DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> intrebare telecomanda alarma, de unde pot cumpara

noo_yd
post 4 Sep 2008, 16:59
Post #1


Membru autentic


Group: Members
Posts: 464
Joined: 14 May 08




nu imi mai merge nici una din cele doua telecomenzi de la alarma masinei (maat 675) si as vrea sa imi spuneti si mie de unde pot cumpara aceste telecomenzi si daca se pot adapta alarmei de la masina............masina are si inchidere din butoanele de pe cheie si am fost la reprezentanta si mi-au zis ca ma costa 400 de lei sa bage alarma pe cheia masinei .......mai pot sa achizitionez de undeva telecomenzi din alea si sa le pot seta sa deschid masina cu ele ? daca montez alta alarma pierd garantia masinei ? (fara sa o montez la reprezentanta ca au niste preturi astronomice)


--------------------
dacia logan laureate 2007 - OT-23-XXX
Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 4 Sep 2008, 22:03
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.629
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




Poti pune alte telecomenzi. Era un topic in care zicea ce si cum le poate invata alarma pe cele noi. Sau mergi la un atelier care se ocupa de alarme, garantie nu pierzi ca nu are nici o treaba cu instalatia electrica.


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
noo_yd
post 5 Sep 2008, 06:38
Post #3


Membru autentic


Group: Members
Posts: 464
Joined: 14 May 08




stiu ca parca tot tu mi-ai spus ce si cum dar culmea e ca nu gasesc pe aici prin slatina deci pot sa montez alta alarma ca nu are nici o treaba cu garantia .......


--------------------
dacia logan laureate 2007 - OT-23-XXX
Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danydan
post 5 Sep 2008, 08:03
Post #4


Membru


Group: Members
Posts: 104
Joined: 15 August 06




Ai verificat daca nu cumva trebuie reprogramate (reactivate) telecomenzile? Poate nu-s defecte.
Oricum daca pui telecomenzi nou trebuie activate.


--------------------
Skoda Octavia Dacia Sandero Ro
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jelly
post 5 Sep 2008, 12:17
Post #5


Membru autentic


Group: Members
Posts: 665
Joined: 3 October 07
From: București




Salut! Nu ai garantie la ea?din cate stiu eu maat ofera 5 ani garantie.eu tot alarma d'asta am si nu am nici-o problema.incearca sa schimbi bateriile daca tot nu merg incearca sa le reprogramezi si asta la unii care monteaza alarme daca nu mai ai garantie.succes!

5 Sep 2008, 12:21:
nu stiu daca se pot programa alte tipuri de telecomenzi dar daca gesesti cele originale sigur va merge.bafta!

5 Sep 2008, 12:25:
maat 675

This post has been edited by jelly: 5 Sep 2008, 12:25

Attached thumbnail(s)
DSC00161.JPG ( Size: 845.21k ) Number of downloads: 4652


--------------------
Dacia Logan - Laureate 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Serje
post 5 Sep 2008, 12:30
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.629
Joined: 11 December 04
From: Cluj-Napoca




QUOTE(noo_yd @ 5 Sep 2008, 07:38)
stiu ca parca tot tu mi-ai spus ce si cum dar culmea e ca nu gasesc pe aici prin slatina deci pot sa montez alta alarma ca nu are nici o treaba cu garantia .......
*



Ma refeream ca nu pierzi garantia daca pui alta telecomanda la alarma, nu daca pui alta alarma.
Pai o forma care monteaza alarme nu gasesti prin Slatina?


--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
noo_yd
post 6 Sep 2008, 17:17
Post #7


Membru autentic


Group: Members
Posts: 464
Joined: 14 May 08




cei din slatina nu lucreaza cu maat si nu am gasit la nici un magazin dar am reparat o telecomanda si sper sa nu se mai strice merci frumos pentru ajutor


--------------------
dacia logan laureate 2007 - OT-23-XXX
Cu cat cauti sa placi la toata lumea, cu atat esti in primejdie sa nu fii respectat de nimeni
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
D.D
post 8 Sep 2008, 13:46
Post #8


Membru incepator


Group: Members
Posts: 32
Joined: 24 August 08




Daca ajungi in Bucuresti te pot ajuta cu cea mai mare placere , te pot indruma catre un centru unde se gaseste suport tehnic full pentru alarmele MAAT.


--------------------
DACIA BERLINA-BATRANA 88
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gogu neam prost
post 12 Sep 2008, 11:06
Post #9


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 8 September 08




QUOTE(noo_yd @ 4 Sep 2008, 16:59)
nu imi mai merge nici una din cele doua telecomenzi de la alarma masinei (maat 675) si as vrea sa imi spuneti si mie de unde pot cumpara aceste telecomenzi si daca se pot adapta alarmei de la masina............masina are si inchidere din butoanele de pe cheie si am fost la reprezentanta si mi-au zis ca ma costa 400 de lei sa bage alarma pe cheia masinii .......
*



scuze ca ma bag aici, are cineva idee cum se realizeaza chestia cu alarma la cheia masinii??? (am demontat o alarma CrimeGuard de pe masina mea si as vrea s-o pun pe un Logan; nu aveam decat o telecomanda si aia distrusa in proportie de 70%, decat sa comand doua telecomenzi am preferat sa inlocuiesc alarma). Multumesc!


--------------------
DAEWOO NUBIRA 1999
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nea flo
post 18 Mar 2009, 10:17
Post #10


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 17 March 09




in primul rand trebuie sa ai butoane pe cheia masinii, si procedeul este simplu cand masina se-nchide comanda si alarmasa sa se cupleze (asta este explicatia in mare) mai stiu cate ceva ca lucrez cu alarme gemini


--------------------
logan breack logan breack 2008 laureat - B 50 S F J
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
megane_brotac
post 18 Mar 2009, 22:05
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.301
Joined: 21 February 08




esti portar la gemini ? alarmele ce pot lucra cu telecomanda de pe cheie sunt total diferite fata de cele cu telecomanda , acestea invata secventele inchis - deschis de pe actuatoare ori de pe succesiunea semnalelor .


