Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Masina de F1 pe drum public
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Clipuri video
alindrgn
tulai ma...ce inseamna drumuri bune. sper ca nu are de gand sa vina prin romania
Asi
E pe drum public asa cum si circuitul de la monaco, si chiar bucharest chalenge sunt.
Adica organizat, drum inchis, si tipul asta de cursa este hill-climb, iar masinile nu sunt F1, ci F3000.
rtBK
mi-am dat seama ca e drum inchis, dar cand nu este inchis .... e drum public smile.gif
SebyAvrig
hmm....moamaaa ce viteze au...
vladrehau
mi-ar fi frica..... sad.gif
A l e x
Un comentariu interesant la clip :

This is not a F1 but a F3000, it race on " hill climb " in france ( its called course de cote in french ).
Muratu
Abea daca sunt in stare sa urmaresc traseul vazut de camera on bord, dar sa mai fiu si in spatele volanului. E destul de interesant faptul ca pilotii din cauza lipsei de colpilot sunt nevoiti sa retina tot traseul inainte sa urce la volan.
Hack
@Alex: Probabil s-au inspirat din postul colegului Asi icon_mrgreen.gif .
A l e x
Oops, ai dreptate, nici nu-l vazusem. biggrin.gif
alex
Sunt curios daca la 1:28 a atins parapetul sau scanteile alea sunt de la altceva.
bardu
Foarte tare tipul ...!
Ceea ce face el seamana foarte mult cu a da noaptea nas in nas cu o banda de derbedei pusa pe scandal!

L.E. O miscare gresita si dai de rahat!
Asi
QUOTE(alex @ 24 Jun 2009, 15:12)
Sunt curios daca la 1:28 a atins parapetul sau scanteile alea sunt de la altceva.
*

Poate fi de la frane.
Discurile in astfel de conditii scot scantei vizibile (ca la polizor).
Dar posibil sa aiba discuri de carbon sau ceramice caz in care acele scatei sa fie mult mai mici.
Dar e posibil sa fie de frane
in genul
http://farm4.static.flickr.com/3430/339894..._2c2b960941.jpg

sau de aici de pe forum de la raliul Iasului
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627525800
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.