Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: aripa spate lovita
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
vallyyy
salut baieti .....aseara am fost plecat cu masina in oras si cand m-am intors acasa am observat cu stupoare ca am o infundatura in aripa din spate .......pare sa fie o infundatura facuta de o minge sau de vreun idiot care a dat un pumn mad.gif ,vopseaua nu e sarita ......cum fac sa o indrept fara sa sara vopseaua???
Minel
QUOTE(vallyyy @ 12 May 2008, 10:37)
salut baieti .....aseara  am fost plecat cu masina in oras si cand m-am intors acasa am observat cu stupoare ca am o infundatura in aripa din spate .......pare sa fie o infundatura facuta de o minge sau de vreun idiot care a dat un pumn mad.gif ,vopseaua nu e sarita ......cum fac sa o indrept fara sa sara vopseaua???
*La fel cum a fost facuta ,doar ca tu o sa o faci de pe interior ,
Depinde cat ii fundatura de adanca , poti sa folosesti podul palmei sau un ciocan de cauciuc , cu mare grija si lovituri usoare poti sa faci o treaba buna !

Daca consideri ca nu te pricepi poti apela la un tinichigiu

Bafta mare !!!
gygy
Chiar daca o indrepti asa, tot nu o sa mai fie ca noua.Daca vrei sa iasa brici, dai chit wink.gif
dani_devito
daca nu e pe dunga , va iesi cat-de-cat ...... daca nu parerea lu colegu ... BAGA KIT laugh.gif
vallyyy
baieti s-a rezolvat mai mult decat simplu nu era o infundatura de pumn sau de minge era pur si simplu o infundatura facuta de cineva care s-a rezemat de aripa cu un deget am impins in ea din portbagaj si gata biggrin.gif
SSilent
QUOTE
care s-a rezemat de aripa cu un deget

ma sa fiu... nu e de carton totusi ohmy.gif
vallyyy
nu e de carton da vreau sa zic ca nu a fost mare lucru sa o faca incearca si tu la aripa sa te rezemi de ea si sa ramana putin infundata sa vezi ce usor se face.........asa vine vorba cu un deget tongue.gif
SSilent
ca tot veni vorba si aripa fata stanga a mea e putin turtita....de la handicapatii de ciutani din fata blocului... si mi-e lene s-o indrept laugh.gif
un mic sfat: daca aveti tabla indoita dar voseaua e ok si nu se indreapta usor... loviti usor cu un ciocan de cauciuc sau cu un ciocan normal dar infasurat intr-o carpa smile.gif
Hacker
Am vazut un filmulet pe you tube cum se poate indrepta o infundatura fara sa bati cu ciocanul. Partea lovita va reveni la normal exact cum era fara sa mai fie nevoie de chit sau vopsitorie.

Cu feonul se da pe partea lovita pana tabla se incalzeste. Cu un spray de azot se da pe portiunea lovita uniform. Se lasa 5 minute ( se observa cum se trage tabla happy.gif ) si gata.
dani_devito
mai sa fie.... si de la diferenta aia de caldura nu creapa vopseaua ? Si nici nu cred ca va merge cu spray de azot ( si apropo de unde procur sprayu de azot ; wacko.gif )
gygy
Vopseaua rezista si la 80 grade, fara sa crape icon_mrgreen.gif
SSilent
aici vorbim de vopseaua in care este imbracata Dacia laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.