Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SIMERIA-HATEG-CARANSEBES-ORSOVA?
DaciaClub - Forum Dacia > Alte discutii > Calatorii si Intalniri > Starea Drumurilor
mesterelu
Daca stie cineva cum se prezinta drumul de la Simeria-Hateg-Caransebes- Herculane (ORSOVA) acum 03 octombrie 2008 ?
Din cate stiu anul trecut se circula bine pe Simeria-Hateg, dar spre Orsova nu mai stiu cum e...
Multumesc! huh.gif
mesterelu
Am fost pe ruta respectiva. Sa va scriu cum se intampla: de la Simeria la Hateg e bunicel drumul cu mici denivelari. De la Hateg la Caransebes e FOARTE BUN! Incredibil! Dar... au bagat radare. Cate doua stau la "ciupela"! Atentie ca nu stau intr-un loc. De la Caransebes la Orsova e CUMPLIT DE PROST DRUMUL. ESTE JALNIC sa mergi in 2008 pe o sosea (care se mai numeste si E 70, sau DN 6) care zici ca e drum satesc din anii 1910-1920. NU SE POATE... Se intra pe culoarea rosie la semafoare, se forteaza de catre TIR-isti pe tot drumul intrarea pe sensul de mers in coloana, zici ca e jungla amazoniana.
Platim rovinieta, platim impozit, platim combustibil la care pretul e umflat de accize, circulam in conditii mizere, nesigure, supusi unor conditii la care eu consider ca ar trebui sa fim NOI PLATITI SA CIRCULAM PE ACEL DRUM.
Pacat ca lucrurile merg asa prost. De atata timp se lucreaza la un drum, care inapoi de 1989 s-ar fi bagat la puscarie cel care ar fi fost sef de lucrare sau chiar condamnat la moarte de regimul Ceausescu. A nu se intelege ca era mai bine atunci! Problema tine de responsabilitate si gradul de implicare a autoritatilor, care stim bine ca au grija ca fondurile sa ajunga acolo unde trebuie...
Va recomand sa evitati CARNSEBES - ORSOVA!
Retype
cum este acum acest drum caransebes - orsova, va rog, pentru cine stie cu adevarat.

multumesc
Retype
Simeria - Hateg (prin Hunedoara) drum foarte bun, dar cu multe serpentine
Hateg - Caransebes - drum f. bun, 2 benzi, drept.
caransebes - orsova: de la iesire din caransebes vreo 30 km un drum extraordinar de prost cu cratere de juma' de metru, care alterneaza cu drum relativ bun in care poti sa prinzi viteza si te opresti intr-un crater mai incolo. Trebuie mers incet - 30 km aprox 1 ora. Dupa aceasta mirifica portiune drumul este reparat (nou) pana in orsova.
ursul-alb
Deci probabil ai facut 2 ore pe 90 km... Bun totusi; sa speram ca anu' asta o sa toarne o dara de asfalt si pe cei 30 km...
G.R
A circulat cineva in 2010 pe traseul Caransebes-Orsova? Cum mai este drumul pe acolo?
Catalinmodena
Este bun spre foarte bun.
cmandrei
Confirm si eu
Hateg - Caransebes = foarte bun si fain
Caransebes - Orsova = bun spre foarte bun, starea carosabilului, cu ceva lucrari totusi (2-3 semafoare) si lipsa indicatoare rutiere si marcaje.
G.R
Multumesc, am constatat si eu si acum pot confirma ca drumul este bun, cu cateva lucrari si semafoare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.