la ce interval ITP?
![]() ![]() ![]() |
la ce interval ITP?
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
![]()
|
|
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
2 Ani.
Spatele talonului. |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE Spatele talonului. la unii..... la mine nu Oricum, 2 ani e valabila revizia |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
In mod normal la doi ani. Daca masina este noua prima revizie se face la un an. Mie unul nu mi - a venit sa cred, chiar m - am contrazis cu un amic pe tema asta, pana mi - a cerut amicul sa scot talonul sa vedem cum este. DSN Octombrie 2002 - ITP Octombrie 2003
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003
|
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
De cand e chestia asta? Cred ca au gresit atunci cand au tiparit talonul.
DSN decembrie 2001 - decembrie 2003. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
io stiu ca e 2 ani;
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
clr tata, nu baga spaima in oameni! La doi ani se face si in cazul masinii noi, in luna in care ai inmatriculat-o. La mine in talon nu scrie data urmatoarei revizii, insa am chestiile alea grena pe care scrie clar '04 (masina luata iulie 2002).
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE In mod normal la doi ani. Daca masina este noua prima revizie se face la un an. Mie unul nu mi - a venit sa cred, chiar m - am contrazis cu un amic pe tema asta, pana mi - a cerut amicul sa scot talonul sa vedem cum este. DSN Octombrie 2002 - ITP Octombrie 2003 ![]() Este GRESEALA in talon! La orice masina noua se face dupa 2 ani. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020
|
|
Valentin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 29 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am masina din octombrie 2002, iar data inscrisa pe talon pentru urmatoarea ITP este 13-11-2004.
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ordonanta 81/2000 (privind certificarea incadrarii vehiculelor rutiere inmatriculate in normele tehnice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si folosinta conform destinatiei, prin inspectia tehnica periodica) aprobata prin legea 167/2003 prevede la art. 2 alin. 3 (lit.
![]() " (3) Categoriile de vehicule supuse inspectiei tehnice periodice si periodicitatea inspectiei tehnice sunt urmatoarele: a) autovehicule destinate transportului de persoane si care efectueaza transport public de persoane sau transport de persoane in folos propriu - la 6 luni; ![]() c) autovehicule destinate transportului de persoane si care efectueaza transport de persoane in interes personal, care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la un an; d) autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, in regim de inchiriere si pentru invatarea conducerii auto - la 6 luni si cele utilizate ca autospeciale ambulante - la un an; e) autovehicule destinate transportului de marfuri, avand o masa totala maxima autorizata mai mare de 3.500 kg - la un an; f) remorci si semiremorci avand o masa totala maxima autorizata mai mare de 3.500 kg - la un an; g) autovehicule cu cel putin 4 roti, destinate transportului de marfuri, avand o masa totala maxima autorizata care nu depaseste 3.500 kg, cu exceptia tractoarelor - la 2 ani; h) remorci si semiremorci avand o masa totala maxima autorizata care nu depaseste 3.500 kg - la 2 ani; i) motociclete, mopede, autovehicule cu 3 roti - la 2 ani; j) tractoare agricole sau forestiere inmatriculate, avand o masa totala maxima autorizata mai mare de 3.500 kg - la un an; k) tractoare agricole sau forestiere inmatriculate, avand o masa totala maxima autorizata care nu depaseste 3.500 kg - la 2 ani; l) remorci si semiremorci apicole - la 3 ani." |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE QUOTE In mod normal la doi ani. Daca masina este noua prima revizie se face la un an. Mie unul nu mi - a venit sa cred, chiar m - am contrazis cu un amic pe tema asta, pana mi - a cerut amicul sa scot talonul sa vedem cum este. DSN Octombrie 2002 - ITP Octombrie 2003 ![]() Este GRESEALA in talon! La orice masina noua se face dupa 2 ani. poate ca nu este o greseala!....a fost la un moment dat o balbaiala legislativa...pentru o scurta perioada (parca octombrie-februarie...nu sunt sigur si nu am acum timp sa sap dupa legi, ordonante, HG-uri si ordine de ministru MLPTL), inspactia autoturismelor, inclusiv a celor noi, a fost 2 ani dar de 1 an pentru noxe!!!!!!....este posibil sa fie vorba de ceva legat de acest 1 an...este doar o supozitie...cui ii place sa sape mai mult, sa verifice... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
vlad3 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 16 June 03 ![]() |
VA SPUN SIGUR CA LA 2 ANI SE FACE, ORICARE AR FI MASINA NOUA/VECHE (DACIE/BMW), saU SI MAI BINE ZIS DIN 2 IN 2 ANI.
SE FACE LA 2 ANI DE LA DATA INMATICULARII!!! SIGUR TOCMAI CE AM FACUT-O ACU VREO 2 SAPTAMANI!!! IN PIPERA LA AUTOFAN (SERVICE AUTORIZAT RAR) ... si am si luat-o bineintles ![]() |
-------------------- |
|
samolapraga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut...
Am fost zilele trecute cu DSN sa-i fac itp-ul...si surpriza, surpriza...nu l-a trecut...mosu de acolo zice "nu trece la noxe, e catalizatoru' infundat". Ma rog, s-ar putea sa ma fi prostit...am decartat 100k si a trecut...insa nu mi-a prea mi-a placut situatia..prima revizie, sa n-o ia nici macar pe aia?! |
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
sigur se face la 2 ani. ieri cand m-a oprit politia si s-a luat de itp-ul meu i-am zis domle, cat e valabil nu 2 ani. a zis ca da si i-am zis sa citeasca mai cu atentie ca masina nu are decat un an juma si a tacut din gura. itp - 2 ani.
samolapraga, astia fac manarii la itp. daca citesti ce am scris eu cand am facut itp-ul o sa vezi ca inaintea mea a fost o tipa care nu a stat langa masina si au facut tot posibilul sa nu o treaca (tot SN). adica o turau peste 5000. scria mare ca se tureaza pe la 2000 - 2500, nu mai stiu exact, dar in nici un caz ce faceau ei cu masina aia. nici asa nu le-a mers. daca catalizatorul e infundat din cate stiu eu ai un "feed back" al gazelor care iti iau mult din putere dar ce iese tot catalizat este. asa stiu eu. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
fratilor, cum e cu noxele astea pana la urma ? pana la cat tre s-o tureze ?
tre sa fac itp-ul in martie si sa stiu sa ma iau de ei dac-o tureaza mai mult. bine, masinuta mea cam scoate ea de felul ei fumulet ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
TazManiac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 16 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Cand am fost zilele trecute la ITP, pentru noxe a turat-o la 2500 (+/-) si a tinut-o acolo ceva vreme.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.5 dci iunie 2007 ex. DSN Confort 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:52 |