DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> la ce interval ITP?

post 15 Jul 2003, 13:32
Post #1

Group:

Warn: (0%) -----

Scuze ca intreb, dar la ce interval se face ITP asta, si unde scrie?

--------------------
User is offlinePM
Go to the top of the page
+
post 15 Jul 2003, 14:38
Post #2

Group:

Warn: (0%) -----

2 Ani.
Spatele talonului.

--------------------
User is offlinePM
+
Marty
post 15 Jul 2003, 14:48
Post #3

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Spatele talonului.

la unii..... la mine nu
Oricum, 2 ani e valabila revizia

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
+
clr
post 16 Jul 2003, 07:10
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

In mod normal la doi ani. Daca masina este noua prima revizie se face la un an. Mie unul nu mi - a venit sa cred, chiar m - am contrazis cu un amic pe tema asta, pana mi - a cerut amicul sa scot talonul sa vedem cum este. DSN Octombrie 2002 - ITP Octombrie 2003 icon_twisted.gif

--------------------
Ex Renault Megane 2003
+
BBC
post 16 Jul 2003, 07:45
Post #5

Membru autentic

From: Brasov

De cand e chestia asta? Cred ca au gresit atunci cand au tiparit talonul.
DSN decembrie 2001 - decembrie 2003.

--------------------
VW 4 roti / 5 usi -
User is online!Galerie FotoPM
+
Bobo
post 16 Jul 2003, 08:46
Post #6

Membru autentic

io stiu ca e 2 ani;

--------------------
+
sstanescu
post 16 Jul 2003, 10:18
Post #7

Membru autentic

clr tata, nu baga spaima in oameni! La doi ani se face si in cazul masinii noi, in luna in care ai inmatriculat-o. La mine in talon nu scrie data urmatoarei revizii, insa am chestiile alea grena pe care scrie clar '04 (masina luata iulie 2002).

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
+
MoneyTalks
post 16 Jul 2003, 10:52
Post #8

-

From: Ireland

In mod normal la doi ani. Daca masina este noua prima revizie se face la un an. Mie unul nu mi - a venit sa cred, chiar m - am contrazis cu un amic pe tema asta, pana mi - a cerut amicul sa scot talonul sa vedem cum este. DSN Octombrie 2002 - ITP Octombrie 2003 icon_twisted.gif

Este GRESEALA in talon! La orice masina noua se face dupa 2 ani.

--------------------
Lexus ES300H 2020
+
Valentin
post 16 Jul 2003, 13:32
Post #9

Membru

Am masina din octombrie 2002, iar data inscrisa pe talon pentru urmatoarea ITP este 13-11-2004.

--------------------
+
klaus
post 16 Jul 2003, 13:51
Post #10

步步

Group: Moderatori

Ordonanta 81/2000 (privind certificarea incadrarii vehiculelor rutiere inmatriculate in normele tehnice privind siguranta circulatiei rutiere, protectia mediului si folosinta conform destinatiei, prin inspectia tehnica periodica) aprobata prin legea 167/2003 prevede la art. 2 alin. 3 (lit. cool.gif :

" (3) Categoriile de vehicule supuse inspectiei tehnice periodice si periodicitatea inspectiei tehnice sunt urmatoarele:
a) autovehicule destinate transportului de persoane si care efectueaza transport public de persoane sau transport de persoane in folos propriu - la 6 luni;
cool.gif autovehicule destinate transportului de persoane si care efectueaza transport de persoane in interes personal, care au, in afara locului conducatorului, cel mult 8 locuri pe scaune - la 2 ani;
c) autovehicule destinate transportului de persoane si care efectueaza transport de persoane in interes personal, care au, in afara locului conducatorului, mai mult de 8 locuri pe scaune - la un an;
d) autovehicule utilizate pentru transportul de persoane in regim de taxi, in regim de inchiriere si pentru invatarea conducerii auto - la 6 luni si cele utilizate ca autospeciale ambulante - la un an;
e) autovehicule destinate transportului de marfuri, avand o masa totala maxima autorizata mai mare de 3.500 kg - la un an;
f) remorci si semiremorci avand o masa totala maxima autorizata mai mare de 3.500 kg - la un an;
g) autovehicule cu cel putin 4 roti, destinate transportului de marfuri, avand o masa totala maxima autorizata care nu depaseste 3.500 kg, cu exceptia tractoarelor - la 2 ani;
h) remorci si semiremorci avand o masa totala maxima autorizata care nu depaseste 3.500 kg - la 2 ani;
i) motociclete, mopede, autovehicule cu 3 roti - la 2 ani;
j) tractoare agricole sau forestiere inmatriculate, avand o masa totala maxima autorizata mai mare de 3.500 kg - la un an;
k) tractoare agricole sau forestiere inmatriculate, avand o masa totala maxima autorizata care nu depaseste 3.500 kg - la 2 ani;
l) remorci si semiremorci apicole - la 3 ani."

