DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema rezolutie GPS

andreimc
post 24 Aug 2009, 15:53
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




Salve!
Am achizitionat de curind un player cu gps si am pus pe el IGO 8.
Problema cred ca este la rezolutie deoarece cind accesez gps-ul nu se poate vedea meniul complet al gpsului...vad doar prima casuta unde trebuie introdusa adresa cautata si nici asta toata.
S-a incercat schimbarea rezolutiei in .sys din gama de rezolutii disponibile iar unele mergeau un pic mai bine iar cu altele se "bloca".
Un ajutor de la cine a experimentat asa ceva? Sugestii?

Mersi


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 24 Aug 2009, 17:32
Post #2


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




poate ne spui si ce aparat ai, cu ce rezolutie, ca noi momentan avem defect globul de cristal ca sa putem sa banuim ce aparat ai si ce rezolutii. Asta daca vrei sa te ajute cineva...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 24 Aug 2009, 20:35
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




E luat de pe ipmart...Winton / wiston nu scrie exact cum ii zice dar ce pot sa zic ca e ,e "Special for Renault Megane 6.95 inch" smile.gif.
Cit despre rezolutii pentru navi zice asa: Resolution: 800 X 480. Asta am incercat-o in fisieru igo-ului si nu e ok. Altceva ce se poate incerca sau care ar fii defectul?


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 25 Aug 2009, 08:40
Post #4


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




In care fisier al igo-ului ai incercat rezolutia aia? Ai nevoie de un data.zip cu rezolutia respectiva, pentru a se vedea ok, nu doar sa o scrii in sys.txt Modelul este cumva cel de aici? http://www.witson.com/view_pro.php?id=1351


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 25 Aug 2009, 15:10
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




Asta este modelul.
Exista si data.zip. Aici trebuie modificata? Unde mai exact?


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 25 Aug 2009, 18:15
Post #6


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




ca exista data.zip nu am dubii... intrebarea este daca in data.zip exista rezolutia 800_480. daca este si in data.zip atunci mai trebuie sa scrii in sys:

[rawdisplay]
class=landscape
screen_x=800
screen_y=480

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 25 Aug 2009, 18:59
Post #7


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




Sub ce nume trebuie sa fie fisierele de rezolutie? Pentru ca am gasit mai multe nume de fisiere de exemplu : navigatemap_800_480.ui...
Sau: launcher_800_480.ui... sau 480_800...
Asa scrie la mine in .sys:

[interface]
skin="ui_igo8"
resolution_dir="800_480"

[rawdisplay]
class="landscape"

screen_x=800
screen_y=480

[msnd]
msnd.start=0

si nu merge...ce altceva pot sa incerc?

Mersi,
Andrei M



25 Aug 2009, 21:19:
Alydor...un id de mess se poate? Poate ma ajuti in legatura cu problema mea.

Mersi,
A.M.

This post has been edited by andreimc: 25 Aug 2009, 21:19


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 26 Aug 2009, 09:06
Post #8


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




dai un dublu click pe data.zip si se va deschide structura acestuia. Acolo exista un folder "ui_igo8" care trebuie sa contina un alt folder "800_480" si carela randul lui are in el 4 foldere si 574 de fisiere, majoritatea *.bmp si cateva cu extensia *.spr. Daca nu ai asa ceva nu merge pe rezolutia ta


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 26 Aug 2009, 15:38
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




Exista 800_480 numai ca are numai 3 foldere si 573 de fisiere... ce e de facut?

Mersi,
AM


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 26 Aug 2009, 21:25
Post #10


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




ti-am trimis un pm cu un data.zip cu rezolutia 800x480, data.zip pe care il folosesc fara probleme pe un htc hd care are aceiasi rezolutie. Ar trebui sa se vada ok acum


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 26 Aug 2009, 21:29
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




acu il dau jos si il incerc!
Mersi fain

26 Aug 2009, 21:38:
Tot nu se vede ok...vad doar partea din stinga sus a ceea ce ar trebui sa vad... Vad doar "Gasi" ...



This post has been edited by andreimc: 26 Aug 2009, 21:38


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Aug 2009, 08:40
Post #12


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




poti sa faci o poza si sa o atasezi? ca am impresia ca de fapt rezolutia aia de 800x480 este doar pentru dvd si nu si pentru navigatie...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 27 Aug 2009, 15:20
Post #13


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




Alydor...nu pot sa atasez poza, nu merge...da-mi un pm cu messu tau te rog si ti-o trimit acolo.

A.M.

27 Aug 2009, 15:30:
Am pus-o pe imageshack...

http://img190.imageshack.us/img190/8117/p1030244k.jpg

This post has been edited by andreimc: 27 Aug 2009, 15:30


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Aug 2009, 16:46
Post #14


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




se pare ca am avut dreptate... pentru ca tie iti apare doar partea stanga superioara pe ecran... ti-am trimis data.zip care are si rezolutia "clasica" pentru witson, si anume 480x234. Vezi in sys daca ai linia :
[rawdisplay]
screen_x=480
screen_y=234



Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 27 Aug 2009, 17:45
Post #15


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




ok..porneste, se vede imaginea completa dar mica de data asta, in coltul din stinga sus a displayului.Se blocheaza la ''initializing warning data''...