--------------------
renault megane 2007 / 2.2
nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djidji_thebest
post 9 May 2009, 23:07
Post #12


untest


Group: Members
Posts: 249
Joined: 6 December 07




Se poate "improviza" vreo telecomanda la sistemul de inchidere centralizata pe care il detine autoturismul? Fara sa pui alarma? Sau exista in comert chestii doar pentru inchiderea cenrtalizata? Sau cum se face pentru a incuia masina cu o alta telecomanda decat cea de la cartela?


--------------------
Renault Laguna AUTHENTIQUE 2001 1.6 16v - MS 87 DJI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
megane_brotac
post 11 May 2009, 20:54
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.301
Joined: 21 February 08




alrma cu tecomanda , 2 telecomenzi , sau alarma comandata de cartela masinii .


--------------------
renault megane 2007 / 2.2
nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
romeo3108ro
post 11 May 2009, 20:59
Post #14


Conducator de Twingo


Group: Members
Posts: 1.463
Joined: 4 March 06
From: Dirty Bucharest




megane_brotac :sa stii pt cultura dumitale generala caci exista alarme care pot fi comandate in acelasi timp si de o telecomanda separata si de cheia masinii (ex.: Automate de la reno.)


--------------------
i help if i can
Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH
Twingo 1.2 16 ventricole
ex angajat renou :))
Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djidji_thebest
post 14 May 2009, 16:19
Post #15


untest


Group: Members
Posts: 249
Joined: 6 December 07




Am intrebat deoarece, telecomanda mea, unica telecomanda, sau cartela cum vreti sa ii spuneti, nu mai functioneaza. Si ma gandeam ca exista vreo modalitate de a seta o alta telecomanda la sistemul de inchidere centralizata, cred ca la computerul de bord.

Care ar fi o solutie ieftina pentru a-mi putea inchide din nou masina din telecomanda? Nu exista ceva mecanism de inchidere centralizata fara alarma, sau stiu eu, o alarma ieftina, ar ajunge? Mersi.


--------------------
Renault Laguna AUTHENTIQUE 2001 1.6 16v - MS 87 DJI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
megane_brotac
post 30 May 2009, 16:50
Post #16


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.301
Joined: 21 February 08




alarmele cu telecomanda pot fi controlate doar de telecomanda proprie , scurt .
alarmele ce pot fi comandate de cheia masinilor NU AU TELECOMENZI .


--------------------
renault megane 2007 / 2.2
nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zaim mihai
post 19 Apr 2010, 21:00
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 17 April 10




Ajutor!!!!!!!!!!!! Am nevoie de un sfat! Cum reglez din alarma timpul de actiune a acesteia? Mentionez ca vreau sa leg la ea un sistem de iCentralizata (dar care nu e de la aceeasi firma), dupa ce am facut o legatura de proba intre acestea ,am observat ca la armare face clik de 3 ori si la dezarmare de 6 ori adica f.mult!!!! Nu stiu cum sa procedez parca jumperi nu ar avea pe placa alarmei iar nimeni nu vrea sa se bage fara schema sa incerce! Ce sa fac, astept idei pe mihaizaim@yahoo.com de la cei cunoscatori (eventual o schema de la alarma enforcer 100F ca asta e)! Multumesc anticipat si nu ma ocoliti!!!!!


--------------------
fiat seicento fiat seicento 2001 - BC 52 ALX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catavictor
post 8 May 2010, 20:42
Post #18


Membru


Group: Members
Posts: 139
Joined: 27 October 09
From: Stalin City




QUOTE(zaim mihai @ 19 Apr 2010, 22:00)
Ajutor!!!!!!!!!!!! Am nevoie de un sfat! Cum reglez din alarma timpul de actiune a acesteia? Mentionez ca vreau sa leg la ea un sistem de iCentralizata (dar care nu e de la aceeasi firma), dupa ce am facut o legatura de proba intre acestea ,am observat ca la armare face clik de 3 ori si la dezarmare de 6 ori adica f.mult!!!! Nu stiu cum sa procedez parca jumperi nu ar avea pe placa alarmei iar nimeni nu vrea sa se bage fara schema sa incerce! Ce sa fac, astept idei pe mihaizaim@yahoo.com de la cei cunoscatori (eventual o schema de la alarma enforcer 100F ca asta e)! Multumesc anticipat si nu ma ocoliti!!!!!
*


E100F are comanda pe minus de inchidere, mufa cu 3 pini maro,rosu gri, cele 7 semnale pe lumini le da doar cand alarma sa declansat ca memorie de eveniment, se poate cupla cu orice tip de inchidere, direct sau cu relee, singurul impediment e ca incuie usile la punerea contactului , functie neprogramabila, firelesunt simple, plus rosu, minus negru, plus contact galben, albastru contact usi, portocaliu fara siguranta iesire semnalizari, se pun 2 diode, portocaliu cu siguranta intrare alimentare lumini, inchiderea e mufa mica, alabastru cu alb portbagaj sau capota,roz sirena


--------------------
**** **** **** - dreptunghiular
Megane RS ..."Blue Lady" o bestie in crestere
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
motranu
post 22 Feb 2015, 17:04
Post #19


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 22 February 15




eu va rog sa imi spuneti daca stiti unde pot gasi si eu telecomanda pentru alarma matt 675 , in bucuresti zic...
multumesc...


--------------------
dacia logan 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic


1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th November 2018 - 00:00
Forum Renault Server hosting