Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Zgomot ventilator aer
DaciaClub - Forum Dacia > Dacia Logan > Piese auto - Dacia Logan
bogdanucom
Salut,

de doua zile am urmatoarea problema pe logan:

- cand pornesc sistemul de ventilatie (nu conteaza aer cald/rece/ac) se aude un zgomot ca si cum s-ar fi dus bilele de la rulmentul ventilatorului. Zgomotul nu este deranjant atunci cand este pornit casetofonul smile.gif, dar cand merg si aerul e pe treapta 2 cam deranjeaza acel tacanit....

stie cineva cum se poate remedia si care ar fi cauza?
AR-18-MOS
Ai cam gresit sectiunea ...
gorjeanul
Vezi ca s-ar putea sa fi intrat ceva frunze la palele ventilatorului...da-l la maxim 1 minut, doua (ca sa toace toate frunzele) - vezi daca mai face dupa aceea.
vio2013
am si eu o problema la ventilatie....nu mai merge in treptele 1,2 si 3 smile.gif) numai in ultima treapta adica 4 si face un zgomot infernal+ baga praf in masina. Cine stie cit costa piesa aia..."regulator turatie ventilatie"? nu stiu daca asa se numeste...smile.gif) sau termodioda...ceva de genul asta...cica e pe mijloc sub bord.Multumesc anticipat.
bygy007
la tine problema este piesa din imagine
sobolan
off : aceeasi problema o am eu pe megane 1 coach.....ai idee, se poate repara ?ca nici ac-ul nu-l pot deschide decat pe ultima treapta din cauza asta !

btw ! ce piesa e aia ,cumva dioda sau vreo sig. termica ?
robbie_ro
E o siguranta termica de 216C.
IRONICK
QUOTE(sobolan @ 15 Jun 2015, 22:16)
sig. termica ?
*


dap

sobolan
mersi de raspunsuri,m-apuc de demolat in cautarea ei !
bygy007
si daca se arde din nou problema este la motorul ventilatorului , merge greu , ia curent mare , siguranta aia o gasiti pe la magazinele de piese electronice , o desfaceti si va duceti cu ea la vinzator , de ex in bucuresti , maica domnului
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.