG
post 3 Jan 2009, 13:06
Post #19


Membru autentic


Group: Members
Posts: 249
Joined: 25 February 07
From: NavYork




Jucaria este a unui prieten, si l-a luat exact asa cum il am eu acum, asa dar nu stiu cum pornea.

Pana nu aflu structura fisierelor sunt blocat sad.gif


LE. Am luat de la cineva un GPS PNA cu Windows CE 5.0 (nu mai tin minte denumirea firmei) si i-am copiat cadul, am zis ca poate poate, dar fara nici un rezultat.

Cineva de pe softpedia a zis ca s-ar putea sa fie din flash si sa incerc restaurarea de pe CD, eu la asta n-am nici un CD si nici nu cred ca vine cu vre-o unu. Cum pot rescrie Flash-ul ? pentru ca at cand il conectez la PC prin usb imi apare un mesaj (vezi poza).

Am citit in instructiunile de la MioPoket ca se poate instala si in flash, cred ca ar fi cea mai buna solutie, daca as putea ajunge acolo.

This post has been edited by HDG: 3 Jan 2009, 14:08

Attached thumbnail(s)
usb.JPG ( Size: 23.44k ) Number of downloads: 2848


--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 3 Jan 2009, 14:53
Post #20


Membru cu avatar de sezon


Group: Members
Posts: 1.116
Joined: 11 January 05
From: Brasov




Ai incercat sa instalezi active sync sa vezi daca ti-l vede?


--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 3 Jan 2009, 15:35
Post #21


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




Precum ziceam si mai devreme. Aparatul nu are absolut nimic. Degeaba incerci sa instalezi zeci de softuri si incerci 100 de variante. Trebuie sa stii exact structura de fisiere de pe card. Fii sigur cxa windowsul nu este busit pentru ca doar din instalarea unor harti nu se buseste. Pana cand nu aflii exact structura de fisiere de care ai nevoie e "Cooperativa Munca in Zadar". Preferabil sa nu te bagi sa modifici ceva in windowsul de pe el ca atunci sunt sanse mai mari sa il zapacesti... O sa intreb sa vad daca stie cineva structura de fisiere pentru un model de gps ca al tau..

L.E. pe card ar trebui sa fie asa ceva

rezident_flash_content.jpg ( Size: 8.63k ) Number of downloads: 3026



in cateva zile o sa iti fac rost si de ceea ce contine igolaunch si restul fisierelor


Suma respectelor, Alydor



This post has been edited by Alydor: 3 Jan 2009, 15:44


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HDG
post 3 Jan 2009, 18:17
Post #22


Membru autentic


Group: Members
Posts: 249
Joined: 25 February 07
From: NavYork




Multumesc Alydor, astept cu nerabdare restul fisierelor happy.gif


--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
HDG
post 19 Jan 2009, 22:45
Post #23


Membru autentic


Group: Members
Posts: 249
Joined: 25 February 07
From: NavYork




OK, sa revenim la subiect.

Intre timp, am facut rost de un CD de la un device identic cu cel pe care-l am eu, si i-am dat restore la iGo, dar am bagat direct cardul in cititor, deoarece Device-ul tot nu-l vedea.

Toate bune si frumoase, toate sunt la locu lor pe card..dar totusi..nu porneste sad.gif


--------------------
Renault Megane 2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mefisto06c
post 3 Feb 2009, 22:38
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 4 August 07




am un gps nav_cam 6200 si am instalat Igo8 - pe el. A mers instalat insa - cand dau sa caute ceva se restarteaza. Trebuie setat ceva? Ma poate ajuta cineva. as fi recunoscator - multumesc anticipat pentru orice raspuns.


