DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> MediaNav Evolution, conectivitate prin bluetooth, afisare tag-uri

gabiandreicristian
post 10 Oct 2018, 18:29
Post #61


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Deja, baiatul meu, care are acces aici, l-a desfacut. Momentan, l-am oprit pana maine seara cand ajung acasa. Pana atunci, poate mai sunt sfaturi. Din cate inteleg, baiatul te "cunoaste" din alte locuri si are mare incredere in cunostintele tale. Numai bine!


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 10 Oct 2018, 20:14
Post #62


Membru incepator


Group: Members
Posts: 92
Joined: 3 September 18
From: Undeva




@gabiandreicristian incearca sa pui cu ULC-urile si NK.bin-ul impreuna in radacina USB-ului toate. Desi pe site-ul ce ti-am recomandat asa spune, in alt loc am citit aceasta recomandare, si asteapta cateva minute la start astfel. Cine a procedat asa la o astfel de recomandare se pare ca ar fi reusit.
Dar nu toate probelemele sunt identice ...
Sper sa fiu recunoscut dupa bunele intentii macar.... smile.gif
Sper ca voi sa reusiti a intra macar in WinCE, dupa aia mai vedem.

This post has been edited by NeeK: 10 Oct 2018, 20:20


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danLaza
post 11 Oct 2018, 07:52
Post #63


Membru incepator


Group: Members
Posts: 17
Joined: 1 November 16




@gabiandreicristian am sa-ti caut un storage card pentru versiunea ta(9.1.3) si am sa til trimit.Cred ca trebuie inlocuit numai fisierul MicomManager si apoi va functiona.

<span class='edit'>11 Oct 2018, 09:02:</span>
@gabiandreicristian uite aici un StorageCard de 9.1.3. Intri in WinCe si introduci fisierul MicomManager si daca nici asa nu merge suprascri tot Storage Card.
https://mega.nz/#!ebBmTKwR!BcYMfKXw...hOnbyFPmvaW3nRk

<span class='edit'>11 Oct 2018, 11:51:</span>
@gabiandreicristian arunca un ochi aici
https://www.youtube.com/watch?v=95wjfs4tNn4
Apoi descarci asta
https://mega.nz/#!vXBn0T4D!3_e4w6fw...gBY_k0NyrOul4FA
si asta
https://mega.nz/#!nH5HhajS!lot62_lr...6Ju4belOI4ZS2ok
le dezarhivezi,le pui pe un stick de 4GB formatat fat 32 adaugi si fisierul StorageCard 9.1.3 si mergi la masina iti va cere sa instalezi(actualizezi) accepti si dupa instalare va trece cca 10-15 min(poate mai putin) si vei intra in WinCE unde vei rescrie folderul StorageCard.Metoda trebuie sa mearga si sa poti folosi medianavul:Atentie toate operatiile se vor face cu motorul pornit altfel poti defecta navigatia definitiv.Daca nu te pricepi lasa pe cineva care e familiar cu asemenea aparate,iti recomand asta din proprie experienta.

This post has been edited by danLaza: 11 Oct 2018, 10:52


--------------------
Dacia Sandero Stepway 2016 0,9TCE laureate - TM65
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 11 Oct 2018, 13:44
Post #64


torquemada


Group: Members
Posts: 1.314
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Dacă se citea de la început, nu mai apăreau "sfaturi":

QUOTE(gabiandreicristian @ 8 Oct 2018, 13:08)
... Se aprinde logo, sta aprins cca 10 secunde, se stinge cca. 5 secunde si se aprinde iar. Continu.
*



Ce windows să încarce când el nu mai citește fișierele sau partițiile LOL

Ce am scris rămâne valabil(, oricum după ce citesc pe aici e sub 50% șanse)

QUOTE(torquemada @ 8 Oct 2018, 23:06)
Dacă e deja în boot loop, orice tentativă de reparare după ureche reduce exponențial șansele de recuperare.
*




--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 11 Oct 2018, 18:21
Post #65


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




@torquemada, o idee?? Oricum pana sambata, nu incerc treaba cu șuntul.

@Neek, am incercat si varianta asta. Stick de firma, formatat "lung" FAT 32, asteptat cu motor pornit o jumatate de ora... NU vrea!

@danLaza, problema mea este ca nu pot intra in WinCE. De restul...mai vedem.