27 Aug 2009, 17:47:
Da este in sys X=480 si y=234

27 Aug 2009, 18:02:
a pornit... dar cu imaginea fff mica...sa incerc sa schimb rezolutia?

This post has been edited by andreimc: 27 Aug 2009, 18:02


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Aug 2009, 18:24
Post #16


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




kitul care ti l-am trimis ultima data contine toate rezolutiile. Sterge din sys.txt partea cu rezolutii si da-i drumul asa. Sa vezi cum se vede. in cazul in care se vede foarte mare revii la o rezolutie mai mica. Daca se vede foarte mic, cresti rezolutia. vezi ca mai este ceva de rezolutie si la interface: (resolution_dir="480_234" ) pune in fata lui un ; si vezi daca se schimba ceva. In cazul in care se vede tot rau schimba in resolution_dir="800_480". Totusi nu inteleg de ce nu iti merge cu setarile care le am eu pe htc hd....

Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 27 Aug 2009, 19:03
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




Alydor...merge in 800 cu 480... se vede bine...N-am mai incercat cu ;, numai cu stersu si nu mergea.
Cred ca versiunea aia cu care incercam eu avea cv probleme.
Multumesc mult...cind vii prin banat te astept la mai multe beri smile.gif...meriti toate respectele!:)
Stima,
Andrei M


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Aug 2009, 19:23
Post #18


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




daca ar fi sa se intalneasca toti cei care trebuie sa-mi dea cate o bere macar as umbla beat juma de an..... Sa-ti fie de folos. pana la urma cu ce kit si ce configuratie de sys a mers magaoaia?


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 27 Aug 2009, 19:56
Post #19


步步


Group: Moderatori
Posts: 19.029
Joined: 4 August 02
From: Bucuresti




Daca nu esti si matale de prin bucuresti, ca eu ti-as da o bere tongue.gif


--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreimc
post 27 Aug 2009, 20:58
Post #20


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 20 January 09




Cu ultimul kit a mers. Cel mai bine a mers cu 800X480. Am avut impresia ca se blocheaza la configurare dar dupa 10 min a luat-o smile.gif)

Asa arata sysu:
vga=1
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
resolution_dir="800_480"

[rawdisplay]
driver="gdi"
class="landscape"
screen_x=800
screen_y=480
highres=0

Numai bine,
Andrei M


--------------------
renault megane 2008 - tm...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 27 Aug 2009, 21:06
Post #21


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




@ klaus. am fost si prin bucuresti. daca esti cuminte mai trec... sau poate treci tu prin bv...


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mihai60
post 26 Oct 2009, 12:19
Post #22


Membru


Group: Members
Posts: 197
Joined: 15 May 07
From: Bagshot, Surrey, UK




@Alydor
Eu sunt si ma fac si mai cuminte biggrin.gif
PN6000 rolleyes.gif
Prin Bucuresti ceva ?

Mihai


--------------------
Renault Scenic II Dynamique 2007, 1.5dci, 101cp, E3 :-(
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alydor
post 26 Oct 2009, 21:26
Post #23


Pressar


Group: Members
Posts: 2.771
Joined: 12 March 06




prin bucuresti in urmatoarele 5-6 luni nu prea ma vad.... din pacate


Suma respectelor, Alydor


--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
poponete cristi
post 7 Aug 2012, 08:06
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 7 August 12




ok. care sunt setarile?
daca le ai, sau stii cum incearca sa mi le dai si mie
MERCI

This post has been edited by poponete cristi: 7 Aug 2012, 13:13


--------------------
ford fiesta 2007 mk4 - ag 35 ecd
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Squirrel
post 7 Aug 2012, 09:14
Post #25


Captain of Black Pearl™…


Group: Members
Posts: 4.437
Joined: 13 March 08
From: partea mea: Drum bun!




Sunt necesare data.zip și skin-ul dorit care să suporte rezoluția de 800Ś480 …


--------------------
Dacia Duster 2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré - RO 44 AWD
Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 7 Aug 2012, 10:40
Post #26


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 8.204
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Te duci cu el la un prieten care se pricepe. Nu-i mare lucru, dar daca nu stii unde sa verifici si sa configurezi, nu reusesti.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
poponete cristi
post 7 Aug 2012, 13:17
Post #27


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 7 August 12




QUOTE(Squirrel @ 7 Aug 2012, 09:14)
Sunt necesare data.zip și skin-ul dorit care să suporte rezoluția de 800Ś480 …
*


daca le ai si stii setarile aruncami-le si mie
MERCI


--------------------
ford fiesta 2007 mk4 - ag 35 ecd
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corbex
post 7 Aug 2012, 13:29
Post #28


Desi nu pare, ma plimb cu Dacia


Group: Members
Posts: 8.204
Joined: 11 July 06
From: bucuresti




Setarile sint scrise vreo 5 posturi mai sus. Daca te uiti in data.zip/igo_ui/ o sa vezi ce rezolutii suporta.


--------------------
dacia solenza 2005, cheala
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th August 2019 - 17:25
Forum Renault Server hosting