Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: un pic de ajutor
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
plopdaniel
[B]Salut , am si eu o mica problema , am o dacie 1310 , ieri am mers cu ea cam vre-o 2 ,3 ore mergea bine dupa care la un moment dat s-a oprit .M-am uitat pe la ea si am realizat ca nu se alimenteaza , am dat putin de coada de la pompa de benzina si am reusit sa o pornesc , am mai mers cu ea ce am mai mers dar iar s-a oprit , aceeasi problema nu se alimenta . Am realizat ca filtrul de la furtunul de alimentare cu benzina nu are nici un pic de benzina in el , chiar si atunci cand motorul functioneaza .Oare de la ce apar opririle astea , intreruperi , si de ce filtrul acela nu are benzina in el , care este cauza ?/?


Multumesc.
iulian.bisty
ceva de genul asta am patit si eu acum cativa ani si era din cauza filtrului dupa ce am renuntat la el masina a mers fara problema
Adrian_Boy
Daca filtrul are ceva km trebuie sa-l schimbi. Vezi si la pompa de benzina sa nu se fi dus membranele din interior si nu mai traga benzina. Pompa de sprit de la carburator, arunca si un ochi pe acolo wink.gif
vi_escu
Verifica pompa (sita, mebrane, supape, arc), conducta de la rezervor la pompa si supapa de aerisire a busonului de la rezervor (daca fasaie cand desfaci busonul).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.