Multumiri pentru idei! Mai astept pana sambata! rolleyes.gif


This post has been edited by gabiandreicristian: 11 Oct 2018, 18:40


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 11 Oct 2018, 20:26
Post #66


Membru incepator


Group: Members
Posts: 92
Joined: 3 September 18
From: Undeva




@gabiandreicristian in vreo 5 minute de la start ar trebui sa poti intra in WinCE daca vrea cu adevarat.
Ai incercat si cu toate fisierele impreuna in radacina USB?
Odata formatat "lung" USB-ul apoi a 2-3 oara poti formata rapid pentru rescriere altceva.
Orice varianta merita incercata cand esti in dificultate. Sper cu adevarat sa poti intra macar in weekend, daca nu mai devreme.
Sper numai sa nu fie un defect fizic de memorie.

This post has been edited by NeeK: 11 Oct 2018, 20:32


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 12 Oct 2018, 18:28
Post #67


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




@NeeK, Am incercat absolut toate metodele cu fisiere. Maine trec la faza șunt. Totul e pregatit. Azi am cumparat o instalatie cu lupa luminata si sistem de prindere pentru cablaj. Butonul de șunt e facut. Toata viata am riscat. Uneori...uneori... Mai vedem! Daca nu vrea, merg la o reprezentanta. Cu toate ca nu prea cred in ei. Sau, altul. Am luat laptop nou din cauza unei doze de bere varsate din greseala. Asta e! Maine va povestesc! blush.gif


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 17 Oct 2018, 10:00
Post #68


Membru incepator


Group: Members
Posts: 92
Joined: 3 September 18
From: Undeva




Salve @gabiandreicristian, cum a decurs operatia de resuscitare MediaNav?


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 25 Oct 2018, 18:23
Post #69


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Scuze ca nu am raspuns! Au intervenit alte chestii si, inca sta dezmembrat pe un birou. Sambata, sper sa ajung si la el. smile.gif


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 29 Oct 2018, 11:54
Post #70


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Va salut! Sunt dator cu un raspuns.

Faza1: Demontat de pe masina, pus pe birou cu cracii in sus, cautat R1001,1002. Gasit cu greu si lupa. Surpriza! Sunt cat un purice de mici. Andrei, baiatul meu, se apuca fara acordul meu, sa lipeasca un fir de 1002 si reuseste sa dezlipeasca rezistorul. Eu, mad.gif Ne chiniuim cca doua ore sa-l lipim pana l-am pierdut definitiv. Necazul este ca l-am dezlipit si pe 1001. Povestit la nevasta sa se pregateasca moral de 700 lei pentru altul nou. Primit bombanelile de rigoare. biggrin.gif
Ca orice om care nu mai are nimic de pierdut, am hotarat sa facem punti in locul rezistorilor care au 6 ohmi fiecare. Am alimentat cu 12V de la o sursa de calculator si am lipit un fir de - "minus". La capatul celalalt am cositorit pentru o suprafata de contact mai mare.
Faza2: Separat, am pus fila NK pe un stick pe care l-am introdus in dispozitiv.
Pornit sursa, pornit navi, facut șunt scurt direct cu firul pe puntea 1002. Nimic. Pffff.
Facut șunt lung (cca.3-4 secunde) si....surpriza :incepe sa booteze de pe stick. La scurt timp, apare interfata dar cere cod. Nu-l gasesc nicaieri asa ca apelam la o aplicatie care genereaza codul dupa seria dispozitivului. Intram in el dar...nema WinCE. Mai incercam odata. Sare de cod dar nu vrea Win.
Interfata funtionala 100%.
Apelam la BootLoader care il face sa booteze direct de pe stick. Punem stick-ul cu fila NK si...nimic.
Punem pe stick ULC2-hack + fila NK in radacina. Pornit cu stick-ul introdus. Logo se blocheaza cca un minut, apare interfata si mai asteptam cca un minut si...voila! WinCE.
Andrei observa ca filele Dboot au disparut. blink.gif
Inlocuim fila NK cu cea din stick si...gata!
Dintr-o data la boot apărea si task manager-ul așa că l-am mutat din StorageCard in StorageCard4
Azi, a functionat perfect. Mai vedem! rolleyes.gif

Multumesc tuturor pentru idei si sustinere!

This post has been edited by gabiandreicristian: 29 Oct 2018, 22:34


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 30 Oct 2018, 19:50
Post #71


Membru incepator


Group: Members
Posts: 92
Joined: 3 September 18
From: Undeva




gabiandreicristian ma bucur ca ati reusit de intrat in WinCE, Imi faceam griji ca nu cumva sa fi murit memoria SD.
Teoretic ca ati pierdut cele doua rezistoare nu e bine, dar pot fi inlocuite cu rezistoare normale nu musai NANO. Punti in locul lor nu e bine pentru lung timp. Deci recomand a lipi la loc in locul celor pierdute unele normale si pentru asta folositi un letcon (aparat de lipit) de wataj mic. De evitat pistolul de lipit ce are putere de incalzire mare.

