Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bucuresti - Alexandria - Craiova
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
flotl
va rog sa imi spuneti de starea acestui drum. Se merita de urmat pentru a scapa de aglomeratia Bucuresti-Pitesti-Craiova?

Multumesc anticipat.
conucristi
Am fost weekend-ul asta pana la Clisura Dunarii si nu mi s-a parut foarte aglomerat traseul Bucuresti-Pitesti-Craiova... In mod sigur e mai rapid pe aici decat pe cealalta varianta.
flotl
eu o sa merg pe 13 iunie, vineri seara prin zona, sper sa nu fie aglomerat.
Pe alt forum mi s-a spus ca ar fi bunicel drumul si desi este aglomerat, se circula totusi cu viteza
tagartaa
Traseul Bucuresti alexandria este foarte bun se circula bine, pe 4 benzi pana la Mihailesti apoi se intra pe 2. Este mai aglomerat vinerea pe sensul de mers spre Alexandria si duminica In sens invers, de la Alexandria la Craiova drumul este destul de liber, deci in principiu se circula bine
alecsz99
Eu as merge pe varianta cu autostrada. Aceasta se prezinta in conditii decente(pentru Romania) si apoi drumul pana la Craiova prin Slatina este foarte bun. Atentie la viteza si implicit la radare (inclusiv pe A1 unde in urma cu doua saptamani am vazut radare - logan alb pe banda de urgenta). Datorita finalizarii centurii Pitesti pentru a merge la Craiova va trebui sa iesi de pe autostrada la indicatorul Pitesti Sud.

Drum bun!
UXE
Este circulabila aceasta zona?

https://www.google.com/maps/dir/44.2605482,...#33;4m1!3e0


Pe street view pare camp.
einstein1984
o fi bun drumul de alexandria, dar circula la dobitoci (genul cu audi si mercedes care te scot in camp sa depaseasca ei) la greu.
UXE
peste tot e asa.. deci e circulabil?
Andy_ACS
@UXE - e circulabil. Drumul e perfect, asfalt bun si neaglomerat. S-a dat in folosinta recent.
UXE
Super, mersi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.