DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

36 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bord LOGAN pe DSN, calculator de bord

wrcristi
post 23 Aug 2007, 20:47
Post #61


Membru autentic


Group: Members
Posts: 378
Joined: 11 December 06
From: pitesti




salut super novistii
am facut si eu modificarea si totul functioneaza perfect atat ca in plus am montat si comanda sub volan pentru a avea toate utilitatile la mana
pun cateva poze sa va dati si voi cu parerea


--------------------
xxx xxx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Maryus18
post 3 Sep 2007, 11:32
Post #62


Membru incepator


Group: Members
Posts: 25
Joined: 19 June 04
From: Galati




Salut Dsn-isti! Am intrat si eu in clubul celor cu bord de logan pe dsn! Insa am o nelamurire(intrebare, problema): varianta bordului meu era cu 3 mufe, nu cu 4 ca a lui stefan. Insa toate bune si frumoase deoarece am reusit sa montez bordul si functioneaza, insa in mufele de pe masina nu am gasit -alerta temperatura apa ! As fi recunoscator daca mi-ar spune cineva de unde sa trag acest fir deoarece vreau ca bordul sa fie 100% functional! Ps: am o vaga presimtire ca ar fi pinul 9 de la uce injectie!


--------------------
Dacia Supernova Confort 2002 - GL-06-ATM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
doctorasul
post 3 Sep 2007, 12:43
Post #63


Membru imbatranit


Group: Members
Posts: 1.904
Joined: 13 November 06
From: Pitesti-Mioveni




Racordul il gasesti in cutia de sigurante in compartimentul motor.

This post has been edited by doctorasul: 3 Sep 2007, 12:58


--------------------
Dacia Logan 2006 Ambition - AG
Nu contează dacă ești sărac sau bogat. Contează să ai bani!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ashesarchbeast
post 18 Oct 2007, 15:26
Post #64


Membru autentic


Group: Members
Posts: 241
Joined: 18 October 07
From: Bucuresti




Salut pe toata lumea! In legatura cu bordul asta de logan, eu unu sunt varza, praf tandari sau cum mai vreti voi sa ii ziceti la capitolul electronica, deci am si eu o intrebare ca va bagati sa schimbati un bord??? contra cost normal! daca e cineva interesat astept mesaj de la voi!


--------------------
Ex Dacia Super Nova Europa 2002 - B 96 KOG
“I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 18 Oct 2007, 15:28
Post #65


-------------------------


Group: Members
Posts: 20.059
Joined: 19 April 05




QUOTE(ashesarchbeast @ 18 Oct 2007, 16:26)
va bagati sa schimbati un bord??? contra cost normal!
Era culmea sa vrei pe gratis ...


--------------------
- - - - -
Dacă ataci replica unui prost, riști să te trezești cu tot prostul în discuție!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ciprianeagu
post 27 Nov 2007, 19:31
Post #66


Membru incepator


Group: Members
Posts: 67
Joined: 20 March 07




facut rost de bord logan acu' 2 sapt....dsn acu 3 ani...ciuciu cabluri de instalare!!! care ai si faci si montaju'!


--------------------
Dacia SuperNova 2002 Clima
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andr3iu
post 6 Dec 2007, 09:54
Post #67


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 11 November 07




si eu vreu un bord de logan pe dsn.........
cin are timp si se poate implica intr-o operatiune de genu sa-mi dea un PM cu nrde tel si il sun sa discutam detalii.

ms papa


--------------------
dacia supernova 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
leopardu1
post 3 Jan 2008, 19:05
Post #68


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22 December 07




Frate am si eu o nova gti din 99 decembrie cu bord de SN credeti ca merge modificata pus bord de logan pe ea??? sau nu ??


--------------------
Dacia Nova GTI 1999 - IF 80 ADI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puiu82
post 5 Feb 2008, 22:30
Post #69


MOTANU'RAPIDIST!


Group: Members
Posts: 2.032
Joined: 15 August 05
From: bucuresti,giulesti




Cine se pricepe,are timp si vrea sa-mi monteze si mie ceasuri si oglinzi electrice de logan
pe supernova,il astept cu o oferta clara aici sau pm.
Ceasurile si oglinzile le am deja.
Multumesc anticipat!

This post has been edited by puiu82: 5 Feb 2008, 22:34


--------------------
Dacia SupeRnova Clima 2001 - B-26-HFC
Pioneer+all Ground Zero si mult aluband.
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Hai-hui prin oras-Cargus.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
puiu82
post 10 Feb 2008, 01:32
Post #70


MOTANU'RAPIDIST!


Group: Members
Posts: 2.032
Joined: 15 August 05
From: bucuresti,giulesti




Nimeni nu se baga?