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
AL
post 16 Jul 2003, 14:16
Post #11

Member

Este GRESEALA in talon! La orice masina noua se face dupa 2 ani.

poate ca nu este o greseala!....a fost la un moment dat o balbaiala legislativa...pentru o scurta perioada (parca octombrie-februarie...nu sunt sigur si nu am acum timp sa sap dupa legi, ordonante, HG-uri si ordine de ministru MLPTL), inspactia autoturismelor, inclusiv a celor noi, a fost 2 ani dar de 1 an pentru noxe!!!!!!....este posibil sa fie vorba de ceva legat de acest 1 an...este doar o supozitie...cui ii place sa sape mai mult, sa verifice...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
vlad3
post 16 Jul 2003, 14:49
Post #12

Membru incepator

VA SPUN SIGUR CA LA 2 ANI SE FACE, ORICARE AR FI MASINA NOUA/VECHE (DACIE/BMW), saU SI MAI BINE ZIS DIN 2 IN 2 ANI.

SE FACE LA 2 ANI DE LA DATA INMATICULARII!!! SIGUR

TOCMAI CE AM FACUT-O ACU VREO 2 SAPTAMANI!!! IN PIPERA LA AUTOFAN (SERVICE AUTORIZAT RAR)
... si am si luat-o bineintles laugh.gif

--------------------
+
samolapraga
post 21 Jul 2003, 14:57
Post #13

Membru incepator

Salut...
Am fost zilele trecute cu DSN sa-i fac itp-ul...si surpriza, surpriza...nu l-a trecut...mosu de acolo zice "nu trece la noxe, e catalizatoru' infundat". Ma rog, s-ar putea sa ma fi prostit...am decartat 100k si a trecut...insa nu mi-a prea mi-a placut situatia..prima revizie, sa n-o ia nici macar pe aia?!

--------------------
+
AlexV
post 22 Jul 2003, 23:12
Post #14

Admin?

Group: Admin

sigur se face la 2 ani. ieri cand m-a oprit politia si s-a luat de itp-ul meu i-am zis domle, cat e valabil nu 2 ani. a zis ca da si i-am zis sa citeasca mai cu atentie ca masina nu are decat un an juma si a tacut din gura. itp - 2 ani.

samolapraga, astia fac manarii la itp. daca citesti ce am scris eu cand am facut itp-ul o sa vezi ca inaintea mea a fost o tipa care nu a stat langa masina si au facut tot posibilul sa nu o treaca (tot SN). adica o turau peste 5000. scria mare ca se tureaza pe la 2000 - 2500, nu mai stiu exact, dar in nici un caz ce faceau ei cu masina aia. nici asa nu le-a mers.
daca catalizatorul e infundat din cate stiu eu ai un "feed back" al gazelor care iti iau mult din putere dar ce iese tot catalizat este. asa stiu eu.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
dispeceru
post 30 Jan 2007, 22:31
Post #15

Membru autentic

fratilor, cum e cu noxele astea pana la urma ? pana la cat tre s-o tureze ?
tre sa fac itp-ul in martie si sa stiu sa ma iau de ei dac-o tureaza mai mult.
bine, masinuta mea cam scoate ea de felul ei fumulet smile.gif ... sper sa scap ! wacko.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPi 2008
mdea...
+
TazManiac
post 31 Jan 2007, 09:31
Post #16

Membru incepator

Cand am fost zilele trecute la ITP, pentru noxe a turat-o la 2500 (+/-) si a tinut-o acolo ceva vreme.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5 dci iunie 2007
ex. DSN Confort 2002
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 15:52
Forum Renault