km reali apar la diagnoza?, vrea la voi in club
![]() ![]() ![]() |
km reali apar la diagnoza?, vrea la voi in club
dan alexandru |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 2 May 09 From: AQUARIA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2007 prestige
- BR-74-xxx
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Doar la dci.
4000 Euro. Masina e in garantie nu proprietarul. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Din cate stiu la benzinar nu se pot afla.
In ceea ce priveste pretul - pe langa cerintele tale (care ar insemna un Ambition 1.6 90 din 2007 cu 25.000km) conteaza si starea masinii (intretinuta/accidentata/zgariata/interior murdar, etc). Pretul maxim pentru o masina buna cum ai enuntat tu eu zic ca ar fi pana in 6000E. Faza cu 'e criza' nu e general valabila, din ce am observat lumea e tentata sa se uite pe net la preturi, sa gaseasaca minimul de pret pt o anume masina (in cazul tau ambition 1.6 2007), apoi sa generalizeze spunand ca ala e pretul corect. Nimic mai fals, masina ieftina ar putea fi vreun junghi salvat de la dauna totala, sau masini cu probleme grave. Masinile bune in general sunt la pret mai mare. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Masinile bune le gasesti pe strada nu puse la vanzare si da se poate umbla la km din computer nu numai la tablou. Oricum cu 6000 de euroi iti iei un chevrolet foarte bun nou nout oricum totul e discutabil.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
EUGEN2008 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.889 Joined: 19 August 08 From: Brasov ![]() |
gasesti un proprietar persoana fizica mai batranel , ca ala nu umbla asa des cu cioara vopsita , si te duci cu masina la o reprezentanta unde-i faci o constatare completa 50-100 lei , se vede si istoricul din programul dacia daca rogi frumos pe cineva acolo , verifici reviziile... de preferat du-te cu el la reprezentanta care figureaza in stampilele de la reviziile din ghid in felul asta vezi daca-s reale si nu-s doar stampile pe o foaie. Altfel sunt fel si fel de parcuri in tara cu masini de leasing confiscate de la rau platnici , au preturi bune si daca a fost leasing persoana fizica si nu firma nici masina nu e chinuita de multi soferi . Bafta!
|
--------------------
LOGAN
LAUREATE
2006 La omu sarac nici boii nu trag !
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 29 Nov 2009, 17:58) Masinile bune le gasesti pe strada nu puse la vanzare si da se poate umbla la km din computer nu numai la tablou. Oricum cu 6000 de euroi iti iei un chevrolet foarte bun nou nout oricum totul e discutabil. Eu am gasit una pe forum. Si nu cred ca era singura. Cat despre chevrolet nou la 6000 de euro.... ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Vasilica007 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 361 Joined: 15 November 09 ![]() |
Aproape
|
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.9 dCI
|
|
Sc0rpi0N |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 20 October 08 From: Oradea ![]() |
deci se pot modifica nr de km la logan...mie mi'o zis un prieten k nu se pot modifica km la logan, ca nici io nu mi-am luat loganu de nou
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate 1.5DCI
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Eu mi-am schimbat la 20,000 tabloul de bord, pe garantie. Acuma am 8,000. Din alta parte, e benzinar, nu se pot afla. Parca numai la diesel e altfel.
Oricum, cine ma va crede ca nu am mai schimbat (neoficial) vreo 5 tablouri de bord? |
--------------------
.