--------------------
Dacia SupeRnova Clima 2001 - B-26-HFC
Pioneer+all Ground Zero si mult aluband.
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Hai-hui prin oras-Cargus.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MariusG2001
post 18 Jun 2008, 09:30
Post #71


Membru incepator


Group: Members
Posts: 26
Joined: 24 January 08




Monteaza cineva bord Logan pe SN? Vreau si eu un pm


--------------------
Dacia SuperNova 2002 Renault - VN.04.MGG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NsL
post 22 Jun 2008, 00:24
Post #72


Membru Nazdravan


Group: Members
Posts: 125
Joined: 3 March 08
From: PLOIESTI Pitesti




si eu sunt interesat de un bord de Logan pe SuperNova Clima mea din 2002 ....astept un pm cu pretul total: manopera + piesele<bordul de logan,mufe..fire..etc> ..Mentionez ca sunt din Ploiesti... dar momentan pana pe vreo 15 Iulie stau in Campulung Muscel,Arges..dak e cineva de prin zona <Arges sau Prahova mai bine biggrin.gif:D > ..astept PM-ul celor care executa astfel de lucrari


--------------------
DACIA SUPER NOVA 2002 - PH xx XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
turturel
post 22 Jun 2008, 14:28
Post #73


membrisor


Group: Members
Posts: 1.524
Joined: 2 May 08
From: Braila




ma bag si eu pt oglinzi electrice pe supernova. astept pm cu costul lucrarii si nr tel sau ma gasiti la 0745075438. vorbesc cat se poate de serios. va salut.

This post has been edited by titiDSN: 22 Jun 2008, 14:31


--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
harry
post 10 Jul 2008, 12:25
Post #74


Membru cu DSN&CO


Group: Members
Posts: 408
Joined: 3 July 08
From: Bucuresti




As fi si eu tentat sa incerc un bord de Logan smile.gif oferte?


--------------------
Super Nova, 1.4 MPI, Confort, 2001
Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eu flo
post 15 Aug 2008, 10:46
Post #75


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 20 July 08




Eu am Europa si as dori un bord de S-N cu toate ceasurile.Astept raspuns cu pretul.


--------------------
logan preferance 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
korbalb
post 18 Aug 2008, 00:48
Post #76


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 18 August 08




interesant cum arata... dar e si de muunca ..cu siguranta. smile.gif


--------------------
Dacia SN 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 27 Aug 2008, 19:46
Post #77


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




Am si eu super nova din 2002 oare mere pus tabloul de bord de logan ? o fi la modelul meu de srn cu 3 mufe sau cu 4 ? fiind model 2002. Si inca ceva cum se da masca jos ...
Cablul de viteza se poate da usor jos cu ajutorul unui cleste de dezizolat srme groase , are doua gheare iar cu ele poti apasa usor clipsul ca sa iasa cablul din tablu.
In rest problema ramane detasarea capacului din fata si poate pe la dezmembrari se pot gasi mufele de la logan si de la super nova pentru tablouri.
Va mai intreb cum se da khilometrajul parcus inapoi la un tabloul de bord de logan ? merge in impulsuri .... ? se poate da si inainte ?


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dr_mKe
post 27 Aug 2008, 20:35
Post #78


Membru cu stetoscop


Group: Members
Posts: 6.923
Joined: 25 November 06
From: Deva




La Supernova e pe cablu iar la Solenza si Logan nu. Vitezometrul tongue.gif


--------------------
BMW E91 Touring 318i Langsam Dynamics
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 28 Aug 2008, 07:21
Post #79


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




Si pe cablu exista acel senzor traductor de viteza pentru a preloa informati calculatorul . Off doctore doctore biggrin.gif se vede ca degeaba ai super nova , fiindca daca nu era asa nu-si mai batea baieti degetele pe tastatura ca sa mai scrie si acest topic.
Bai mor cand apare cate unu si da cu firma in cap ca nu se poate si etc.


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 29 Aug 2008, 11:23
Post #80


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




Nu am gasit tablou de bord de logan sad.gif poate sa incerc la dezmembrari , ce bucuresti ciudat biggrin.gif. Intreb si eu la reprezentanta dacia si cica nu avem nu am avut sad.gif. Le e frica ca ne facem cu tablou de logan , oare s-ar loa astia de la ITP de noi ?


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogdanmardare
post 29 Aug 2008, 15:09
Post #81


Un membru


Group: Members
Posts: 708
Joined: 24 May 07
From: Bucuresti




De ce nu cauti in targ la Vitan, duminica dimineata, in spate, langa gard? Gasesti si bord negru (normal) si bord alb, de Prestige. Si preturile sunt mai mici ca la reprezentanta wink.gif.


--------------------
Dacia Solenza 2004 Rapsodie - B 63 ***
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 29 Aug 2008, 17:02
Post #82


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




Iauzi ce nautate multumesc sper sa nu-mi iau teapa , cu calculatorul eu mai mult pentru afisaj il iau in rest imi egal cu 0 acele , oricum da bine si cu ele.


