Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: [VAND] GPS Tomtom ONE
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Bursa > Arhiva cu anunturi
El_greco
Vend GPS Tomtom One, are harta Europei de est cu Romania si Europa de vest si centrala impecabil detaliate.
Are incarcator si suport cu ventuza, camerele radar din toata Europa, ghidari vocale in limba romana.
Mai multe datalii gasiti aici http://www.mynewcheap.co.uk/products/detai...-sat-nav/10044/
Ce mai pot spune despre el, are bluethoot, card de 4 giga, soft instalat Navcore v.8.0, si pot la cerere sa il personalizez asa cum se vede din fotografii (scuzati calitatea imaginilor)
Pret 600 RON, detalii pe PM!
Weekend placut!
El_greco
UP, nimeni interesat? Modelul asta este destul de scump si este unul din cele mai stabile GPS-uri facute de Tomtom!
mugur
Eu stiu ca este cel mai ieftin din gama...poti verifica si tu pe site-ul lor sa vezi...este entry-level tom tom one
El_greco
Vezi ca acolo ai Tomtom one, modelele care nu au slot pentru SD si au doar o memorie interna de 512 Mega, harta europei de vest si centrala ultima versiune v7.20 are 2050 Mega si harta europei de est are 191 Mega in plus Navcore care are aproximativ 64 Mega, dece crezi ca am pus card de 4 Giga?
Sper ca moderatorii sa nu considere offtopic, am dat doar amanunte!
El_greco
UP, noi poze cu el, are mp3, image viewer, control Ipod!
El_greco
up!!!
cristianxxl
OFER 4 ANVELOPE 170/70/R14 all season Bridgestone cu tot cu jenti de tabla pe care le-am cumparat cu Clio anul trecut.
El_greco
Nu, multumesc, cristian, pret nou 550 RON
Ce am uitat sa va spun despre el, are hartile din seria 8.05 care permite asa cum sa vede din foto (dreapta sus) sa se navigheze in 3D sau normal. Deasemeni comenzile pentru cautare adresa se pot da vocal in timp ce conduceti!

23 May 2008, 08:09:
up!!!
El_greco
UP!!!!!
chelloo83
ofer 400
daca esti interesat astept pm
El_greco
Nu, multumesc!
Nou, adaugat computer voice, din pacate nu exista pentru limba romana, deocamdata! smile.gif
o noua poza cu softul de navigatie!
Pentru posesorii de tomtom pot modifica softul!
El_greco
UP!!!
El_greco
up!!!
El_greco
S-a vindut, se poate inchide biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.