DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Actualizare harti Dacia Media Nav

ssepu
post 16 Aug 2016, 08:25
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 16 August 16




Salutare!

Stiti cum se poate face actualizarea la harta primita cu Media Nav (Romania)?


--------------------
Dacia Logan 2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 17 Aug 2016, 16:46
Post #2


torquemada


Group: Members
Posts: 1.290
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Da, citind manualul.

https://dacia.naviextras.com/shop/portal

https://dacia.naviextras.com/shop/portal/p2...x&topic=Install


90zile de la primul gps fix ai posibilitatea de update, dacă sistemul e nou.


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Nicolae Mociran
post 9 Nov 2016, 18:54
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 15 October 16




Buna seara .
Stie cineva daca memoria navigatorului suporta amandoua pachetele cu harta Europei , si pachetul Est si pachetul Vest .
Multumesc .


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2013 , 1,5 dci, 90 cv
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 9 Nov 2016, 23:10
Post #4


torquemada


Group: Members
Posts: 1.290
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




La Medianav ai doar o licență pentru toată Europa V+E.

La Medianav EVO ai 2 licențe pentru Europa de Vest și Europa de Est, adică 2* 119euro, caz în care se adugă doar fișierele lipsă.

Oricum ultimele hărți 2016.Q3 nu sunt disponibile oficial.


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tot_acelasi
post 22 Nov 2016, 11:00
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 15 November 16




Salut, am descarcat programul ala (https://dacia.naviextras.com/shop/portal/p2...x&topic=Install) dar nu vede stick-ul. Stie cineva daca trebuie formatat intr-un anumit fel ? Update-ul e gratuit in primele 90 zile de la cumpararea masinii ?


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 1.4 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tot_acelasi
post 25 Nov 2016, 14:27
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 15 November 16




Am reusit sa actualizez urmand acesti pasi :
1. Se porneste motorul masinii !!! Se pune softul media nav de la masina dvs pe un stick folosind : navigare - optiuni - harti - actualizare (de fapt nu face actualizarea softului pe masina ci descarcarea acelei versiuni de soft a masinii pe stick)
2. Se face un cont aici : https://dacia.naviextras.com/shop/portal/p2...x&topic=Install
3. Se descarca tot de acolo softul lor pt update
3. Se introduce stickul in calculator si aplicatia o sa va ceara sa va logati cu userul si parola din pasul 2
4. Se da update din aplicatie si se descarca pe stick hartile noi
5. Se merge la masina si se porneste motorul !!! Se introduce stick-ul cu media nav inchis de la butonul de power. Cand se deschide media nav acesta detecteaza update-ul si va cere confirmarea de update. Aveti multa rabdare, desi pare ca s-a blocat instalarea se face corect. Nu inchideti motorul, nu scoateti stick-ul pana nu aveti mesaj de confirmare a update-ului.
Atentie, daca sunt mai multe update-uri este posibil sa fie nevoie sa repetati pasii 1-5 de mai multe ori. Asa a fost in cazul meu...


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 1.4 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 25 Nov 2016, 15:29
Post #7


torquemada


Group: Members
Posts: 1.290
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




1. Se numește amprentă


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos81
post 5 May 2017, 20:58
Post #8


Membru


Group: Members
Posts: 141
Joined: 29 April 17




Am si eu o nelamurire
Modelul Sandero Stepway 2017 vine cu Media Nav Evolution?
Eu nu am achizitionat pachetul de harti deoarce mi s-a parut inutil atat cat am telefon mobil.


--------------------
Dacia & Honda TCe & i-VTEC 2017 & 2007
17 Dcaia Sandero Stepway
EX 07 Honda Civic
EX 08 Peugeot 207
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucian_spm
post 1 Jun 2017, 13:23
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 1 June 17




Salutari!,

Stie cineva ce capacitate de stocare are Dacia Media Nav ?

Multumesc!


--------------------
dacia + renault Logan + Fluence 2017 + 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sandero2
post 21 May 2018, 18:22
Post #10


Membru incepator


Group: Members
Posts: 21
Joined: 5 March 15




Am un Stepway dein 2015. Știe cineva dacă se poate face vre-o „ghidușie” la Medianav, ca să pot folosi aplicațiile de navigație de pe mobil pe el?