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sudsemnatu
post 29 Aug 2008, 19:02
Post #83


Membru Huligan


Group: Members
Posts: 1.662
Joined: 28 November 06
From: Bucuresti




Nu are nicio treaba itp-ul! Eu i-am facut itp-ul la Sama si nu au zis nimic.basta geamuri electrice...


--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 29 Aug 2008, 20:49
Post #84


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




Asa e bine de stiut ! Nu numai pentru mine dar si pentru restu ca sa nu mai intrebe daca doreste sa-si monteze tabloul de bord de la logan pe super nova.


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dr_mKe
post 29 Aug 2008, 21:55
Post #85


Membru cu stetoscop


Group: Members
Posts: 6.923
Joined: 25 November 06
From: Deva




Evident, traductorul respectiv e chiar dupa sistemul de fixare al cablului in tahometru.
Intrebarea fundamentala pe care mi-o pun eu: care-i rostul acestei modificari ? Practic.
Estetic inteleg sa-mi mentin masina 100% originala ca look, mereu impecabila si sa inlocuiesc diverse chestii care nu se vad cu unele mai performante, dar care in schimb se simt tongue.gif
Chestiunea cu tabloul de bord reprezinta o manopera mare consumatoare de timp si bani. Dupa care mai apare o problema. Toate luminile din restul bordului vor trebui schimbate si asortate cu noul tablou de bord, sau viceversa.
De putut se poate chiar si mai simplu cu tahometrul.
Legal, cu ITP -ul are mare legatura, ca nu l-a intrebat nimeni e altceva, trebuie sa ai un certificat metrologic de etalonare a vitezometrului intrucat nu este echipamentul original. Chestie care e bine de stiut.

dsc00023bordtl2.th.jpg

Dovada concreta cu privire la cat am demontat din bordul de Supernova tongue.gif

This post has been edited by dr_mKe: 29 Aug 2008, 21:58


--------------------
BMW E91 Touring 318i Langsam Dynamics
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 31 Aug 2008, 08:04
Post #86


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




Pai daca nu ai ce face biggrin.gif cui ai este lene nu se implica , ce dovada iti trebuie la etalonarea vitezometrului daca se inregistreaza valorile automat dupa senzorul de viteza . Hai sa fim seriosi , motorul cutia de logan 1.4 e la fel calculatorul la fel deci prin urmare si senzori se asemana. Totusi ca sa-ti indice in timp real consumul zic ca se merita plus ca are alt aspect , daca era masina originala era de la A la Z pur romaneasca asa ca:- caroserie romaneasca ,motor, cutie ,calculator francez iar tabloul de bord din turcia !


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dr_mKe
post 31 Aug 2008, 10:47
Post #87


Membru cu stetoscop


Group: Members
Posts: 6.923
Joined: 25 November 06
From: Deva




Cutia de viteze de Logan sau Solenza nu-o aceiasi cu cea de Supernova. In primul rand ca model si apoi ca etajare a treptelor. Si nici motoarele nu-s 100% la fel constructiv tongue.gif Desi au aceleasi caracteristici de putere si cuplu tongue.gif


--------------------
BMW E91 Touring 318i Langsam Dynamics
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
harry
post 31 Aug 2008, 13:04
Post #88


Membru cu DSN&CO


Group: Members
Posts: 408
Joined: 3 July 08
From: Bucuresti




Tocmai ce m-am intors din targ... am gasit bord de prestige dar nu are nimeni mufe...
Pretul era 200-220 ron ba chiar 300 la altul... pana gasesc mufe... astept... stie cineva pe unde se gasesc ?


--------------------
Super Nova, 1.4 MPI, Confort, 2001
Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djasu82
post 31 Aug 2008, 18:53
Post #89


MEMBRU DACIA CLUB


Group: Members
Posts: 12.157
Joined: 26 December 06
From: Bucuresti ...




A costat prea mult de aceea eu azi nu am loat tabloul de bord , mi se pare ca e mai ieftin la magazin , si stiu unde pe la IMGB langa un servicecare mi-au distrus cutia de viteza la dacia brec.
Harry ti-a dat garantie sau ... la plezneala ca daca nu functioneaza cipul nu ai ce face cu restul !


--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
harry
post 1 Sep 2008, 15:16
Post #90


Membru cu DSN&CO


Group: Members
Posts: 408
Joined: 3 July 08
From: Bucuresti




Nu l-am cumparat pentru ca nu am gasit mufe... Am gasit pe forum pe cineva din Pitesti care le si monteaza. Revin cu informati.. daca le am.


--------------------
Super Nova, 1.4 MPI, Confort, 2001
Logan MCV, 1.5 dci, Laureat, 2007
Duster, 1.5 dCi, Laureat, 4WD, ESP, 2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #


Mesaj automat









Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni.

SANCTIUNI:
H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata.


--------------------
Go to the top of the page

36 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2017 - 18:41
Forum Renault Server hosting