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(EUGEN2008 @ 2 Dec 2009, 15:29) .... sunt fel si fel de parcuri in tara cu masini de leasing confiscate de la rau platnici , au preturi bune si daca a fost leasing persoana fizica si nu firma nici masina nu e chinuita de multi soferi... Nu e chiar intotdeauna asa. Uite, eu am masina pe persoana juridica, sunt singurul care o conduce, o tratez cu grija si am in aproape doi ani mai putin de 30.000 de km. Daca vrei sa iei o astfel de masina, intereseaza-te ce tip de activitate are firma in cauza: daca e consultanta, ori realizare de programe PC, ori alte chestii care nu presupun "carausie" de diverse lucruri si / sau materiale, nu vad de ce ai zice ca o masina pe PJ ar fi mai frecata decat una a unei PF care zugraveste / construieste / monteaza termopane la negru. Eu, sa fiu in locul tau / lui, m-as interesa cine din firma a condus masina (un angajat care azi e, maine pleaca are tendinta de a fi mai neatent; cineva din management ori dintre proprietari e mai atent cu masina)... In concluzie, cumpararea unui SH e macar partial si o loterie PS NU vand! |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gr3go |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 June 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.448 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Softul in general e altul. LA benzina nu e nevoie de functia asta. La diesel e cuprinsa in OBD.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gr3go |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 17 June 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
valyta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 11 November 09 ![]() |
Eu am masina din 05.2006(pref.1.4). face 4 ani peste cateva luni,si am 14.250km,din martie pana in decembrie,intra din nou la hibernat .Cand am sa o vand,trebuie sa caut pe cineva sa-mi inregistreze cativa zeci de mii de km in plus,ca-ci cu km reali nimeni nu o sa ma creada,daca nu apar la diagnoza.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
,PREFERANCE
- BZ 00 ULE
|
|
costinn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 19 February 10 ![]() |
cu km reali nu o sa ii afli nici o data nici la disel nici la benzina daca ii face unde trebuie e simpla treba si costa numai 100 lei ... asa ca nu crede tot ceea ce vezi parerea mea mai uitate si la omu de la care cumperi ...fai test vezi daca a fost lovita ..etc
|
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2006
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
km reali parcursi ca cei ai motorului sunt mult mai multi chiar daca nu s-a modificat in soft... pur si simplu cand se stationeaza si motorul ruleaza la relantii de aceea se recomanda sa se schimbe distributia la 4 ani sau 60.000 de km .
27 Feb 2010, 15:01: QUOTE(roland @ 11 Dec 2009, 13:35) Eu mi-am schimbat la 20,000 tabloul de bord, pe garantie. Acuma am 8,000. Din alta parte, e benzinar, nu se pot afla. Parca numai la diesel e altfel. Oricum, cine ma va crede ca nu am mai schimbat (neoficial) vreo 5 tablouri de bord? QUOTE(curentat @ 26 Feb 2010, 23:11) eu am 92mii km si nu am schimbat lichidul de frana si nu am probleme in afar ca uneori la franare pe spate se aude ceva frecandu-se si nush de la ce sa fie saboti uzati?sau e de la mizerie praf? Ai poti rescrie din tablou deci sa ai acuma 28000 de km . Sau cu ajutorul unui generator se induce semnal pe vitezometru pana cand atingi acelasi nr de km parcursi pe tablou. This post has been edited by djasu82: 27 Feb 2010, 14:01 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(valyta @ 25 Feb 2010, 10:55) si am 14.250km,din martie pana in decembrie,intra din nou la hibernat .Cand am sa o vand,trebuie sa caut pe cineva sa-mi inregistreze cativa zeci de mii de km in plus,ca-ci cu km reali nimeni nu o sa ma creada, Hai ma ca asta-i culmea, sa dai kilometrajul inainte ca sa o vinzi.Eu zic ca stai linistit ca o sa o vinzi, fiecare masina isi are clientul sau.Banui ca ai si carnetul de intretinere al masinii.Ai fost tare m-ai facut sa rid ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
valyta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 11 November 09 ![]() |
Bobo77 vad ca tu numai poti de
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
,PREFERANCE
- BZ 00 ULE
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pai de ce -ti faci griji din moment ce tu esti cinstit, cu toate ca nu se vad km reali, le propui sa o duca la mama testerului.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Isi face grij pentru ca pierde potentiali clienti mai ...circumspecti.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 07:26 |