Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lugoj-C-sebes-Hateg-tg.Jiu-rm.Valcea-Bucuresti
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
adejov_66
Saptamana viitoare trebuie sa merg la un spital in Bucuresti,as dori ceva date despre starea drumurilor pe acest traseu,radare etc.,am mai fost acum 3 luni dar probabil pe anumite portiuni sunt restrictii!?In iunie n-am reusit sa ma incadrez in Pitesti sa ies pe autostrada asa ca am luat-o paralel(drum bunicel cu exceptia zonei Gaesti in care am ajuns seara si nu stiu cate gropi am ratat-de fapt m-am simtit ca acasa ca si in timis ai niste drumuri...)Multzam fain!
negrucvj
am fost in concediu in vara asta pina la hateg, deci : intre hateg si petrosani se lucreaza la drum, de altfel f bun, sunt si semafoare, nu am intilnit radar. Intre petrosani si tg jiu, mai precis pe valea jiului, erau 2 semafoare , lucrari la pod si la drum iar la intrare in tg jiu filtru comun cu politie, rar si cei de la drumuri. Eu i-am intilnit vineri 1 august cind ma indreptam spre retezat iar la intoarcere nu. Intre tg jiu si rm vilcea am intilnit un semafor dupa horezu la primul pod. In rest, se lucra la greu pe Dealu Negru', la "mici". La intrare in pitescu se lucreaza la Bascov

10 Sep 2008, 18:34:
poate stiu altii detalii mai amanuntite, eu le-am "citit" din mers. Succes si sanatate!
adejov_66
multzam tare mult ! Sanatate si tie si celor dragi tie!
ewamw6
Cum este drumul Rm vilcea prin Curtea de arges la Pitesti ?
adejov_66
nu stiu de ce am impresia ca orice drum care NU este in judetul Timis ar trebui sa fie bun,asa ca si traseul despre care spui tu ar trebui sa fie ok.Daca nu va convine un drum,incercati sa veniti in jud.timis,sa vedeti de ce se spune ca "tot banatu-i fruncea!"
negrucvj
daca s-a schimbat ceva de acum 2 ani de cind am trecut pe acolo as fi si eu interesat. Pe o portiune inainte de salatrucu, pe la valea danului parca, o luase terenul la vale cu drum cu tot , off road ce mai , urcare direct pe deal, si pina in rm vilcea te devia spre dealu' negru cu citeva zeci de km tot din cauze asemanatoare.
andreimc
Salve, are cineva idee despre traseul caransebes - hateg - petrosani - tg-jiu??? Trebuie sa ajung in tg-jiu si as vrea sa stiu starea drumului. E ok si pe portiuni.
Mersi
ursul-alb
Nu cred ca s-a stricat chiar asa repede; din tot ce s-a scris in ultimul timp, as zice ca e peste media drumurilor din .ro
nca
QUOTE(andreimc @ 20 Jan 2009, 16:46)
Salve, are cineva idee despre traseul caransebes - hateg - petrosani - tg-jiu??? Trebuie sa ajung in tg-jiu si as vrea sa stiu starea drumului. E ok si pe portiuni.
Mersi
*Eu am fost in octombrie pe acolo si pe o scala de la 1 la 10 drumul se incadreaza la 7.
sandman_
Eu l-am parcurs imediat dupa revelion.
Caransebes-Hateg e bun spre f. bun.
Hateg Petrosani e bun, cu anumite portiuni "in lucru".
Petrosani - TgJiu e mediu spre bun, dar, avand in vedere ca nu se poate sa fie mai lat, il putem considera bun.
Lugoj-Caransebes e discutabil, are parti bune si parti mai putin bune.

Nu stiu daca mai este de actualitate, dar acum am citit postul.
adejov_66
in orice parte ai iesi din lugoj,drumurile sunt proaste,spre caransebea e plin de gropi,dar se lucreaza la el,spre timisoara(via Buzias)e bun doar de dupa buzias incolo,spre timisoara(via topolovatul mare)se lucreaza si ai vreo 6-7 ciumpalaci cu paletele,drumul e facut parca de vreo 10 firme,fiecare are de la punctul A la punctul B de turnat asfalt,si acolo pauza,nu se mai uneste asfaltul unul cu celalalt si apar niste trepte deranjante,spre resita e prost iar...,nu stiu,cred ca in timis am prins cei mai tembeli constructori de drumuri sau,sa-nteleg ca doar astia ne-au mai ramas in tara!?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.