Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Li gpl
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
sinaxis
Fratilor,

Aceeasi problema pe care v-am mai semnalat-o.
Masina mea nu mai vrea sa mearga cum trebuie pe benzina. Pe gpl merge super! Pe benzina la turatii mici daca o calci da in nas, nu merge rotund, iar dupa drumuri mai lungi pe gpl nu mai vrea sa mearga deloc pe benzina. Nu mai porneste si daca porneste cum ai incercat sa accelerezi se opreste motorul. Ai mereu senzatia ca nu se alimenteaza indeajuns...
Am incercat multe: verificat pompa de benzina, schimbat filtru de benzina, curatat injectorul... am pus-o pe calculator totul functioneaza ok. Am inlocuit calculator, clapeta de injectie, buji, fise: nici un rezultat. Am vazut ca face ceva preiune in rezervor. Cineva de pe forum zicea ca ar putea fi o cauza... am facut o fanta prin garnitura de la buson: tot nimic.
Aceleasi simptome.
Daca merg mai mult de 200km pe benzina: parca, parca isi mai da drumul dar nu de tot.
Eu m-am resemnat.
Daca porneste pe benzina si merge cat sa se incalzeasca burduful de la gaz ma consider multumit...

V-as fi recunoscator daca ati mai avea vreo sugestie...

petru
Ov
dupa ce ai facut crestatura in buson mai face presiune? ia verifica, poate nu e buna crestatura 04.gif

2. daca ai putina benzina si intrerupe in curbe sau la frane, n-ai ce face, "asa face toate" pt ca au scos dispozitivul anti-val din rezervor si cand ai putina benzina pompa nu mai are de unde sa traga.


3. daca nu e nimic din astea, am auzit ca ce ai tu ar fi o boala a berlinelor pe injectie date pe gaz, si anume, datorita nefolosirii pe benzina se cam jegareste injectorul. Incearca o curatare a injectorului si apoi asigura-te ca mai mergi din cand in cand si pe benzina, nu doar pe gaz

Bafta
sinaxis
Multumesc.

Fanta e buna smile.gif iar eu m-am resemnat. Am mai curatat injectorul. Rezultatul a fost nesemnificativ, iar cei ce l-au curatat ziceau ca injectorul de dacie se infunda destul de greu.
Pana acum nimeni nu mi-a dat o explicatie cat de cat convingatoare cu ce se intampla acolo...

Sarbatori cu bucurii, la multi kilometrii cu putine taxe si cat mai ieftin!
Sanatate!

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.