--------------------
Dacia Logan, Sandero Stepway 2007, 2015 - MH 03 TFE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 3 Sep 2018, 14:54
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 62
Joined: 3 September 18
From: Undeva




QUOTE(lucian_spm @ 1 Jun 2017, 13:23)
Salutari!,

Stie cineva ce capacitate de stocare are Dacia Media Nav ?

Multumesc!
*



@lucian_spm
Capacitatea memoriei MediaNav-ului din Dacia are 3.57GB.
Capacitatea spatiului de stocare a navigatiei (Storage Card4) este de 2.84GB dar am citit ca nu accepta ocupat ma mult de 1.8GB (nu am testat asta inca).

QUOTE(sandero2 @ 21 May 2018, 18:22)
Am un Stepway dein 2015. Știe cineva dacă se poate face vre-o „ghidușie” la Medianav, ca să pot folosi aplicațiile de navigație de pe mobil pe el?
*



@sandero2
Sunt mai multe variante de "ghidusii" dar depinde ce aplicatii de pe mobil vrei sa folosesti pe el.
iGO Primo da, deja se foloseste ca si aplicatie integrata in MediaNav si sunt diferite metode de a actualiza gratuit hartile si/sau adauga noi functii ( ex. video player), cum ar fi Menaco, Menavrus, Media@skin, Medianav Plus sau Supermodd.
Eu am optat pe Supermodd pentru ca in opinia mea e cel mai putin invaziv. Se adauga functii fara a scrie peste nici un fisier existent si la fel se poate sterge fara a lasa urme. Ce e foarte important e ca poti actualiza hartile navigatiei gratuit foarte usor la ultima versiune de iGO gasita pe net.
Cu Menavrus sau Menaco ai functii dar hartile se actualizeaza pe bani folosind o alta aplicatie de navigatie si nu cea integrata.
Oricum fiecare alege ce ii place mai mult.

Multa bafta


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cristizozo
post 20 Sep 2019, 18:08
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 19 September 19




Salut. Am descarcat naviextras toolbox pe pc si l-am instalat. Problema e ca nu se deschide pagina din program( cea cu meniu si submeniu). Scrie acolo sa conectez usb-ul si vad ca programul nu "misca " nimic. S-ar parra ca nu il vede. In calculator eu vad usb-ul...si ce are pe el. Doar toolbox-ul nu il vede. Cum fac sa rezolv problema?


--------------------
Dacia Logan 2019/ SL Prestige Plus
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 20 Sep 2019, 19:03
Post #13


Membru incepator


Group: Members
Posts: 62
Joined: 3 September 18
From: Undeva




Vezi daca ai dat jos Toolbox-ul corect. Daca ai Dacia trebuie sa instalezi toolboxul de la Dacia.
Pe de alta parte ce versiune de MediaNav ai? E posibil ca la MN1 sa nu mai dea upgrade-uri.
Dar acum am vazut in semnatura ta ca ai masina din 2019 deci banuiesc ca ai MN3 cel cu Linux.
Ai grija sa ai USB-ul formatat FAT32 si maxim 32GB.

<span class='edit'>20 Sep 2019, 22:04:</span>
Sa prezentam si o noua versiune de Evolution. Doar ce am testat-o si chiar imi place.
2XagU.png
2XagV.png
2XagW.png
2XagX.png
2XagY.png

This post has been edited by NeeK: 20 Sep 2019, 22:05


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RazvanF
post 21 Sep 2019, 07:49
Post #14


Tech


Group: Members
Posts: 2.016
Joined: 25 March 14




E vorba de skin aici. Pentru medianav evo este un mic truc care se găsește pe YouTube unde arata cum poți schimba skinul Dacia cu cel de la Renault.
Necesita versiunea 9.1.3 că să meargă. Eu unu l am schimbat, acum nu știu dacă au apărut alte versiuni de firmware de la Dacia.
Ecranul de start este la fel ca in prima poza.
Ceea ce m ar interessa este daca se poate schimba ecranul cu camera cu cel de pe Renault trafic unde arata ce senzor detectează vrea un obstacol.