--------------------
dacia 1310 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vochin_george2004
post 30 Jul 2009, 08:09
Post #25


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 30 July 09




QUOTE(Alydor @ 31 Dec 2008, 15:54)
Nu ai cum sa busesti windowsul prin instalarea de harti... Sistemul CE e facut in asa fel incat sa nu il poti buli. Prin instalarea de harti nu se afecteaza sistemul de operare.
Suma respectelor, Alydor
*



oare as putea sa mai dau de alydor....vad ca postul nu a mai fost folosit de mult ...am si eu aceiasi problema si nu stiu cum sa o remediez....cred ca am mai incercat si pe alt forum la cineva cu acelasi nick(alydor)......


--------------------
Renault Megane 2004 - if-11-ubi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
levis36
post 18 Jan 2010, 21:09
Post #26


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 18 January 10




am cam aceiasi problema descrisa in postul 1cu un gps shinelco3501
nu reusesc sa trec de imaginea de boot fondul alb cu sigla shinelco
cine ma poate ajuta dar cu niste explicatii ceva mai detaliate
cum se poate vedea gps pe calculator nu am reusit cu active sync iar celelate programe total comander si filemance nu inteleg cum functioneaza
multumesc mult pentru cei ce vor sa ajute
http://www.shinelco.it/PagProdotti.asp?Idmenu=3&id=273
aceste este gps


--------------------
skoda octavia2 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ostilu84
post 1 Jul 2010, 21:20
Post #27


Membru


Group: Members
Posts: 188
Joined: 16 December 07
From: Dragasani , Valcea , Romania




Buna seara!
Am un GPS arrival care nu mai face nimic altceva decat sa porneasca pana la imaginea de boot cu ARRIVAL, dupa asta nu mai raspunde decat la butonul reset, cand o ia de la capat, nu se mai stinge decat daca tin apasat on, apas reset, dau drumul la on si apoi la reset. Problema este din hardware, sau din software? Se mai poate face ceva? Cum se poate rescrie acasa imaginea rom a gps? Multumesc anticipat!


--------------------
Dacia Solenza 2004 - VL-43-***
Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 1 Jul 2010, 22:24
Post #28


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




e o problema software, merge prin rescriere rom-ului. Se copiaza pe card, bagi cardul in aparat, ii dai un reset si el incepe sa rescrie singur softul. Nu e mare filozofie, problema e de unde faci rost de o imagine re rom...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ostilu84
post 1 Jul 2010, 22:37
Post #29


Membru


Group: Members
Posts: 188
Joined: 16 December 07
From: Dragasani , Valcea , Romania




Multumesc de raspuns. In starea in care se gaseste acum, pot face un back-up la ce mai exista prin el? Daca da, imi indicati, va rog, programul care poate face asta si locul unde pot gasii ROM-ul? Am vazut ca sunteti foarte activ in zona PDA/GPS si ma gandesc ca aveti suficiente relatii pentru a putea face rost de asa ceva, contra cost.
Nu mai retin unde, parca ati indicat si un rom pentru acest tip de aparat, ori unul similar. Era tarziu, insa, si am uitat. Multumesc, anticipat daca veti mai raspunde solicitarilor mele!

This post has been edited by ostilu84: 1 Jul 2010, 22:40


--------------------
Dacia Solenza 2004 - VL-43-***
Sa te fereasca Dumnezeu de cei care au doar convingeri si nici o indoiala! (Tudor Octavian)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 3 Jul 2010, 13:05
Post #30


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




Backup la ce exista in el...slabe sanse sa mai poti face pentru ca nu poti acesa memoria. Eu nu am avut un rom pentru asemenea aparat, si nici nu as putea sa iti spun de unde sa faci rost de el. Cel mai sigur gasesti la service-ul autorizat, dar... pe bani. Oricum el are doua unitati de memorie, si anume memoria cu sistemul de operare, pe care in mod normal nu o poti accesa si memoria unde este pus programul de navigatie si la care ai acces. Daca rescrii romul ar trebui sa iti ramana intacta partea de navigatie


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th December 2019 - 13:38
Forum Renault Server hosting