Tot pe stick-ul USB cu ULC si NK-bin pune si ce e mai jos dezarhivat. E continutul arhivelor (celor doua) pentru dboot pentru 9.1.x. Daca imi aduc aminte bine tu ai 9.1.3.

dboot 9.1.x.zip

Dupa ce intri in WinCE iei tot continutul si il pui peste in Storage Card si astfel la urmatoarea pornire ar trebui sa iti scrie dboot 2.0 in jos stanga si cu glisare deget pe ecran de la stanga la dreapta pe mijlocul ecranului iti apare o fereastra, dai Oui si va reporni in WinCE. Astfel nu mai trebuie sa faci punti.
Acum ramane de vazut ce ai inauntrul sistemului. Trebuie sa ai cele 4 foldere Storage Card:
- Storage Card
- Storage Card2
- Storage Card3
- Storage Card4

Ce ai avut in unitate de a murit subit? Vreun patch sau altceva de original?
Apoi mai vedem


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabiandreicristian
post 31 Oct 2018, 20:12
Post #72


Membru incepator


Group: Members
Posts: 12
Joined: 16 March 10




Inainte de "moarte" am avut dboot instalat pe el.
Se pare că după reușita de a intra in WinCE, am observat că filele pentru dboot au dispărut.
Oricum rezolvarea a fost să înlocuim fila NK.bin din StorageCard cu cea de pe stick.
Au trecut 3 zile de atunci și nu au fost probleme


--------------------
Dacia Sandero 2016 Stepway 1.5 TDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 31 Oct 2018, 22:41
Post #73


Membru incepator


Group: Members
Posts: 92
Joined: 3 September 18
From: Undeva




Deci sa inteleg ca acum toata unitatea merge brici ca si originalul?
Daca e asa ma bucur ca ati reusit.
Oricum chiar si asa refacerea celor 2 rezistoare pierdute daca nu ati facut-o deja trebuie facuta.

In rest toate cele bune.

This post has been edited by NeeK: 31 Oct 2018, 22:42


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
f_vladut
post 6 Nov 2018, 09:51
Post #74


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 18 October 15




Salutare tututor!
MA poate ajuta civeva (contra cost) sa imi instaleze hartile cu toata Europa si un media playaer pe Media Navul Meu? Este posibil?
AM cumparat masina de curand, versiune soft 9.1.3.
Multumesc


--------------------
renault megane 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 6 Nov 2018, 11:01
Post #75


Membru incepator


Group: Members
Posts: 92
Joined: 3 September 18
From: Undeva




salve f_vladut

Si eu am o unitate cu versiunea 9.1.3 acum.
Eu am incercat o varianta ce am mentionat-o la postul #48.
Fara costuri si facuta cu mana mea, minim invaziv in sistem. Am facut si o versiune in romana.
Nu cred ca e greu. Dar daca nu te pricepi deloc atunci chiar lasa pe cineva cu cunostinte de computer minime.



--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
f_vladut
post 6 Nov 2018, 11:34
Post #76


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 18 October 15




Ma poti ajuta tu? EU sunt din B...
Merci


--------------------
renault megane 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NeeK
post 6 Nov 2018, 13:28
Post #77


Membru incepator


Group: Members
Posts: 92
Joined: 3 September 18
From: Undeva




te ajut desigur.
verifica daca iti place ce ti-am indicat. In acel pachet ai si un player video.


--------------------
Dacia Duster 2017 Diesel 4x4 110CP
MediaNav MN3 Evolution 1.0.13.1 + Carbone
MediaNav MN2 Evolution 9.1.4 + Carbone
MediaNav MN1 Standard 4.1.0 + Super Mod 4.1 + ModRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ilie25
post 19 Feb 2019, 01:27
Post #78


