Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: In Timisoara
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
aqua
salutare, daca are cineva informatii despre acest traseu apreciez niste sfaturi, se merge ok?
ciush
e ok drumul, doar din Lugoj sa mergi prin Buzias spre Tm neaparat (e in lucru Lugoj - Timisoara prin Recas si e plin de semafoare)
aqua
merci, o sa tin cont
cornelus
Noutati pe acest traseu ? trebuie sa ajung la Aeroport Timisoara .
Sau recomandati altul ?
Multumesc !
s_j_teo
Daca trebiue sa mergi la aeroport in TM mai bine vii direct Lugoj-Timisoara.Prin Buzias intri in celalant capat al orasului si faci mai mult sa traversezi orasul dacat stationatul la semafoarele de pe drumul Lugoj-Timisoara.
adejov_66
teo stie,e corect sfatul lui,pana la aeroport prinzi toate semafoarele din pacate...
cornelus
Multumesc baieti .
ursul-alb
Dupa o pauza de 3 ani, fiind prin zona si cu niscaiva inclinatii maso am vrut sa vad cu ochii mei ce mai face maretul Timisoara-Recas-Lugoj. Desi vocabularul limbii romane e prea sarac pentru ce-ti vine sa spui, o sa incerc:
1. este o bataie de joc crancena
2. se lucreaza pe vreo 15 portiuni (doar pe o jumatate de drum, dar pe ambele sensuri, dar toate cumulate nedepasind 1 km din cei 50*2 care mai trebuie reparati)
3. desi era sambata dimineta, deci in mod normal zi de lucru in constructii in afara de baietii cu stegulete nu lucra nimeni
4. mi se cam pare ca si zonele reparat mai recent (cu exceptia a vreo 5 km inainte de Lugoj) necesita iar reparatii capitale
5. nu am vazut in nici un loc amenajat (rigole, etc) marginea drumului; nu stiu dupa ce proiecte "lucreaza"
6. sunt prea multe de zis, da cred ca pierd timpul

In conditii de trafic lejer, am facut 60 de km in 90 de min.
adejov_66
in continuare se lucreaza pe lugoj timisoara(via recas) si se va lucra in vecii vecilor,daca ar aparea aceasta portiune pe bursa,cred c-ar fi cota mica la el fiindca pana si constructorii cred ca nu va fi gata niciodata!
vyrrutzu
salutare.
urmeaza sa plec in concediu si am niste intrebari, primul drum il am pana la bucuresti si eu as alege din start varianta pe valea oltului dar problema mea este pe unde sa plec din tm? pe arad? pe lugoj? mai nou am vazut ca ambele variante de lugoj is cam aiureah (recas/buzias).
apoi mai este iarasi o problema, in ce perioada a zilei sa fac drumul? cand este mai liber si usor drumul de exemplu?

ms anticipat!
Adrian00
Pai daca pleci pe Lugoj o sa stai la cateva semafoare(cand am fost eu acum 2sapt erau 4-5cred)in rest e drumul ok.

Vrei sa alegi Valea Oltului numai ca sa mergi pe A1?Mie sincer nu-mi place pe acolo;sint foarte mult curbe si multe localitati.Am mers in 12.07 si eu pana in Bucuresti si am mers pe Brasov si m-am intors pe A1 si apoi pe Valea Oltului(la rugamintea unei rude,ca cica n-a fost niciodata pe acolo)ca,daca nu veneam tot pe Brasov!

Sincer mi s-a parut mai ok pe Brasov,mai ales ca au gatat drumul intre Sibiu si Brasov si sunt si mai frumoase peisajele.

Si cred ca cel mai bine eu zic daca ai pleca Luni dimineata.

Bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.