Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: serice geometrie roti
DaciaClub - Forum Dacia > Celelalte modele Dacia - 1100, Berlina, Papuc, Nova > Probleme tehnice - Dacia Clasic
NICK82
Salutare tuturor,

Deoarece atunci cand merg pe un drum intins si neinclinat masina are tendinta de a trage dreapta...plus ca pe la 2500 de rotatii are un tremurat stanga -dreapta , m-am hotarat sa fac geometria rotilor..

sunt din Ploiesti...iar pentru cei care cunosc vreun service in Ploiesti care lucreaza bine i-as ruga sa ma informeze si pe mine.
multumesc anticipat.
CandyMan13
salut...vis-a-vis de problema ta,nu sunt pe subiect deoarece nu cunosc vreun service bun dar daca esti dispus sa asculti si parerea mea eu nu zic ca strica;ma refer ca daca te vei duce la service ca sa nu te puna sa platesti prea mult inexplicabil verifica tu pt linistea ta:1.vezi sa ai presiunea coresp la fiecare roata(uitate si tu pe manometru atunci cand ti le umfla iar valorile pe care le folosesc eu sunt:fata 2.2 spate 2.0)
2.observa uzura cauciucurilor(asa iti vei face o idee care roata e mai afectata daca zici ca face si stanga si dreapta)
3.aici intervine o salopeta si o pereche de manusi(ca sa nu te murdaresti:P )daca poti ridica masina pe cric iar apoi sa o stabilizezi fffffff bine trage de fiecare roata(fata) in toate directiile si observa eventualele "jocuri";cu ocazia asta poti observa si daca ai vreo bucsa uzata excesiv sau da semne de oboseala.

ii las pe colegii pe raza Ploiestiului sa te lamureasca in problema cu service-ul;in speranta ca am fost de ajutor(tongue.gif),mult succes!
NICK82
Roata dreapta fata prezinta uzura in exteriorul anvelopei...
argon
acest lucru poate avea mai multe cauze, fuga, convergenta..dar pentru ca e doar pe o parte zic eu ca e caderea...asta nu se poate regla...cel mai bine te lamuresc la 'serice' ce e.
NICK82
trebuie sa existe un reglaj si pentru aceasta problema...de aceea cer sfatul mai intai aici...nu as vrea sa fac geometria rotilor...si apoi problema sa persiste.
argon
bascula cu deport...oricum intai trebuie vizita la service sa-ti zica de cate grade sa iei, daca e cazul.
radu_ionescu
Cel mai bun service pt geometrie dupa mine unul in ploiesti este la atanasiu pe gradinari in mihai bravu, au si constatare si service + geometrie , te duci la ei si te programezi ;sunt baieti de treaba eu am facut geometria la un renault 9 la ei si a iesit bine ~50 ron + berea de control ca sa-si dea silinta sa iasa treaba bine
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.