This post has been edited by RazvanF: 21 Sep 2019, 08:00

Attached thumbnail(s)
20190207_104711.jpg ( Size: 3.45mb ) Number of downloads: 170


--------------------
Renault Clio II Bicorp 2006 Autentique 1.5 dCi 68 cp
Dacia Logan MCV Stepway 2017 Prestige 1.5 dCi 90 cp X52
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 21 Sep 2019, 08:05
Post #15


Membru incepator


Group: Members
Posts: 62
Joined: 3 September 18
From: Undeva




Acesta eu un firmware modificat ce se aplica doar pe 9.1.3 Evolution.
Sunt si skin-uri pentru navigatie cum ar fi acestea ca exemple:

2XaDX.png

2XaDY.png

sau skin-uri pentru MediaNav cum ar fi acestea:

2XaDZ.png

2XaE1.png

Daca vorbesti de logo de la pornire unitate Dacia/Renault, eu iti pot pune si o fotografie personala acolo dupa cum iti place, dar acela nu e skin.
De schimbat ecranul de detectie senzori parcare nu stiu inca dar am sa ma interesez.

This post has been edited by NeeK: 21 Sep 2019, 08:10


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 30 Sep 2019, 04:17
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 62
Joined: 3 September 18
From: Undeva




Uite asa am reusit sa fac si versiunea 4.1 a Super Mod-ului ce e multilimba. Aceasta se poate schimba online si contine 7 limbi pana acum. Am inceput aceasta la cererea unor colegi. S-au mai adaugat cate ceva pe ici pe colo.
Sa adaugat tot la cerere, si o aplicatie de diagnosticare masina HobDrive. Momentan inca nu am reusit sa ma conectez cu ea la masina mea, dar inca mai incerc. 090.gif
Mai jos sunt link-urile:
Super Mod 4.1 MN1 Standard
Super Mod 4.1 MN2 Evolution
Super Mod 4.1 (USB)

Super Mod 4.1 (USB) este comuna pentru ambele versiuni si contine aplicatiile ce se mentin si ruleaza de pe USB.

Distractie placuta. cheers.gif

This post has been edited by NeeK: 30 Sep 2019, 04:21


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 5 Oct 2019, 15:46
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 62
Joined: 3 September 18
From: Undeva




@RazvanF

Se pare ca ce vrei tu legat de pus imaginea la camera de mansarier ca la Renault nu merge.
La Renault senzorii de parcare sunt conectati pe magistrala CAN si astfel prin comunicatia CAN pot indica si pe imaginea camerei care vede un obstacol.
Pe cand la Dacia se pare ca acestia nu comunica pe CAN.


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RazvanF
post 5 Oct 2019, 17:28
Post #18


Tech


Group: Members
Posts: 2.016
Joined: 25 March 14




Asta e...posibil sa mearga pe ultima versiune de Duster, asta daca primele aparute erau cu medianav evo si nu cu android, sau poate merge si pe android.
Am sa ma uit saptamana care urmeaza la masinile de la munca, stiu ca este una cu android.

Un edit la post. Avand in vedere ca acum se intuneca mai repede am fost nevoit sa setez luminozitatea ecranului la mediu. Problema ar fi la selectarea vitezei de mers inapoi, ecranul ramane la setarea respectiva iar in timpul zilei cand mai vine cate o raza de soare nu se vede nimic pe ecran din cauza luminozitatii scazute. Se poate face in asa fel incat ecranul/unitatea sa selecteze automat nivelul maxim de luminozitate la selectarea vitezei de mers inapoi?

This post has been edited by RazvanF: 6 Oct 2019, 15:25


--------------------
Renault Clio II Bicorp 2006 Autentique 1.5 dCi 68 cp
Dacia Logan MCV Stepway 2017 Prestige 1.5 dCi 90 cp X52
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th December 2019 - 14:03
Forum Renault Server hosting