DL


Group: Members
Posts: 16
Joined: 17 May 14
From: Bucuresti




Salutare.Vreau sa cumpar un Android in locul Medianavului Evolution si as vrea sa ma ajute cineva cu un sfat,propunere....am gasit pe AliExress unu care vreau sa-l cumpar si as vrea o parere de la cineva priceput...daca se potriveste la dimensiuni...daca e ok...sau daca stiti unu mai ok ca acesta dar sa suporte split screen,multi-window, astept un raspuns.Multumesc in avans.
Uite link :
Erisin ES7829D 8 inch car dvd Octa core android 8.0 4G RAM DAB OBD WIFI 3G for Renault Dacia Duster Logan Sandero Dokker Lodgy
RON 1,326.70 | Erisin ES7829D 8 inch car dvd Octa core android 8.0 4G RAM DAB OBD WIFI 3G for Renault Dacia Duster Logan Sandero Dokker Lodgy
https://s.click.aliexpress.com/e/blmHMQjA


--------------------
Dacia Logan Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RazvanF
post 19 Feb 2019, 07:16
Post #79


Tech


Group: Members
Posts: 2.065
Joined: 25 March 14




In titlu zice ca e de 8 inch iar in poze ca e de 7 inch....
dab radio e extra, trebuie sa il cumperi separat
dvb-t la fel extra....
dvr (dash cam) trebuie cumparata separat.
Dimensiunile le ai in descriere
This unit will fit the following car model:
Renault Dacia Duster 2012 onwards
Renault Dacia Logan 2012 onwards
Renault Dacia Sandero 2012 onwards
Renault Dacia Dokker 2012 onwards
Renault Dacia Lodgy 2012 onwards
Note: This unit has front panel size 192mm(Top width)*120mm(High)*185mm(Bottom width), please check your
dashboard size before bid to avoid mistake!
Nu uita ca de fiecare data cand pornesti motorul unitatea porneste de la 0 (cold boot) si dureaza, mai ales ca are procesor de 1.5 mhz. Si cand ai sa vrei ceva mai mult de la el (OBD torque, film etc) te va lasa cu un gust amar.


--------------------
Renault Clio II Bicorp 2006 Autentique 1.5 dCi 68 cp
Dacia Logan MCV Stepway 2017 Prestige 1.5 dCi 90 cp X52
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 19 Feb 2019, 09:21
Post #80


torquemada


Group: Members
Posts: 1.314
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




1. Nu are măcar toate funcțiile Medianav (Eco2drive, informații AC,Multi view camera).

2 .E de 8 inch

3. Consumă mai mult în stand by

4. Plătești vamă + comision, pentru că DHL

5. Suport post vânzare zero(aka actualizări sistem)


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Zinzolin
post 19 Feb 2019, 18:25
Post #81


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 19 February 19




Salut,
Am o problema legata de apelul in asteptare atunci cand sunt conectat cu telefonul la MediaNav.
In rest apelul in asteptare imi functioneaza, chiar si cand sunt conectat la o casca bluetooth.

Daca stiti vreo solutie pentru aceasta problema, va rog sa-mi spuneti.
Multumesc!


--------------------
Dacia Logan MCV 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ilie25
post 19 Feb 2019, 18:30
Post #82


DL


Group: Members
Posts: 16
Joined: 17 May 14
From: Bucuresti




Multumesc pentru raspunsuri.Dar stiti voi unu mai bun?cu procesor bun,rami ok si split screen?
Daaa...dvbt nu ma intereseaza,eco nu ma intereseaza,dimensiunile le-am vazut si eu afisate dar pe mine ma interesa daca se potriveste in locul medianavului ca nu stiu dimensiunile medianav,vama nu platesc,...split-screen are,sau multi window...etc
Eu as vrea sa-l folosesc cu functia de split-screen(multi window) cu 2 aplicatii taxi si nu stiu cum ar face față....pentru asta l-as lua mai mult,pentru taxi,2 aplicatii sa ruleze in acelasi timp pe el.


--------------------
Dacia Logan Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 19 Feb 2019, 20:03
Post #83


torquemada


Group: Members
Posts: 1.314
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Pentru aplicatii Taxi cineva s-a orientat către Mekede, iar vama+tva tot o plătești biggrin.gif


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is online!Galerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RazvanF
post 19 Feb 2019, 20:34
Post #84


Tech


Group: Members
Posts: 2.065
Joined: 25 March 14




QUOTE(Zinzolin @ 19 Feb 2019, 18:25)
Salut,
Am o problema legata de apelul in asteptare atunci cand sunt conectat cu telefonul la MediaNav.
*


Pai cum se manifesta problema? Ce face? Sau ce nu face?

