Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: bec pozitie
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Imbunatatiri - Dacia Logan
dl_dr25
care este diferenta intre becurile acestea , daca stie cine sa ma ajute si pe mine
bec W5W(pozitie far) si C5W(lampa plafoniera)?????
sau mai bine zis am schimbat becurile de la far (VISION PLUS, acestea au o lumina alba) si doresc sa pun si pe pozitie niste becuri care sa fie albe, nu luminari.
PS: si la lampile de semnalizare vreau sa pun tot albe
multam si sper ca ma poate ajuta cineva
AR-18-MOS
Nu e legal sa pui semnalizarea alba!

9 May 2008, 22:52:
Iar pentru pozitii albe, recomand LED-urile.
dl_dr25
eu din ce stiu este legal sa pui semnalizare alba pe aripi (acolo vreau sa pun bec albps: si se vede si foarte bine (am vazut la un tip in trafic)
free_fiber
Sunt niste becuri philips Silver-nustiu-cum pentru semnalizare. Cand sunt stinse - se vad argintii, cand sunt aprinse - se fac portocalii.
dl_dr25
citisem si eu de becurile astea dar nu stiam ca sunt asa hoate biggrin.gif
dar pt pozitie niste becuri mai albe are ideie cineva???? mulam
tester
daca vrei sa pui pozitie cu led era cineva pe forum care vindea asa ceva ... daca vrei bec normal atunci poti sa pui philips blue vision sau philips silver light w5w.
dl_dr25
multam cred ca blue vision este cu o tenta de albastru si nu vreau, ceea ce caut eu cred ca este philips silver light w5w( sper sa aiba lumina alba fiindca pe far am un vision plus). k multam mult
TIulian
mi-am pus eu leduri pe semnalizare si pozitii fata / spate, stopuri pe frana (inclusiv lampa de pe luneta); pentru semnalizare trebuie modificat si UCH, ca sa nu dea eroarea de bec ars (am explicat pe un alt topiccum se face) - asta daca nu vrei sa pui si becurile in paralel cu ledurile..
dl_dr25
chestia cu leduri nu ma intereseaza asa mult, pe mine ma intereseaza sa am o lumina alba(nu cum este acum galbuie) pe pozitie atita tot. multam pt interes si ajutor
speed_fane
philips blue vision w5w, cand sunt stine o usoara tenta albastra, cand sunt aprinse - alb curat si puternic - - - era vb de becurile de pozitie
dl_dr25
eu am pe far philips vision plus si deasta vreau sa schimb sa scap de lumina galbuie dupa pozitie, dar nu vreau sa se vada nici un fel de albastru ( sa nu o dau in polizie sau altele )
TIulian
pai iti poti pune led-uri doar pe pozitii fata; daca te pricepi cat de cat, ti le faci singur, daca nu, le cumperi gata facute..
klaus
philips blue vision w5w nu da lumina albastra. Nici albastruie, nici verzuie, nici roz, nici rogvaiv. Da lumina ALBA, mai puternica si "mai alba" decat cele normale.
Ce este asa de greu de inteles?
dl_dr25
dl klaus "philips blue vision w5w, cand sunt stine o usoara tenta albastra, cand sunt aprinse - alb curat si puternic - - - era vb de becurile de pozitie" eu de aici inteleg ca se vad albastre cind sunt stinse, fiindca sticla este transparetnta complet si se poate observa prin ea ceva albastru, ceea ce eu nu vreau. daca tu itelegi alceva ....... asta este esti mai bun, dar nu mai sari te rog pe mine. iti multumesc pt toate lucrurile bune care leam citit scrise de tine si care mau invatat foarte mult, numai bine si multam inca o data.
klaus
aa... scuzoaiele mele (© marty)
marius80_eugen
incearca w5w cu leduri ! Sunt si albe , lumineaza si puternic , consuma si mai putin !
BV05RAU
user posted imageuser posted image o sa fac o poza noaptea.am facut-o in graba
razvanamza
Eu am bluevision pe pozitii. Cnd sunt stinse, daca te uiti cu multa atentie vezi ceva albastru langa semnalizare. Cand sunt aprinse se vede ALB curat, nu albastru. Se vad super cu becurile de far Osram Silverstar...aceeasi nuanta:D
Bombetz
io am dat 8 lei pe 2 leduri de pozitie dolphin sunt albastre am gasit si albe si verzi si rosii le-am luat sa le inlocuiesc pe cel de la plafon si pe cel din portbagaj .....si cele pentru numar spate 9 lei alb...... super ledurile alea albe o sa imi iau si eu cu prima ocazie si la numar si la pozitii, are un vecin pus pe un opel si arata foarte tare noaptea
AR-18-MOS
QUOTE(Bombetz @ 23 Jul 2009, 18:40)
io am dat 8 lei pe 2 leduri de pozitie dolphin sunt albastre am gasit si albe si verzi si rosii
*


Io zic sa faci un montaj si sa se aprinda ca o orga de lumini in pozitie ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.