@Ilie25 poti cauta in continuare pe aliexpres, cofiguratia la ce ai gasit tu este ok numai ca procesorul este slab. Este exact ca un telefon mobil numai ca are ecranul mai mare, daca tu esti multumit de performanta unui telefon mobil cu android si procesor de 1.5 cu 4 gb ram atunci vei fi multumit si de acel player.
Inca un lucru de specificat ar fi ca TOT ce este la interior este chinezesc. Sunt unii care vand player cu rami de la Samsung. Dar ce ai tu acolo este chinezesc 100%. Poate te incanta faptul ca are 4 gb de ram, dar observa ca nu iti scrie si viteza de operare al acelui ram.
Desigur cand gasesti ceva mai bun si pretul va fi mai mare. Si vama tot vei plati, poate scapi de transport dar de vama nu scapi ca este declarat ca si produs electronic.


--------------------
Renault Clio II Bicorp 2006 Autentique 1.5 dCi 68 cp
Dacia Logan MCV Stepway 2017 Prestige 1.5 dCi 90 cp X52
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ilie25
post 19 Feb 2019, 20:40
Post #85


DL


Group: Members
Posts: 16
Joined: 17 May 14
From: Bucuresti




Ok ..spuneti-mi voi unu bun cu rami samsung...nu conteaza pretu...cat platesc vama?
Am gasit unu si la emag :
https://www.emag.ro/navigatie-gps-android-8..._medium=android
Ce parere aveti?
Pe mine ma intereseaza ceva bun,sa duca bine procesoru cand ruleaza cu 2 aplicatii deschise in multi window....dar nu stiu unde sa caut si ce sa aleg....help pls.


--------------------
Dacia Logan Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobses
post 19 Feb 2019, 21:21
Post #86


Membru


Group: Members
Posts: 147
Joined: 17 January 10
From: Iași




O, chiar pare interesantă chestia asta... M-ar interesa și pe mine mai multe informații despre modelul de pe emag de la cineva care îl are sau l-a butonat un pic.


--------------------
Dacia Sandero Stepway Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ilie25
post 19 Feb 2019, 21:30
Post #87


DL


Group: Members
Posts: 16
Joined: 17 May 14
From: Bucuresti




Da...l-am gasit si pe aliexpress e 1180 lei....păreri?
Atasez poza.



Attached thumbnail(s)
20190219_212919.jpg ( Size: 540.87k ) Number of downloads: 202


--------------------
Dacia Logan Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bobses
post 19 Feb 2019, 21:39
Post #88


Membru


Group: Members
Posts: 147
Joined: 17 January 10
From: Iași




Partea proastă e că pe AliExpress nu ai garanție... Oricum, dacă poți instala Waze pe el și Here Maps, plus că pare că suportă toate funcțiile Medianavului (telefon, USB, cameră marșarier...) e super ok.


--------------------
Dacia Sandero Stepway Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RazvanF
post 19 Feb 2019, 21:52
Post #89


Tech


Group: Members
Posts: 2.065
Joined: 25 March 14




Go Emag daca vreti garantie la produs. aliexpress NU ofera garantie. Produsul odata vandut e bun vandut. Daca aveti probleme cu el trebuie sa il returnati pentru a primi banii inapoi (daca ii primiti si DACA ajunge inapoi). Plus, ca transportul de retur trebuie platit de cumparator (voi/tu) si costa cat jumate din pretul produsului.
Asa la emag aveti 2 ani garantie fara dureri de cap.
p.s vad ca cel de la emag are 2 usb uri dar sunt la spate ceea ce implica tras un fir tip prelungitor usb si mufa mama usb pusa/montat la indemana.

This post has been edited by RazvanF: 19 Feb 2019, 21:57


--------------------
Renault Clio II Bicorp 2006 Autentique 1.5 dCi 68 cp
Dacia Logan MCV Stepway 2017 Prestige 1.5 dCi 90 cp X52
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ilie25
post 19 Feb 2019, 23:20
Post #90


DL


Group: Members
Posts: 16
Joined: 17 May 14
From: Bucuresti




E ok...are garantie 12 luni dar tot e bine...eu il cumpar si il testez cateva zile si daca nu e ok il trimit retur...in plus am cumparat camera DVR+Camera masarier+Interfata ELM după wish dar o sa imi vina la sfarsitu lu martie.Pe wish sunt mai ieftine si de obicei vin in 3 saptamani.

www.wish.com/share/1709cshzso
www.wish.com/share/4017csiadj
www.wish.com/share/7674csiaiy

Problema e ca nu stiu ce Modem usb sa cumpăr pentru a baga o cartela orange in el sa dea net la navigatie.. huh.gif


--------------------
Dacia Logan Prestige 2018
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th March 2020 - 14:06
Forum Renault Server hosting